BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

13 lata 10 miesiąc temu #440243 przez Kasiulka
moja Zuzia też robi takie niby mostki :)trzeba bardzo uważać bo potrafi już się nieźle rozbrykać i szaleje po całym łóżku :)
wróciłam na uczelnię i jest mi z tym bardzo ciężko. nigdy nie zostawiałam Zuzi na więcej niż 30 minut, jest mi na prawdę smutno. ale załatwiłam sobie indywidualną organizację studiów i zajęcia będę miała tylko w czwartki.

a tak w ogóle to ścięłam włosy i nie mam ich już do tyłka :P mam boba. pierwszy raz w życiu mam tak krótkie włosy. ciężko mi się przyzwyczaić, ale nie było wyjścia,bo tak mi wypadały że codziennie po myciu zatykałam odpływ w prysznicu, a przy czesaniu gubiłam 3 razy tyle. :O

14 mamy Chrzciny :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #440298 przez nataleczka_92
Kasiulka pochwal się nowa fryzurka;-)

13 lata 10 miesiąc temu #440310 przez Madeline
Ja też miałam długie do tylka ale z miesiąc temu obcielam na boba teraz myślę żeby jeszcze krocej sciac, ale to dopiero jak pieniążki będą :(

Kasiulka pochwał się fryzurka :)

13 lata 10 miesiąc temu #440377 przez chłopek
kasiulka pochwal sie fryzem :) ja tez chciałąm na krótko sciasc ale mój maż by sie śmiertelnie na mnie obraził

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #440564 przez Joanna
Cześć mamusie :)

dopiero teraz zaczął nam działać internet, często się psuje...zmieniliśmy firmę i to był raczej błąd :angry:

u nas pogoda kiepska, zimno i deszczowo, ale przed południem udało nam się wyjść na spacer, kiedy jeszcze świeciło słoneczko :) :) Ala odpukać grzeczna, znowu przespała całą noc, jadła o 7.30 :kiss: teraz powoli usypia, bawiłyśmy się na nowej macie, jest świetna! jest bardzo kolorowa, ma mnóstwo zabawek a na dodatek jak Alicja za którąś zabawkę pociągnie to gra muzyka :woohoo: moje dziecko leżało na niej dobre 30 minut bez marudzenia :laugh: :laugh:

madeline pięknie spał Twój synuś, oby tak dalej :)
nataleczka_92 szkoda,że lekarz na urlopie, ale do 17go powinnaś wytrzymać :blink:
a jak tam próbowanie nowych smaków przez Filipka? wcina jabłuszko?
kasiulka wyobrażam sobie jak ciężko Ci było zostawić Zuzię, ale indywidualny tok studiów to świetne wyjście, aby być z dzieckiem w domu :)

13 lata 10 miesiąc temu #440570 przez chłopek
joanna a z jakiej firmy masz net ja mam oragne
moze któraś sie zainteresuje www.mariza-polska.pl/pdf/mariza_katalog_10.pdf zamówienia można składać u mnie

13 lata 10 miesiąc temu #440580 przez Joanna
chłopek ja mam z firmy vectra zarówno tv jak i internet :blink:

13 lata 10 miesiąc temu #440583 przez chłopek
aha ja sie zastanawiam nad netią

13 lata 10 miesiąc temu #440592 przez nataleczka_92
Ja internet i telewizję mam cyfrowy polsat. Mieliśmy z play ale słabo chodził. Joanna wczoraj podałam małemu marchewkę ale wogóle mu nie smakowało i pluł. Więc dziś znów podaliśmy jabłuszko. Świetnie mu to idzie i gdy widzi łyżeczkę to już wie po co;-)

13 lata 10 miesiąc temu #440597 przez chłopek
ja mojemu wczoraj dałam marchewke tylko tak na spróbowanie bo Ksawcio zauważył ze mam słoiczek i musiał go otworzyc a byl na później zostawiony dla Sebka, no ale Sebulkowi nie smakowało

13 lata 10 miesiąc temu #440599 przez nataleczka_92
Ta marchewka ze sloiczka jest strasznie gorzka

13 lata 10 miesiąc temu #440611 przez chłopek
no to moze dlatego nie chciał ale jabłkiem tez nie byl zainteresowany

13 lata 10 miesiąc temu #440638 przez Joanna
Dziewczynki, które karmicie buteleczką w czym myjecie butelki, smoczki dziecka? ja kupiłam taki specjalny płyn do mycia dziecinnych akcesoriów NUK, ale 380 ml kosztuje aż 22 zł, płyn jest dostępny tylko na allegro i starcza na 2,5 do 3 tygodni :blink: myję szczotką z tym płynem, a potem zalewam wrzątkiem i jak Wy robicie mamusie? :)

warzywa w tych słoiczkach mają specyficzny smak, to prawda. Lepsze są deserki :silly:
zobaczymy co mojej Ali zasmakuje :)

13 lata 10 miesiąc temu #440643 przez Madeline
My kupiliśmy Olusiowi sloiczki z Bobofruta deserek jabłko i marchewka razem, ale jeszcze mu nie podałam, poczekam jeszcze ze dwa tygodnie. Również kupiłam kaszke ryzowa o smaku bananowa i zacznę mu podawać też za ok 2 tyg.

Joanna też robię tak jak Ty :)

13 lata 10 miesiąc temu #440644 przez Joanna
madeline ja też mam kilka słoiczków, jabłuszka i marchewka hipp, bo były w dobrej cenie i kaszkę bananową :) też masz ten płyn nuk czy myjesz w zwykłym płynie do naczyń?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka