BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #576442 przez Madlen
Panika dzięki za info :)

Andzia ale numer, nieładnie tak się wpychac w kolejkę ;)
Powodzenia kochana :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #576447 przez Pliszka
dzień dobry :)

Madlen, dla nas zawsze bedziesz lutówką :blink: :kiss:

andzia pewnie już jest mamusią :laugh:

princess, ja śpię jakieś 6-7 godzin, dziś nawet 7,5h :) Wczoraj Olek usnął o 18 i spał do 6 rano, z 2 króciutkimi przerwami na karmienie o 23 i 2 :laugh:
Adaś nadal śpi z Wami? może spróbuj go przyzwyczaić do łóżeczka i koniecznie spróbuj sie zdrzemnac wciagu dnia, w połogu powinno się dużo odpoczywać. Na pewno z czasem Adaś bedzie spał dłużej w nocy. Trzymam kciuki.

12 lata 2 miesiąc temu #576451 przez sylwia1986
Madlen to jesteśmy już we dwie lutówki-marcówki :lol:

Dominia powodzenia w przychodni, z uszkiem Igiego na pewno będzie dobrze :)

Michasia, Gabilee powodzenia w szpitalu :kiss: :kiss: :kiss:

Andzia trzymaj się kochana, chciałaś urodzić 1 marca i masz :lol:

Ja się trzymam tego 5 marca i pewnie się to sprawdzi. Właśnie chyba nie wywalicie mnie z tego wątku :blink: :blush:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #576461 przez Madlen
Dzięki :)

To kto jeszcze został ze stałych bywalczyń?
Sylwia, Gabilee, Michasia, ja?
Reszta urodziła?

12 lata 2 miesiąc temu #576470 przez sylwia1986
No i chyba Majkon.
Może pójdę dziś do fryzjera, a na jutro jak nic się nie podzieje to umówiłam się z M na rocznicową randkę :lol: :lol: :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #576472 przez dominia
Luty krotki to dzieciaczkom sie daty pomylily :)
Mimo marca kazda z Was zawsze bedzie lutowka !! I z narodzin bedziemy sie cieszyc tak samo jak ze wszystkich lutowych ! :*

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #576488 przez kasia123m
oczywiscie ze jestescie nasze"))))))

ja dzis rano odciaglam prawie 60ml :laugh: :laugh: :lol: to juz nie 30....za 45 min znow odciagam:)))

jak ja wczoraj zdjelam plaster i zobaczylam rano po cesarce to myslalam ze padne..taki usmiech przez pol brzucha..skora nad napuchnieta i narazie bez czucia..mam nadzieje ze to czucie wraca z czasem bo dziwnie sie czuje..najgorzej ze troche wlosow wyroslo blisko ciecia i nie mam jak tego narazie zgolic..bo rany nie posmaruje pianka do golenia..tez tak macie?

Andzia trzymamy kciuki!!!

Domina powodzenia na badaniu sluchu!!

a kiedy dzieci tak porzadnie otwieraja oczy?bo Antosia otwiera na chwilke ale jakby ja dalej swiatlo razilo..

i jak sie zmienia glowne zdjecie to z boku..bo nie umie..

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #576495 przez Monia_T
Hej, hej.

Nasz wątek pierwsza rozpakowała Jadzia w styczniu, a ponieważ nas dużo to zabierzemy też odrobinkę z marca. A wszystkie mamusie mam nadzieję, że zostana razem i zostaną Lutówkami :lol:

Dominia daj znać po badaniu. Powodzenia :)

Michasia ja miałam wody na poziomie 7,5 i było to dla lekarzy niepokojące. Powodzenia w szpitalu. Idziesz do Szubina?

Andzia powodzenia i czekamy na wieści :laugh:

Gabilee też już zaczęła rodzić? Trzymam kciuki :laugh:

Sylwia, Madlen bardzo Wam kibicuję, każda godzina przybliża do porodu. Kiedyś musi się zacząć :blink:

A mi się dziś śniło, że znowu mam rodzić :ohmy: Szłam na oddział i błagałam, że ja już więcej nie chcę...co za głupoty mam w głowie :blink:

Igusia wczoraj lepiej się czuła po spacerze, chyba powietrze pomogło na katarek. Niestety dziś o 5 rano była prawie godzina przerwy w śnie, bo katarek wrócił. Zasnęła przed 6, wstała znowu o 8 i tak sobie już nie śpimy.
Najgorsze, że mnie też rozkłada... :dry:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 2 miesiąc temu #576497 przez dominia
Kasia super, ze tyle odciagnelas ! Widzisz mozliwe, ze cos sie rozkreca ! Oby coraz wiecej :*
Musisz usunac tamto i dodac nizej nowe :) w ktorejs zakladce na profilu masz :)
Czucie wroci ale nie wiem czy tak szybko ;)

12 lata 2 miesiąc temu #576641 przez Alina2408
madlen nie mam wyboru bo to dziewczynka z wszystkimi dysfunkcjami a w tym roku egzamin gimnazjalny wiec potrzebuje stalej pracy :):) a moze twoj bocian sie upil z radosci i wiesz krotka droga ale taka szeroka :):P

a dziekuje kasiu bo myslalam ze sie michasia pomylila...

andzia to znaczy ze twoj bocian zapil z tym bocianem madlen :)

pliszka mam nadzieje bo przy dziewczynka to cyca wyciagne ale gorzej bo mam trzech chlopcow w sumie z jednym to nie problem bo to mojej bliskiej kolezanki i juz widzial karmienie z cyca ale z dwoma byloby chyba glupio...

princess to moze brzuszek moja nataszka nad rane tak postekuje i tez nie moge spac a dokladnie budze sie za kazdym steknieciem ale ja sie klade wczesniej z nia wieczorkiem i czekamy na tatusia w wygrzanym lozeczku :):)

andzia nie zapil hahaha tylko dluzsza droge wybral hahah trzymamy kciuki aby bylo bezbolesnie juz dalej i wszystko zdrowo :):)

panika dziekujemy...

tak jest kazda z was jest lutoweczka i tej wersji bedziemy sie trzymac :):):)

kasia brawo za odciaganie....

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 2 miesiąc temu #576671 przez vini-miki
czesc :)
na chwilunie tylko, pozniej ( po szkole ) cos wiecej skrobne.
Pyt. do Moni
piszesz, ze Iga ma katarek. Zuzia tez cos ma. no i pytanie, czy wydzielina plynie iguni z noska, bo Zuzka tylko kicha, charczy - najczesciej, zaraz po przebudzeniu i nieraz tak jakby cos splynelo jej do gardla bo probuje cos szybko przelykac, co rownoczesnie z oddychaniem sprawia troche klopotu. oddycha normalnie przez nos. kurde juz sama niewiem co to, ale wyglada, ze chlopaki poczestowali ja "gilami" swoimi. narazie psikam tylko sola w sprayu, zrobie chyba tez inchalacje dzisiaj, masc majerankowa i to chyba na tyle dla takiego malucha? kurcze, ze musialo sie przyplatac. Zdrowka dla iguni.

Dziewczyny powodzenia i wytrwalosci na porodowkach :D
Lece do szkoly po chlopakow.

12 lata 2 miesiąc temu #576698 przez Monia_T
Vini Iga ma dokładnie takie same objawy. Pytałam pediatry co robić...charczy, prycha, wydzielina z noska spływa do gardła i mała próbuje ją przełknąć albo odkaszlnąć stąd te odgłosy. Kazała mi psikać wodą morską lub solą fizjologiczną. Jak się dużo uzbiera to wybrać fridą, ale jeszcze nie było takiej potrzeby, bo widać tylko suche. Smarować maścią majerankową i po tym Iga super wykichała co zalegało. Poza tym mam podawać 3 kropelki witaminy C dziennie.
No i wychodzić na powietrze, tylko budka zamknięta i buźka osłonieta, bo powietrze pomoże na katarek.
Pozdrowienia dla Zuzi :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 2 miesiąc temu #576745 przez xpatiiix3
Princess u mnie to samo mały stęknie albo piśnie a ja od razu oczy szeroko mam, także całą noc na czuwaniu ja śpię razem z nim w bezruchu, a potem budzę się obolała, nawet nie wiem ile śpie ale mało co...

Andzia powodzenia :)

Kasiu super, że laktacja się rozkręca :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #576829 przez chomiczka
Część dziewczyny. My dalej w szpitalu, okazało się ze Olus ma zapalenie obu uszek i musimy brać antybiotyk więc siedzimy 10dni w szpitalu. Dlatego tak dużo plakal bo go bolalo. Teraz już jest aniolek. Mleka jeszcze nie mam prawie wcale, mam nadzieje ze siepojawi. Pozdrowienia. Dla wszystkich i powodzenia dla mam oczekujących

12 lata 2 miesiąc temu #576855 przez chomiczka

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka