BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 10 miesiąc temu #691025 przez princess
Wczoraj mieliśmy tak wyskoczyć do apteki na chwilę ale deszcz nam to uniemożliwił.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691039 przez Monia_T
Marusha a masz facebook? Mamy tajna grupę, tam się różne tematy nawiązują...jeśli chcesz dołączyć daj znać :)
Nie odbijam i nic małej nie jest. W nocy pije inaczej jak w dzień, bo nic nie rozprasza, po ciemku ją przystawiam, naje się i zasypia :)

Princess słodki Adaś :laugh: Na balkonie już bez szelek widzę :) Może już bez nich być, w końcu?

Marlena brawo dla Fifiego :laugh: Iga z plecków na brzuszek to pięknie od miesiąca się przekręca i sekundę jej to zajmuje, ale z powrotem juz nie umie...no cóż, poczekamy. Na szczęście bardzo lubi na brzuszku leżeć, a jeszcze bardziej siedzieć :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 10 miesiąc temu #691062 przez Suzi
Princess- to szczęscievzevten deszcz wyskoczył, bo mama w neglizu chciała do tej apteki skakac :silly: :lol: :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #691069 przez Marusha
jak się chwalić to się chwalić nasz niunia już siedzi ;)))

11 lata 10 miesiąc temu #691075 przez princess
Monia w dzień może być bez szelek ale też bez szaleństw. Najgorsze jest to, że jak było tak gorąco to odparzały mu się od szelek kolanka. Smarowałam je Alantanem ale i tak skórka się zaparzała. Więc pozwalałam mu dłużej leżeć bez szelek.

Suzi heh spodnie zamierzałam założyć :) Gdzie taki wieloryb miałby do ludzi w negliżu się wyłaniać, wszyscy by uciekli ;)

Idę nakarmić moją głodną Ukrainę, marchewka czeka :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691115 przez Monia_T
Princess to na pewno mały szczęsliwy bez tego dziadostwa :) Bidulek, oby wkrótce można było spalić to w cholerę ;)

Iga zasnęła...szok :ohmy: Przeglądała ze mną fb, nagle się przytuliła, dałam jej cyca na półśpiku i odleciała w objęcia morfeusza :laugh:
To chyba ta pogoda...? :)

Marusha ale fajnie Martynka siedzi :laugh: Duża dziewczynka :)

11 lata 10 miesiąc temu #691127 przez ola85
Witajcie mamusie,
Mi wreszcie udało się znaleźć chwilkę na forum choć pewnie malutka się zaraz obudzi ;) Wchodzę a tu tyle postów, Wy to chyba specjalnie robicie, że jak mam mało czasu to tak dużo piszecie :laugh: :silly: A ja jak do Was rano nie zajrzę to czuję się jakbym nie odrobiła zadania domowego :blink:
Monia, Dominia - moja malutka zawsze więcej śpi jak jest burzowo
Monia - 20 lipca jest też urodzona siostra mojego M :blink:
Aneta - bardzo ładny tort :)
Chomiczka - nie wiem czy na zmywaku w Anglii to się aż tak dorobić można, ja myślę że to bardziej pozerstwo, a tego nie lubię.
Alina - śliczne zdjęcia. Mi się najbardziej to powykręcane podoba, bo moja Liduś też taki wierciołek :blink:
no i tyle zdążyłam...

11 lata 10 miesiąc temu #691154 przez sylwia1986
Dzień dobry :)
Czytam Was i czytam, choć tak jak Ola pisze im mniej czasu tym więcej postów ;)
Wszystkie dzieciaczki super :kiss: jak one rosną :side: torty wyglądają wszystkie apetycznie :blush: :lol:
W tą niedzielę mamy chrzciny, poza tym dziś W KOŃCU ma przyjechać pan serwisant od pralki, jutro jadę do pracy, także kochane same rozumiecie młyn, młyn i jeszcze raz kocioł :lol: :silly:
Tak mniej egoistycznie napiszę pewnie w przyszłym tygodniu :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #691163 przez dominia
Ojej ale skrobiecie :) i dobrze ! uwielbiam jak wchodzę i mam co czytać :)

Monia Nasz wózek jest super, co prawda jeszcze spacerówkę mamy na strychu ale pewnie niedługo ją wyciągniemy :) też bardzo mi się podoba i nie mogę się jej doczekać ! :woohoo:

Marusha jak superowo Martynka siedzi :lol:

Dzisiaj dostaliśmy śliniaczek i próbkę mleczka z bebilonu :side:

11 lata 10 miesiąc temu #691199 przez Monia_T
Dominia spacerówka ma to czego brakowało gondoli, czyli rewelacyjną budkę :) A prowadzi sie najlepiej przodem do kierunku jazdy...nie czujesz, że prowadzisz wózek :)
Jak Igi dzisiaj? Bo moja senna... :blink:

Sylwia, Ola dobrze, że chociaż krótkim postem się odzywacie :)

Iga śpi, obiad się robi, sprzątac nie mogę, bo same "głośne" mi zostały...normalnie siedzę si się nudzę :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #691212 przez dominia
Monia to jeszcze bardziej się nie mogę doczekać :lol:
Teraz śpi .. ale taki maaaaaaaaaaaaaruda dzisiaj, że momentami szlak mnie trafia :dry: bo nic Księciuniowi nie pasuje :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691281 przez Satine0
Cześć wam :)

Jadzia :kiss: słodziak z Hubcia a buciki extra :)

Drzyzgunia
Ah...już myślałam, że gdzieś bliżej nas :D

Jak patrze na te torty to każdego bym pochłonęła hahaha :blush: :blush:

Alina Jaka Nataszka słodka :) M. też ma w spacerówie taką moskitierkę :)

Marusha
Marynka boska :) i super, że już siedzi.

Też musze kupić jakaś maść na zęby bo wieczorami jest fest marudna, nie może zasnąć i "zjada" wszystko łącznie ze mną :P

Suzi
Mikus też zajebiaszczy :D

Princess Adaś jaki silny:) M też się podnosi i w leżaczki i w foteliku. Strasznie chce siadać do tego się przekręca masakrycznie...nie można pampka zmienić.

Tu macie Mary i disco polo :) nie wiem czy pokazywałam :P

11 lata 10 miesiąc temu #691295 przez xpatiiix3
a wiec tak zła jestem usunęło mi się wszystko co napisałam wiec po krotce co pamiętam :)

Hubiemu buziaki z okazji 5 miesięcy :)

Alinko skończę szkole szkoda zaprzepaścić ostatni rok :D

Dominia straszne to co napisałaś

Suzi szukam dalej jak na razie cieszę się ze nie wykupilam jednak tego biletu no bo wypadło nam szcze pienie na 10.07...

Dzieciaczki wszystkie boskie :-D

marusha szok juz siedzi ale silna dziewczynka :)

Nam znowu szczepienie przelozyli bo do wczoraj brat wymiotował drugi jus ciekawe czy jeszcze ktoś się nie zarazi... Ehh...

Jutro mam zakończenie roku szkolnego :)

Miłego dnia.!

Ps mój też zaczyna siadać potrafi juz dobrych parę sekund usiedzieć jak ma coś za plecami to sporo posiedzi udało mu się juz parę razy samemu podnieść\usiasc :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691312 przez aga27
Witam Was.Podczytuje was regularnie,wspolczuje przykrych sytuaji i ciesze sie razem z wami z waszych sukcesow.Dzieciaki ekstra.
U mnie nie za dobrze, wlasciwie bez zmian, mała dalej daje mi popalic...martwi mnie to wszystko i czesto becze.Dalej ciagle marudzi, dalej 100 procent uwagi, dalej czeste wybuchy placzu...nie mam juz wytlumaczenia czemu mnie macierzynstwo tak doswiadcza...

martwie sie ostatnio, bo ona wogole nie chce przekrecac sie na boki, jak ja ją przekrecam to siup i z powrotem na plecy.Jak poloze ja na brzuchu, to po chwili ryk nieziemski.Rece wygina do tylu na samolot a dupka idzie do gory i usiluje pelzac do przodu, po chwili ja biore bo placz straszny.lezalaby tylko na placach, no i oczywiscie noszenie na rekach.We wozku strzela tylkiem do gory.Jakis czas temu podnosila glowke, teraz juz tego nie robi.
zauwazylam ze delikatnie wygina sie w literke c w strone lewa...
Dodam jeszcze ma napady histerycznego placzu...
dziewczyny moze macie jakies porady, podobne doswiadczenia, bede wdzieczna...
kurde ja to jestem na tym forum narzekajaca, zaląca sie itp
nie ma ze mnie wesolego pozytku...ehhh

Dodam jeszcze ma napady histerycznego placzu

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58922 [/url]http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58921 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #691334 przez dominia
Jesoooooooooooo ale sobie pojadłam ... wyglądam jakbym była w 3 miesiącu ;) ja nie wiem jak można tak jeść :|

Princess Adaś śliczny :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka