BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 6 miesiąc temu #453935 przez Satine0
U mnie 8,5 kg na plusie ;x

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #453944 przez jadziatopol
u mnie 17 kg :(

[/url]

12 lata 6 miesiąc temu #453945 przez gabilee
a ja boje sie zwazyc :P hehe

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #453946 przez gabilee
jadzia chryste jak ty to robisz? nie szkoda ci ciala na te zbedne kilogramy? to naprawde duzo

ale super dzis wkoncu 23 tydzien mojej ciazy :D yupi !! :D

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #453950 przez Katriss
Satine naprawdę oczy masz rewelacyjne tylko pozazdrościć niech dzidziuś odziedziczy je po Tobie ;)

ja właśnie dziś chodziłam szukać butelek i też zastanawiam się nam Avent lub Tippee i miałam juz kupić Tippee 2 w promocji były ale pomyślałam że zobaczę na allegro po ile są i wychodzi w necie taniej nawet do 10 zl :ohmy: nie źle...

a ja w ciąży przytyłam 3 kg w tym przez ostatnie 3 tyg 2 kg :D:D

12 lata 6 miesiąc temu #453952 przez dominia
Hej kochane :) pisze do Was ze szpitala.. Zostawili mnie na badania :( mocz kazali oddac krew pobrali.. Usg zrobili i maly wazy okolo 700 g ! :) jak pojechalismy na IP to myslalam ze sie skoncze z bolu po czym jak powiedzieli ze zostaje to przeszlo :P jutro z rana znowu oddajemy mocz na posiew tym razem i od razu zrobie glukoze :) jaki mnie placz wzial.. Wogole nie spodziewalam sie ze mnie zostawia .. Chcialabym wyjsc juz jutro ale do piatku napewno bedziemy w najgorszym wypadku do soboty dluzej sobie nie wyobrazam ;) kolka nerkowa bardzo czesta przy takiej pogodzie i przeziebiewsniach.. Dobrze ze mam Was to moge z Wami porozmawiac o wszystkim :)

12 lata 6 miesiąc temu #453953 przez princess
Ja mam 7 kg na plusie, na szczęście nie mam wielkiego apetytu. Mam nadzieję, że dużo nie przytyję, choć mówią mi, że jeśli teraz dużo nie przytyłam to do końca ciąży raczej to nie grozi. I tak zamierzam po porodzie wziąć się za aktywność fizyczną, może siłka i jakieś bieganie, muszę się przygotować do testów sprawnościowych w nowej pracy :)

Mimo, że nie słucham takiej muzy to mogłabym tego słuchać i oglądać bez końcca :)

12 lata 6 miesiąc temu #453961 przez Satine0
Lubię tą piosnkę :D zwłaszcza w samochodzie heh :P

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #453962 przez jadziatopol
Gabilee spokojnie...w ostatniej ciazy przytylam prawie 60 kg i zrzucilam wiecej w ciagu roku. A teraz to bylo tak,ze bylam na diecie przez rok (drakonskiej) i jak sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy to zaczelam normalnie jesc (nie przesadnie)...ale dla organizmu to byl szok i zaczal wszystko odkladac na zapas ...ze strachu ,ze mu zaraz ogranicze (mądra bestia) :blink: ale powiem szczerze,ze nie widac po mnie...wiekszosc poszla w brzuch...teraz stoje na wadze...jeszcze moze 4-5 kg i to wszystko a po porodzie wszystko zleci :)
Dominia dobrze,ze pojechalas. Zrobia ci wszystkie badania i usg. SUper :) bedziesz spokojniejsza. W naszym stanie nie ma co czekac az przejdzie. Sciskam cie cieplutko :kiss:
princess lubie ta piosenke bardzo :)

[/url]

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #453968 przez princess
Dominia, dobrze, że pojechałaś :) Porobią Ci badania, poobserwują, lepiej być teraz pod fachowym okiem 24/dobę :)

12 lata 6 miesiąc temu #453972 przez gabilee
jadzia to w 1 ciazy bardzo duzo przytylas ... ale teraz pilnuj szkoda tak sie potem katowac kochana :) ale widze , ze rozsadnie podchodzisz do tego :D

domina trzymaj sie :) i odpoczywaj , poplacz sobie jak sie wyplaczesz to juz pozniej bedzie lepiej :* przynajmniej ja tak mam :D

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #454038 przez [email protected]
Dominia bedzie dobrze :)

A to my
Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #454079 przez Madlen
Aganobla jesteś sliczna, taka subtelna uroda...

Ale śliczne jesteście forumowiczki :)

Ja przytyłam 12 kg , :ohmy: a się nie obżeram.. Co zrobić, ostatnio nawet bardzo ograniczyłam słodycze..
Brak ruchu robi swoje..
A sposób na schudnięcie po ciąży? Bieganie przede wszystkim. Brakuje mi tego...

Princess chcesz się dostać do służby więziennej czy inna formacja?
Pamiętam swoje przygotowania do testów sprawnościowych i całą rekrutację.... Krew, pot i łzy..

Dominia bardzo rozsądna decyzja :)

12 lata 6 miesiąc temu #454087 przez Monia_T
Hej.

Ja w tej ciąży przytyłam 3kg...i dziś dostałam niezłe zjebki od diabetolog, że nie tyję :angry:
Mi to nie przeszkadza :) Mała rośnie jak trzeba :) w pierwszej ciąży przytyłam 18kg. Co prawda wszystko zrzuciłąm z naddatkiem, ale teraz wyjściowo miałam 12kg więcej jak zaczynałam.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 6 miesiąc temu #454092 przez Marlena1888
aganobla jaka laseczka z Ciebie :) ciąża Ci sprzyja :)

princess ja też uwielbiam tą piosenką, słucham ją z moim Bąbelkiem non stop :) lubimy jeszcze tą słuchać:

Dominia to duży już chłopczyk :)kochana będzie dobrze, porąbią badania, poobserwują, wiedzą co robią.

Katriss to b. mało przytyłaś :) różnie to jest, ja już 8kg na plusie ;) taki nasz urok, najważniejsze że zdrówko jest :laugh:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka