BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 7 miesiąc temu #927048 przez Ada2424
Ja Wam wstawie później fotke albo jutro musze zrobić nowa bo nie mam z tego tygodnia ale wydaje mi się, że od 2 tygodni jest taki sam. U mnie widać jak mam obcisłą bluzke a jak luźną to tak nie za bardzo.

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #927069 przez karola1322
o głaskaniu słyszałam ze ponoć nie wolno... przyjaciółkę położona ochrzaniła a brzuszki macie super

mój brzusio nie jest taki aż fajny przez bliznę co wyglądało zawsze ze mam dwa pępki
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #927078 przez kristi*
Jak zrobię zdjęcie to też wstawię.
Od jakiegoś czasu nie czuje nic, co mnie już zaczyna dobijać - krążą myśli - a może coś jest nie tak? - a USG dopiero 13 października.
W czwartek mnie jeszcze rzyganie złapało z rana, czasem mdłości delikatne się pojawią, ale to już rzadko.

10 lata 7 miesiąc temu #927081 przez Karlinka
Karola fajny brzuszek :)
Kristi ja niestety też zaczynam mieć myśli czy wszystko ok...wiem , że to wcale nie służy Maleństwu takie zamartwianie się ,ale chciałabym już mieć wizytę. Przez miesiąc od ostatniej wizyty dużo się może stać, myśle czy maleństwo rośnie, czy prawidłowo sie rozwija....ale musi być dobrze !!!

10 lata 7 miesiąc temu #927098 przez kristi*
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #927109 przez Aneczka84
A to mój brzuszek ...

10 lata 7 miesiąc temu #927116 przez ewawawa
mój brzuchol jest w profilowym :)

Aneczka - to podobnej wielkości mamy brzuszki

Kristi - chyba sporo ci urósł brzuszek, ładnie ci się zaokrąglił :)

10 lata 7 miesiąc temu #927121 przez lalka
dziewczyny a gdzie wy macie brzuszki??????takie malutkie a ten mój!!!!!!!a chude jesteście!!!!!
właśnie wciągnęłam budyń czekoladowy..pycha.....

10 lata 7 miesiąc temu #927124 przez karola1322
brzuszek mam mi prędko wyszedł :lol: do chudych nie nalezę :silly: lalka takiego okrągłego ja ty nie mam

10 lata 7 miesiąc temu #927126 przez Ada2424
Macie i mój brzuchalek :cheer:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #927129 przez nesQa
Macie jakieś pomysły na przeziębienie, co można brać? Cos mnie łapie, do lekarza nie opłaca się iść, a co nie biorę jakichś tabletek to wszystkie zakazane, a sama cytryna z miodem mnie chyba nie uleczy :ohmy:

10 lata 7 miesiąc temu #927130 przez lalka
właśnie Karola mi się wydaje,że mam za duży jak na ten miesiąc!!!!znajoma mi się ostatnio spytała czy nie spodziewam się bliźniaków,bo brzuch to mam dużo za duży,bo jej wyskoczył dopiero w 20 tyg i to nie taki duży!!!kuźwa zamknę się w domu i nie będę się nikomu pokazywać!!!!

10 lata 7 miesiąc temu #927132 przez Ada2424
lalka mi tez kilka osób mówiło, że jak na mój tydz ciąży to mam duży brzuch i czy bliźniaków mieć czasem nie będę a tak naprawde to każda ciąża rozwija się swoim rytmem, u innych w 4 miesiącu widać już a jednych wcale, jedne mają mdłości inne nie. Każda ciąża jest inna i trzeba olać gadanie takich osób bo zwyczajnie zazdroszczą :P ja jestem dumna ze swojego brzusia, uwielbiam go, lubie patrzeć jak sobie rośnie, w końcu kochana wyglądamy ciążowo :) także nie przejmuj się gadaniem innych, ja już przestałam, niech zazdroszczą :P

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #927135 przez Karlinka
Ale wysyp pięknych brzuńków :)
Lalka to Twoja trzecia ciąża -mięsnie masz rozciągnięte i dlatego szybciej widać brzuszek .Te które pierwszy raz rodzą, są wysportowane , mięśnie lepiej trzymają to i brzuszki mniejsze. Nas pewnie niedługo też "wysadzi" ;) Ada ma rację nie ma co się komentarzami przejmować ;) Ja Wam trochę zazdroszczę większych brzuszków, bo też już bym chciała mieć taki (chociaż moja mama twierdzi że mam się cieszyć małym bo jak będzie duży to i ruchy ograniczone i ciężej. Taką samą teorie ma jak jej mówię że chciałabym już poczuć jak kopie -to mi mówi że jeszcze jak mi w pęcherz przyłoży ,albo żebra to będę chciała żeby się skończyło ;p).
Najważniejsze, że jesteśmy pod kontrolą lekarza bo wiadomo -przy dużym brzuchu jest często podejrzenie wielowodzia, przy małym małowodzia. Taka mądra jestem bo czytałam artykuł;p

nesQa ja brałam na gardło tantum verde i mi szybko pomogło.tak mi poradziła położna. Mówiła też o oscillococcinum ,ale tego już nie kupowałam. Jest jeszcze jakiś syrop prenalen czy jakoś tak. w aptece coś powinni ci doradzić .

10 lata 7 miesiąc temu #927141 przez karola1322
lalka masz śliczny brzuszek tez bym chała mieć okrągły ... do wysportowanych to ja nie należne :laugh: mój brzuszek było widać wcześnie

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia