BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 8 miesiąc temu #926961 przez Karlinka
Moj brzuchol w 15 tygodniu.

Anabell mówiłaś o dwóch. Trzech miesiac po miesiącu-masakra ;-)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #926963 przez karola1322
Anabelle fajny masz burzusio ja takiego nie mam bo mam blizne nad pempkiem i wygloda ze mam faldki w biuscie tez mam 75d do tabelki górnyśląsk

10 lata 8 miesiąc temu #926983 przez kristi*
Anabelle ja jestem: Mazowieckie. Spory masz brzusio.

10 lata 8 miesiąc temu #926984 przez ewawawa
Karlinka - piekny brzusio :)

A jak dziewczyny po weekendzie, ja to sobote cały dzień na dworze spędziłam, spacerki , kawiarenki , ploteczki i ogólnie fajnie tak babsko, a w niedziele cały dzień w domu i filmy oglądałam :)

10 lata 8 miesiąc temu #926988 przez Karlinka
Ewa dzięki :) U mnie weekend udany, ale właśnie mnie sprawy pracy bardzo zdenerwowały. Dobrze, że jestem na zwolnieniu i nie mam tego na co dzień....

10 lata 8 miesiąc temu #926992 przez Nikaa
Jak tam dziewczynki - oglądałyście wczoraj mecz siatki ? :lol:

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 8 miesiąc temu #926993 przez MlecznaMama
witajcie!!!!
u mnie weekend też miło. Wczoraj byłam W Krakowie a w sobotę w restauracji po kuchennych rewolucjach. :) Piękne macie brzuszki , mój jednak bardziej przypomina brzuch KArlinki :)
Anabella wwooooow!!! ile dzieciaków. U nas w rodzinie co ok prorok.
niestety ciągle boli mnie ząb :(:( ............
pogoda kiepska....

10 lata 8 miesiąc temu #927000 przez Aneczka84
Śliczne macie brzuszki.U mnie też jeszcze nic nie widać. Weekend miałam udany: spotkanie z koleżankami, obiadek u rodziców. A teraz męczę się z pakowaniem ...jednak przeprowadzki to nie jest mój żywioł.
Ja jestem z śląska :)

10 lata 8 miesiąc temu #927004 przez ewawawa
ja wczoraj oglądałam mecz, tak zawzięcie, że zasnełem podczas czwartej kwarty :P ale dobrze że Bronek załatwił, żeby mecz był odkodowany, chociaż każdy mogł spokojnie w domu zobaczyć :)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #927010 przez bujanka
hej babeczki :)
Witam nową koleżankę, imienniczkę moją :) Ustaw sobie suwaczek, łatwiej będzie :side:
Dziewczyny współczuje infekcji, mnie narazie w ciąży ominęło, ale kilka razy w swoim życiu miałam takie, że ból szczypania nie do opisania. Chociaż teraz w ciazy wychodzi mi ph zasadowe, i gin powiedziała, że musimy je zakwasić żurawiną. A juz w necie poczytałam, że zasadowe ph może świadczyć o bakteriach, więc coś może mam ale przebiega bezobjawowo ;)
O rozłąkach coś wiem, nigdy z moim mężem się nie rozstawałam, a teraz wyjechał na całe 6 tygodni :( Ehhh.... tęsknie jak nie wiem co ale co się nie robi dla nowego domku, poświęcenie jakieś musi być :huh:
Anabell piękny brzuszek, już całkiem spory, byłam w niedzielę na parę godzinek na chrzcinach i moj brzuszek też już się odznaczał, troszkę mniejszy od Twojego, ale ja jestem taaaaka z niego dumna, że patrzę na niego i się śmieje sama do siebie :blush: ;) Do tabelki: Mazowieckie. Apropo tych trzech wnuków-super sprawa, tylko ciekawe czy nie będzie rywalizacji, w sensie kto szybciej zaczął mówić, kogo pierwszy kroczek itd.
Karlinka u Ciebie już coś zaczyna być widać, chyba podobny do mojego z 12 tygodnia, teraz w 15 sobie zrobię i porównamy ;) Ogolnie ze mnie się śmieją że bardzo szybko u mnie wyszedł, mimo że chudzina jestem, a może dlatego? ;) :P

Ej a słyszałyście o tym, że nie wolno masować i głaskać brzucha bo może skurcze wywołać, prawda czy kolejny zabobon???

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #927026 przez lalka
Anabella brzuchol piękny!!!!
ja wstawię swój,który w obwodzie na wysokości pępka ma 108cm!!!!

witam nową mamusię!!!!

na pierwszym zdjęciu pięknie mi się guziki rozchodzą
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #927031 przez MlecznaMama
Lalka jeeeej jaki śliczny słodki brzuszek!!!
Bujanka ja w pierwszej ciąży z synkiem miałam wręcz nawyk ciągłego masowania, głaskania brzucha .... ciągle się za niego trzymałam, zwracano mi wręcz uwagę że rąk od niego nie odrywam i wiecznie się po nim gładzę. Urodziłam 8 dni po terminie i to po oksy dopiero :) NAtomiast też słyszałam o tym... mi się wydaje że to zabobon... no musiałabyś chyba jakoś na maxa sie gładzić z 12 godz z rzędu....

10 lata 8 miesiąc temu #927033 przez kristi*
bujanka to jakiś zabobon, moja siostra ciągle zwraca mi uwagę, bo jej jakaś położna powiedziała.
A to jest tak, że niewolno - jeśli ciąża jest zagrożona albo ostatni miesiąc ciąży, bo można wywołać skurcze. Jeśli ciąża przebiega prawidłowo to jest to nawet wskazane, po urodzeniu dziecko rozpoznaje dotyk i mamy i taty. Moja mama przeszła cztery ciąże i nic się nie działo mimo że w ostatnią miała zagrożoną. W necie nawet znalazłam jakiś artykuł, że jakiś dr wymyślił zabawę z dzieckiem w brzuszku.
W jakąś teorie jednej osoby nie będę wierzyć.

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #927035 przez Ada2424
Zgadzam się z Dziewczynami, ja też o tym słyszałam i jak dla mnie to jest kolejny wymyślony zabobon...

Super brzusie :)

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #927045 przez Karlinka
Lalka Ty też masz piękny i już całkiem spory brzuszek :) Kurczę też już bym chciała taki mieć, bo jak narazie wszyscy twierdzą że nic nie widać :(
A o głaskaniu brzucha nie słyszałam ,ale wydaje mi się to dziwne i bym obstawiała ze to jakiś zabobon ;) w ciąży ich pełno.
Jeszcze dwa tyg do wizyty ;/ masakra;/

Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia