- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- karola1322
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nie mysle o porodzie jak spac mysle jak to bydzie tak zajmne czyms mysli nie ma sie z kim spotkac by pogadac o bele czym
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 21

Karola - No tak najlepiej by było...

- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
!a więc miałam KTG......skurczy brak...praca serduszka jak najlepiej!!!!gin jest zadowolony!!!czop jak odchodził sobie powoli tak odchodzi....i gin dał mi 2 tyg.!!!ale mam wysokie ciśnienie(mogłam się wcześniej zdenerwować,bo dostałam od dobrej znajomej inf.tragiczne) i w związku z tym mam tabsy na nadciśnienie....mocz do badania-ze względu na ciśnienie i mierzyć codziennie ciśnienie!!!!no i wizyta za tydzień z KTG włącznie!!!usg nie było!!!
moja dzidzia w 34 tyg ważyła 2700....ciekawe ile teraz waży!!
- *Beata*
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 2

zaczęłam czytać forum i widzę ze wszystkie które miałyśmy dzisuaj wizyty mamy małe dzieciatka...
Syza jeżeli masz jakieś pytania to moge Ci pomóc, bo zajmuję się tym w pracy..
- *Beata*
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Lalka dobrze, że u Ciebie ok - tylko to ciśnienie, ale ważne jest teraz kontrolowanie...i będzie ok;) a maleństwo ładnie przybiera na wadze

- syza24
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Chociaż ja już zaczynam wątpić w to co mówią lekarze bo ja niby już miałam rodzić a tu nic oprócz tego że czuje się momentami fatalnie pewnie przez to że organizm przyzwyczaił się do tego że był wspomagany lekami a teraz nic nie dostaje.
Ale powiem wam że teraz większość moich przyjaciół i rodziny ma urodziny i każdy chciałby żeby Malutka właśnie wtedy się urodziła takie mają życzenia hihi

Beata ja mam problem taki że rozliczaliśmy się z mężem za 2013 rok razem a tu chcą kwoty osobno i z wszystkim mogę sobie poradzić ale z tym ile każde z nas osobno dostało zwrotu z podatku to nie wiem i nie mam zamiaru rozliczać nas osobno z tamtych pitów

- karola1322
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10

Karolincia i tak trzymaj!
Lalka a mówiłaś ginowi że dostałaś złe info i że prawdopodobne że z tąd to ciśnienie?
Syza wszystkie moje znajome mówiły że po lekach tzn odstawieniu od 3-5 tyg zaczęły rodzić.... a u mnie szybko sie skurcze rozbujały...
- *Beata*
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lalka - Dobrze, ze u Wasz wszystko ok !

Monia - No to ładnie Ci sie skurcze rozbujały i szybko ://

Karola - Hmm nie wiem...z tego co mi ginekolog mowila to czop to właśnie taki galaretowaty jest z domieszką krwi...ale nie wiem ...

- syza24
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ale ogólnie chodzi o to oświadczenie o dochodach zamiast dać nam wspólne dali nam dwa osobne ale podjadę w tygodniu zapytam o to jak mam to zrobić?
- Alesandra
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzisiaj miałam pierwszą od ponad 2 tygodni w miarę spokojną noc. mała powypinała się ale koło pierwszej już się uspokoiła i pospałam troszkę. wstałam o 7.30 w dobrym humorze a u mnie to średnio z tym ostatnio było. Dziś już 37 tydzień bodajże ale ginekolog powiedziała,że lepiej by mała jeszcze posiedziała w środku bo możliwe że nadrobi przez te ostatnie tygodnie sporo gramów ale nie nastawiam się że 3 kg przekroczy bo lepiej jest się miło rozczarować

Monia trzymamy kciuki abyś jeszcze do tego 37 wytrwała dziewczyno ... oszczędzaj się i jak najwięcej odpoczywaj. Wiem głupie gadanie bo przy Antosiu na pewno ciężko ale nie ma kto Cię troszkę odciążyć??
Karola z tego co ja słyszałam to czop to jest w formie galarety zabarwionej krwią ale tylko słyszałam ale nie widziałam. a coś się dzieje u Ciebie ?
Beata racja wszystkie wczorajsze dzieciaczki nie są za duże ale spokojnie ja już się uspokoiłam bo od połowy ciąży żyłam w strachu o moją małą a teraz gin kazała odpoczywać leżeć hodować malutką. przez to i ja pewnie więcej przybiorę ale to się nie liczy tylko Pola/Ala już sama nie wiem jakie imię bardziej mi się podoba
A mąż mnie dziś miło zaskoczył mimo, że miał być tylko obiad walentynkowy to dostałam jeszcze łańcuszek i bransoletkę- przepiękne... ciekawe kiedy nadarzy się okazja by założyć do jakiejś wyjściowej sukienki... pewnie na chrzciny małej i to jest myśl

Miłego dnia mamusie
- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- karola1322
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Sam śluz ciągnący nie musi być czopem. Mi się czasami zdarza, także po seksie. Natomiast czop przy Antku wyszedł mi z wodami płodowymi i faktycznie są tam wiązki, lekko ścięte białko kurze i sznurki krwi. Czasem czop ochdodzi przy porodzie a czasem 2 tyg przed...