BezpiecznaCiaza112023

Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!

13 lata 11 miesiąc temu #268866 przez Emme
Lada moment zacznie się Wasz miesiąc- wspomnień najpiękniejszych chwil, radości i świętowania. Chłopcy już zaczęli więc im jako pierwszym składam życzenia, aby każdy dzień przynosił słońce i uśmiech na Waszych buźkach.

Minix u nas na szczęście już lepiej, czasem wymusza marudzeniem branie na ręce, ale wtedy kucam pozwalam się przytulić i póki jej się nie znudzi to kucam- już coraz krócej. A jak ma napad histerii to sadzam lub kładę ją na podłodze i siadam obok i nie patrzę na nią, jak chce to siada mi na kolanach, ale jej nie przytulam, nie całuję, nic nie mówię i też już coraz krócej to trwa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #268885 przez sylka
U nas w 8 mies był okres wymuszania i walenia głową w dywan jak mówiłam nie. Podkładałam poduszke i mógł walić do woli siadałam obok i nie zwracałam uwagi. Skutkowała bo jak upominałam to on jak na złośc walił i płakał. Co raz zerkał czy patrzę jak patrzyłam to on mocniej i chętniej krzyczał i walił a łzy nie leciałay (bo wymuszona akcja była) nie zwracalismy uwagi i przestała. Oduczył się i juz tego nie robi.

Sto latek dla solenizantów. Jejku jak to szybko zleciało :huh: ;) :lol:

13 lata 11 miesiąc temu #268943 przez Monix
U nas o dziwo poranek bardzo spokojny :) Nadia słucha się i jest grzeczna, oby już tak zostało, przynajmniej do końca dnia :P

A mnie od smamego rana oko boli :( Dawno nie nosiłam soczewek kontaktowych i jakiś czas temu znów je założyłam no i się doigrałam... oko napuchnięte, wygladam jak zombi :P Ech...
Mam zły humor przez to :angry:

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #269098 przez renata329
DZIEKUJEMY WSZYSTKIM ZA ZYCZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #269117 przez ifka

Dawidek wszystkiego najlepszego,100 lat od Lenki i cioci :kiss: :kiss:

[/url]
Załączniki:

13 lata 11 miesiąc temu #270195 przez ifka
hej, hej jak tam w Nowym już roku???

czekamy na relacje roczkowe :woohoo:

[/url]

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #270909 przez Natka
witajcie dziewczyny :*

jak tam po nowym roku ??? sylwester spędziliśmy w domciu :D do tego był szampan i
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
na dobry początek roku :D

chciałam wczoraj napisać ale nie dało się wejść na forum :(
a wiec relacja z roczku: Piotrusiowi się podobało, najlepsze prezenty to balony i opakowania prezentów wiec nie ma co przepłacać :P
Gosci chyba miałam około 13 / imprezka u nas w domu/ zrobiłam sałatkę i zimna płytę i na wieczór był Bogracz na ciepło
a najlepiej opisać roczek zdjęciami :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 11 miesiąc temu #270941 przez Monix
Natka widać, że imperzka udana :laugh: Torcik rewelacja!!! Ta dekoracja jadalna? ;) A Piotruś przystojniacha jak się patrzy. Oj będzie łamał kobiece serducha :silly: :kiss:

A ostatnie zdjęcie hmm... przecież nie od dziś wiadomo, że faceci to duże dzieci hehehe :lol: Typowe... :laugh:

Super!! Pozdrawiamy i całujemy przystojniaka :kiss:

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #271043 przez Natka
Dziekuje Monix :)

tak dekoracja jadalna :) naprawde pyszny byl :)

A faceci to naprawde takie male dzieci .. siedzieli nad tym chyba z 1,5h (była przerwa na: Na Wspólnej :D )

A no wiec styczeń sie zaczol wiec imprezki roczkowe a wy Monix już w sobotę :P tak jak Renatka a Motylke w piatek chyba :) :) ale fajnie juz sie zdjec nie moge doczekac :D

PS: a Piotrus ma dzis impreze urodzinowa w żłobku z kolegami :D

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #271075 przez motylek85
my też składamy spóźnione życzonka solenizantom, którzy już swoje roczki obchodzili :* duzio buziaczków przesyłamy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Natka super imprezka i torcik śliczny był:D a Piotruś to faktycznie przystojniacha:D jak fajnie miał włoski zrobione:D

a my jutro ścinamy włoski Olkowi :laugh: oczywiście jeśli da ściąć bo coś ostatnio nie daje nawet grzywy z oczu zgarnąć... :huh:

tak jak Natka napisała, u nas imprezka w piątek :woohoo: już dekoracje zakupione, tort zamówiony a jutro na zakupy obiadowe :D

sylwestra spędziliśmy w domu z kuzynką, jej mężem i ich córką. Fajnie było ale my tacy zaprawieni imprezowicze, że dla nas sylwester mógłby być o 22 haha :lol: no ale o 12 szampan był, fajerwerki były i jakoś tak się zeszło jeszcze do 2 więc nie było tak źle ;)

13 lata 11 miesiąc temu #271164 przez ifka
Natka super imprezka była widac i Piotruś jaki męzczyzna już :) .A 3 fotka zajefajna :lol: :kiss: .Tort przecudny, u nas coś podobnego będzie w wersji dziewczynkowej :blink: tzn. mam taka nadzieje,że Pani piekąca dobrze mnie zrozumiała :woohoo: .

No dziewczynki to teraz czekamy na nastepne 1 roczkowe relacje :blink: i udanych imprezek przy jak najkrótszym przebywaniu w kuchni :silly: .

[/url]

13 lata 11 miesiąc temu #271215 przez Monix
Acha, zapomniałam się pochwalić, że moje dziecko od 3 dni chodzi samo, bez przytrzymywania się mebli :) Czyli jednak "przechodzi" roczek :lol: Cieszę się bardzo :)

13 lata 11 miesiąc temu #271253 przez renata329
my sylwestra spedzilismy u mojego brata ,fajnie było,dawid poszedł spac o 2 w nocy ,nie bał sie fajerwerkow ,to ja sie raczej bałam a on patrzył zaciekawiony.

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

13 lata 11 miesiąc temu #271292 przez ifka
Monix napisał:

Acha, zapomniałam się pochwalić, że moje dziecko od 3 dni chodzi samo, bez przytrzymywania się mebli :) Czyli jednak "przechodzi" roczek :lol: Cieszę się bardzo :)

bosko, super!!! :) , ale się cieszymy z Lenką :woohoo: :kiss: :kiss:

[/url]

13 lata 11 miesiąc temu #271306 przez sylka
Monix super, ucałuj Nadię od nas :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka