BezpiecznaCiaza112023

RODZIMY W LUTYM 2011

14 lata 3 miesiąc temu #58474 przez justi
Kobietki ale z tym gryzieniem to chociaż by sie nasze chłopy ucieszyły zwłaszcza że nasze piersi teraz są większe to jaka to frajda dla nich będzie :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 3 miesiąc temu #58476 przez dormag22
Czincz trzymaj sie, wszystko bedzie dobrze. W naszych chłopów to nie wątpie, ale mieli by zabawe :blink:

14 lata 3 miesiąc temu #58477 przez Czincza
Staram się nie przejmować, bo wiem, że nie będzie to dobrze wpływało na mojego Maluszka, ale sam fakt... szkoda takich Maleństw...

Dam znać na pewno... jestem ciekawa czy Mały urósł ;) coś mi się wydaje, że może być bliski wagi mojego brata he he

14 lata 3 miesiąc temu #58480 przez DariaEm
hehe no nie watpie ze mieliby frajde, ale nie ma co ich przyzwyczajac bo bede chcieli podgryzac w nieskonczonosc :lol:
Groszek to niezlego masz zarloczka :lol: ja sie zastanawiam czy moja bedzie taka chetna do jedzenia bo jak dotad to w rodzinie same niejadki :huh: moja mlodsza siostra jak byla mala to sie tak wycwanila ze jak moja mam podawala jej kaszke to ta przelykala sline a kaszke w buzi zostawiala :lol: i do tej pory ma problem z jedzeniem, obiad potrafi jesc 2h :lol:

14 lata 3 miesiąc temu #58481 przez Groszek
Dla facetów frajda jak się patrzy :)

Hehe to prawdziwy żarłok, ale ma to po tatusiu :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 3 miesiąc temu #58484 przez dormag22
No nie stety dzisiaj technika poszła do przodu i jednoczesnie zdrowie i zagrożenie życia stało sie większe, ciagle czyhaja na nas niemile nispodzianki, tyle sie o tym słyszy. Ale lepiej byc dobrej mysli ze nasze dzieciaczki sa i beda zdrowe 3 maj sie i głowa do góry

14 lata 3 miesiąc temu #58730 przez justi
Nie ma co na zapas się martwić ja wiem po sobie jak straciłam 3ciąże to tylko w internecie siedziałam i czytałam o takich przypadkach i tylko sie dołowałam płakałam i wmawiałam że nie ma już ratunku na mnie tą są różne przypadki i my nie musimy tego dziedziczyć po kuzynach czy znajomych DZIEWCZYNY PO CO NAM TERAZ STRES???

14 lata 3 miesiąc temu #58820 przez Czincza
No i wróciłam od położnej... Oczywiście się popłakałam. Zawsze tak jest kiedy słyszę bicie serca mojego Maleństwa :)
Nie myślę o tym, że i mój Maluszek może mieć chore serduszko, ale żal straszny, tym bardziej, że wiem jak cieszyli się z przyjścia na świat córeczki...

Póki co wieści takie:
- do terminu pozostały 2 tyg. a brzuchol coraz większy ;) teraz mamy 38 cm :) czyli 2 cm więcej niż przed dwoma tygodniami :)
- wszystkie badania wychodzą pomyślnie :)
- Maluszek musi się jeszcze obrócić wokół własnej osi, ale myślę, że ma jeszcze czas :)
- na razie nie ma przeciwwskazań, żebym rodziła w basenie, co mnie baaaaaardzo cieszy, a i położna widać się ucieszyła :) bo w moim szpitalu w zeszłym roku było tylko 9 porodów w wodzie...
- już nie chcę tak szybko na porodówkę, bo zamówiliśmy dzisiaj kanapę, która przyjdzie dopiero 7.02 ;) więc dopiero wtedy rodzice będą mieli gdzie spać ;)

Trzymajcie się dziewczyny, a ja znikam, bo Maluszek ruchliwy jak zwykle, więc brzuch cały skopany.

Dobrej nocy wszystkim ;)

14 lata 3 miesiąc temu #58822 przez Groszek
Dziewczyny teraz tylko pozostało Wam do góry brzuszkami leżeć i niczym się nie przejmować :) Wszystko będzie ok :) noo i na pocieszenie Wam dodam że ja w 39t5d ciąży byłam w górach :lol: i łaziłam po całkiem sporych skałkach, no i chyba byłam największą atrakcją w Skalnym Mieście :lol:

14 lata 3 miesiąc temu #58832 przez asia26
Groszku nie balas sie tak ryzykowac?

14 lata 3 miesiąc temu #58883 przez DariaEm
Czincza to swietnie ze z dzidzia wszystko jest dobrze no i ze rosnie w sile :lol:
z tym obroceniem sie dzidziolka to jest roznie, moja sie obrocila juz w 31 tyg ale lekarz powiedzial ze to nie zmienia faktu ze moze sie jeszcze kilka razy obrocic dupka do wyjscia ale zazwyczaj jest tak ze znow wraca do pozycji "glowkowej"

14 lata 3 miesiąc temu #58887 przez makaja
Cześć dziewczyny jk samopoczucie przed wielkim wydarzeniem ??? ja mam to juz za sobą i muszę powiedziec nie było tak źle jak to opisują,:P przynajmniej o bólu szybko się zapomina....
3 mam za Was kciuki i życzę szybkich rozwiązań typu plum i bejbi wyskakuje :D

14 lata 3 miesiąc temu #58891 przez dormag22
No to tylko pogratulowac młodej mamusi. Niech teraz szybko rosnie. Zdrowo sie chowie i do przodu. Sliczne to twoje maleństwo

14 lata 3 miesiąc temu #58897 przez DariaEm
Gratulacje makaja !!!!!!!!!!!! teraz duzo sily zyczymy na wychowanie maluszka :lol: sliczny jest :lol:

14 lata 3 miesiąc temu #58918 przez Groszek
Asiu nie bałam się... lekarz kazał się pożądnie zmęczyć to się zmęczyłam :):):) ale to nic nie dało i poród był wywoływany :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka