BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

13 lata 4 tygodni temu #342601 przez nikita
My również dołączamy się :lol: życzymy pięknych Świąt Wielkanocnych :kiss: a w niedziele pięknej pogody aby nasze pociechy na ogrodzie mogły szukać zajączków i jajek :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 tygodni temu #342779 przez megi23
Hej laski my od wczoraj u mamci i oczyiwscie angina mnie zlapala dzis S wstawal w nocy do malego dzis juz lepiej ale gardlo i glowa mi peka rano na sniadaniu bylismy u wujka maly wytrzymal od 10 do 13 musielismy wrocic bo chcial spac i marudzil a nie chcial tam sie dac uspac. A wam jak mijaja swieta??

13 lata 3 tygodni temu #342798 przez justysiak83
Oj Megi współczuje choroby :( My spędzamy świeta u moich rodziców i juz ledwo żyje, taka jestem najedzona i niestety nie moge odmówić sobie kolejnego kawalka sernika czy babeczki :) bylismy dzisiaj w odwiedziny u rodzinki a potem do nas przyszli goscie także dla Dominika dzień pelen wrażeń. Życzymy udanej dalszej części swiąt :)

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #342835 przez sylka
W Sobtę cała rodznka poszlismy ze święconką w drodze Kuba się uspał. Pogode mamy chłodnawa ale na szczęście w wózku jak mały ciepło ubrany jest ok ;)

NIedziele spędziliśmy u teściów z rodzeństwem P. dzieciaki szalały i było sporo śmiechu. Oczywiście każde zadowolone z otrzymanych prezentów. Kuba wzbogaciłsię m.in. o 2 komplety do piaskownicy :) i ciuszki. O dziwo Kuba miał drzemkę o stałej porze i zasnął też normalnie. mYslałam że może u teściów nie bedzie chciał zasnać po południu ale nie było problemu gdzecznie spał aż 3 godz. a my mogliśmy w tym czasie w spokoju posiedziewc bo tak to chodziliśmy za nm bo oczywiscie nie siedział w dużym pokoju tylko musiał buszowa po innych i zaglądać do szafek :P

Dziś dzień sędzamy u nas w domku :)

Megi zdrówka :)

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #342838 przez megi23
Hej my tez dzis leniuchujemy bo ja jeszcze chora cos mnie brzuch boli i dolem i nudzi i mysle czy ja nie jestem w ciazy ma skurcze w srode ide do ginka to zobaczymy staram sie nic takiego nie brac na wszelki wypadek mama chciala mi dac antybiotyk na brzuch wzielam bakterie i leze super tyle upieczone a ja nic nie jem doslownie wczoraj ciut na sniadanie i 2 kromki na kolacje dzis jeszcze nic tylko herbata.... Maly z S spi slodko wczoraj maly mial o 17 drzemke z tatusiem to wstali przed 19 i rajcoowal mi do 21:30 :ohmy: jutro niestety S wraca juz heh a ja mam ortodotne na 17 prawie cale swieta w lozku spedzilam

apropo maly wczoraj zadziwil rodzinke ze chodzi moj starszy kuzyn nie mogl sie go nadziwic ze takie postety zrobil i urosl tak moj wujek nosil go na rekach hehe

my w sobote niestety wyjechalismy i moja mamcia poszla rano ze swieconka zeby S mogl mieso jesc jak przyjedziemy caly dzien wtedy lalo i bylo zimno dzis widze slonce ale boje sie wychodzic z malym......

aa i malemu sie poprzestawialo wstaje punkt 6 tutaj ale o 8 sie kladzie....

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #342848 przez olka
hej babeczki :kiss:
Dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne :kiss: Wam też życzę wszystkiego wspaniałego na te święta i nie tylko :lol:
My u moich rodziców jesteśmy. Jasiek właśnie śpi, więc ja do Was zaglądam :) widzę, że śwętujecie na całego, bo nic prawie nie naskrobałyście... ;)
Megi, zdrowiej kobietko, angina paskudna sprawa :dry:

a dziś odkryłam, że Jasiowi w końcu wyszła lewa dolna dwójeczka :laugh: dawno już ząbki mu nie wychodziły. Ale przechodzi ząbkowanie bezboleśnie, nawet nocki ładnie przesypia :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

13 lata 3 tygodni temu #342857 przez nikita
hej kochane to i ja napisze jak święta spędzamy
wiec w niedziele byliśmy u moich rodziców, było bardzo fajnie i wesoło, mama postawiła likierek i my kobiety degustowałyśmy :lol: i powiem wam ze tak sie odzwyczaiłam od alkoholu ze wykrzywiało mnie po likierze który miał mało %
a dzisiaj jedziemy na kawkę do chrzestnej Ignasia

u nas nocka zapowiadała się dobrze ale o 12 młody sie obudził i strasznie płakał nie nic pomagało i tulenie i noszenie cały czas płakał, wiec po godzinie dałam mu czopek paracetamolu i zasnął, nie wiem ale chyba to brzuszek go bolał, kupy nie zrobił po czopku a zawsze robił i pampers rano nie był zasikany wręcz suchy! po czopku spal do 9 :ohmy: :ohmy: :ohmy: teraz jest dobrze rano wypił mleczko i sie bawi

13 lata 3 tygodni temu #342905 przez megi23
Hej my dzis w domu tzn ja S wzial malego na krotki spacer bo ja mam zakaz wychodzenia do jutra wezly mam powiekszone i jak przeziebie to bedzie nieciekawie maly tez zjadl dzis swoj 2 tort rzucil sie raczkami na niego hehe teraz sie powiedzmy ze uspypia mialam dzis jechac do kolezanki ale S powiedzial ze nie ma mowy ze jak wyzdrowieje to pojedziemy normalnie zawsze cos jak chce sie z nia spotkac albo maly chory albo ja

dzis tez Tymek strasznie marudny plakal i nie wiedzial sam czegop chce moze przeczuwa ze tatus jutro rano wyjezdza.... Dzis tez odwiezli psa do schroniska byl troche u nas na tymczasie mieszanka amstafa i boksera ale wczoraj zaatakowal swoje kpoty i bylo nieciekawie tzn kot. Zpokoju wylecial na ratunek z kuchni mu przyszedl inny tamten uciekla a on swojego z kuchni zaatakowal dzis juz spali razem ale mama mojasie przestraszyla ze malego moze zaatakowac kiedys ... Trudno fajny on duzy no ale.. Maly najwazniejszy wczoraj nawet S sie wystraszyl ......bo ten pies ma podobno jak nie moze dorwac kpogo chce wyladowuje sie na slabszym... I tak moja mama przytaha boksera dop domu bo zyc bez nich nie moze foksterierka lazi smutna narazie ale ona jest najlepsza tfu nie choruje uwiebia Tymka i nigdy by go nie ugryzla....nigdy a tamtemu nie wierzylabym ...

13 lata 3 tygodni temu #342978 przez megi23
Swieta swieta i po swietach heh S wyjechal juz ja mam dola :( czuje sie srednio fizycznie maly zbudzil sie kolo 24 z takim placzem ze wzielam go do lozka zeby sie uspokoil a od 4 juz spal z nami znowu do 6.....obecnie spi nawet nie pozegnal sie z tatusiem bo zaspal i S nie chcial go zbudzil S wzial mega walowke od mamci heheh a nie mowilam ze zostanie jedzenia :-) pogoda narazie ok widze sloneczko ubiore potem Tymcia mamie to z nim wyjdzie ja sie opatule i na 17 do ortodontki tylko i do domu dobrze ze to blisko... A wam jak minely swieta??

13 lata 3 tygodni temu #342987 przez justysiak83
Oj dobrze ze już koniec świąt bo jak tak dalej pójdzie to 5kg. do przodu by było :) Wracamy dzisiaj do domku. Ładna pogoda dzisiaj u nas, słoneczko świeci więc później na spacerek wyjdziemy. Miłego dnia. :woohoo:

13 lata 3 tygodni temu #343023 przez sylka
Słoneczko i u nas świecie choć za wielkiej temp. nie mamy. Spacerek napewno bedzie zaliczony.

Pochwalę Kubusia :)
Po zjedzeniu sernika poszedł do pokoiku, sam wszedł na wersalkę i na niej zasnął :) Najlepsze, że minął swoje łózeczko i wybrał wyższą opcję spania :P Pierwszy raz sam poszedł spać. Zawsze najpierw przytulał się do mnie i ja go kładłam do łózeczka.

13 lata 3 tygodni temu #343035 przez nikita
dzień dobry :lol:
Kubuś mądry chłopak :ohmy:
nie chce mi sie pisać, może nabiorę weny później ;)

13 lata 3 tygodni temu #343054 przez olka
no to i ja się witam poświątecznie :kiss: :kiss:
ja dziś idę do lekarza z moimi dziećmi, bo tak jakoś kaszlą po tym katarze, więc trzeba skonsultować z lekarzem...
miłego dzionka życzę :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

13 lata 3 tygodni temu #343061 przez sylka
My w czwartek idziemy na szczepienie bo wtedy dopiero jest nasza lekarka.

Mam nadzieję Ola że kaszel powoduje tylko splywajaca wydzielina z nosa a nie oś wiecej.

13 lata 3 tygodni temu #343185 przez megi23
Hej laski ja juz w domu mamcia byla godzine na spacerze z malym pierwszy raz sama i byl grzeczny pozniej zostala i uspala go a ja do ortodontki wyskoczylam i jest srednio na jeza jak ja wszystko w ciagu miesiaca zalatwie mam miec nowy odcisk do aparatu bo mi pekl na gorze ten retencyjny i ona tylko w poniedzialki a ze ukrainka na nastepny tydzien ma swieta wiec 23 ma. Byc a w srode do odbioru bo mawtedy technika i szczeka gorna mi sie minimalnie no centymetr zwezyla dobrze ze tyle mam nosic non stop gore dol zdejmowac heh jeszcze do dentysty mam isc sciagnac kamien z malym do szczepienia normalnie nie wiem jak ja sie wyrobie....

Ola mam nadzieje ze maluchy zdrowe sa i nic powaznego im nie bylo...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka