- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- nikita
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś wiem życie cudem jest
wiecie co Ignaś wyprawia staje dwoma nogami na siedzeniu swojego jezdzika na środku pokoju jak to zobaczyłam to zamarłam a on uśmiech od ucha do ucha

tak sie zastanawiam jak chodzicie na spacer i jest 17 stopni to zakładacie pod spodnie rajstopki

mu do lekarza idziemy w piątek bo tez troszkę kaszle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Nikita Kuba tak staje na swojej wywrotce albo krzesełku (takim z Ikei).
U nas mamy max w cieniu 9-10 st + wiatr także zakładam.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

Nikita ja daje rajstopki u mnie tutaj takiego ciepla nie ma wczoraj bylo 15 stopni ale on jakos zasze te portki podwija to wole zeby rajstopki bylo widac ni gole nozki.. poza tym dalej ma katar i jednego zeba ciekawe kiedy kolejne jda wasze maluchy juz maja niezle arenaly a ja dalej musze miksowac mu twardsze rzeczy bo nie pogryzie

dzis ja juz pojde na spacerek z malym

- mankowa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
My dwa tyg temu szczepilysmy sie na mengikoki czyli p/w zapaleniu opon mozgowych. A reszte szczepien robimy wlasnie po powrocie. Gabrysia robi sie coraz bardziej fajna, ciekawi mnie jak bedzie zachowywac sie w samolocie, napewno nie usiedzi w miejscu

- nikita
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mankowa udanego po bytu w Polsce
ja siedze w poczeklni u ginka denerwuje sie strasznie normalnie jak bym w ciazy byla hahaha kurde ma znowu poslizg mialam na 18 i wyszlo na to ze jeszcze jedna dziewczyna ma on to zakrecony jak ruski termos jest hehe no nic mam nadzieje ze powie ze ok jesst i co robic dalej bo jakby 2 dzidzia miala byc chce miec pewnosc ze nie mam tego wirusa. By je nie skrzywdzilo...
- olka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...

wczoraj Jasiek po południu miał 38,5 st gorączki, więc do tego lekarza trzeba było pójść ... ma lekko zaczerwienione gardełko, ale pediatra nie chciała go faszerować antybiotykiem, tylko przepisała syrop Eurespal i wapno, no i lek przeciwgorączkowy Nurofen. Izka też tylko syropki, ale wzięłam skierowanie do laryngologa, bo ma wiecznie problem z powiększonymi migdałkami

a ja dziś powrót do pracy po przerwie świątecznej

mankowa, udanego pobytu w Polsce

- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011

U mnie jest tesciowa do niedzieli,zafundowala mi dzisiaj wozek spacerowy

Mam pytanko sprzedajecie wszystkie rzeczy uzytkowe

- Sikoreczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 26.03.2011 Nasz mały skarbeczek

o nareszcie nie mam informacji o trojanach

Wcześniej miałam wam kilka rzeczy napisać a przez tego trojana to już zapomniałam

Kuba od kilku dni stara się wymuszać wszystko krzykiem... Najbardziej jak chce go zabrać od innych dzieci na dworzu lub wyjść z placu zabaw. On by całymi dniami na dworzu siedział jak wyjdziemy o 10 to do 15 chodzimy później obiad i znów od 16 do 18 na dworzu

Nareszcie zaczął ślicznie jeść

Nikita Pulpecja jak wam idzie odstawianie od piersi??? bo ja karmie już tylko ok 5-6 rano jak Kuba się obudzi ale to tylko dlatego że jeszcze mam pokarm. U nas obyło się bez płaczu

- pulpecja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)

mankowa buziaki i przede wszystkim PIĘKNEGO ŚLUBU

Sikoreczka napisał:
Nikita Pulpecja jak wam idzie odstawianie od piersi??? bo ja karmie już tylko ok 5-6 rano jak Kuba się obudzi ale to tylko dlatego że jeszcze mam pokarm. U nas obyło się bez płaczu
Juuuupi
Sikoreczka u nas też już gładko

- nikita
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
sikoreczka ja juz nie karmie wogole piersią młody sie nie domagał wiec w kilka dni przestałam karmić rano i wieczorem.
justyna ja nic nie sprzedaje bo my chcemy droga dzidzie ale jak bym wiedziała ze juz nie będę chciała dzieci to na pewno gdzieś to bym upchnęła
- pulpecja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Justyna ja planuję kolejną dzidzię ale nie wiem kiedyMam pytanko sprzedajecie wszystkie rzeczy uzytkowe
typu: bujak,przewijak,wanienka .Bo ja nie wiem co z tym zobic ,chciala bym ale nei wiem kiedy i czy wogole bede miala jeszcze dzieciatko

No ale jeśli chodzi o rzeczy to: przewijak i wanienkę zostawiam,leżaczek chciałabym sprzedać bo dostaliśmy go od szwagra i niestety ale - W OGÓLE mi się nie podoba

Na razie bez rewelacji, udało mi się tylko opchnąć 2 pajace ale jestem dobrej myśli

nikita napisał:
ja nie zakładam rajstopek ale ja nawet kurtki i czapki wtedy nie ubieram Jasiowi więc....tak sie zastanawiam jak chodzicie na spacer i jest 17 stopni to zakładacie pod spodnie rajstopki

Mankowa szczęśliwej podróży! Udanej zabawy weselnej! I w ogóle wszystkiego NAJ!!

Jeśli chodzi o karmienie piersią to Jasiek strasznie na mnie wymusza, szarpie za bluzkę, zagląda za dekolt, próbuje się dostać albo górą albo dołem..

A tak w ogóle to Jasiek ma etap papugowania

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja też nic nie sprzedają no może niektóre ciuszki które okazały się dla mnie nie praktyczne a bujaczek, przewijak, wórek, itp. zostawiam by mieć dla 2 dzieciaczka lub dla siostry. Skoro wszystko jest jak nowe to szkoda mi sprzedawac a za jakiś czas ponownie kupować bo to bez sensuMam pytanko sprzedajecie wszystkie rzeczy uzytkowe
typu: bujak,przewijak,wanienka .Bo ja nie wiem co z tym zobic ,chciala bym ale nei wiem kiedy i czy wogole bede miala jeszcze dzieciatko

Dziewczyny super że tak gładko idzie wam odstawianie od piersi. Kuba już zupełnie chyba nie pamięta o moich piersiach