- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agi super że wypad się udał

Kozłowska MAti dzielny chłopak. U nas też szczepienia bez płączu się odbywały.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Agusiaczku u Nas nocki też kiepskie , ale już nawet nie szukam przyczyn

Kozłowska czyli z Mateuszka prawdziwy twardziel rośnie !!! Nawet ząbki zaciskał ...zuch

Nie dziwię Ci się Kochana , ze całe dnie na polku spędzasz

No i waga Matka superowa

Sylka świetnie , ze Kuba taki kontaktowy i szybko sie aklimatyzuje . Czyli nie będzie problemu w przedszkolu

A Nam dzień minął ekspresowo . Wizyta u dentysty nie taka straszna jak się spodziewałam . Tylko ubytek w portfelu spory

Nie odrobiłam się w robotą w domku

Ale jak sobie pomyśle , że niedługo kolejna tura pakownia i potem to cholerne pranie i prasowanie , to mi sie odechciewa

Miłego wieczorku Kochane

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pakowanie i przygotowania do wyjazdu fakt sprawiają trudności ale pomyśl jaki później czeka Ciebie relaksik

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Dostałam dziś maila od naszego forum, że zrobili porządki w działach i zapraszają na forum

Oby już było wszystko dobrze i może powróci tu dawne życie

Kozłowska dzielny chłopak z Matiego i jaki duży

Kiedy macie ten chrzest, w tą niedzielę?
Sylka ale masz dobrze, że teściowa w przedszkolu pracuje

Chociaż ja też nie mogę narzekać bo bliska znajoma rodziców jest dyrektorką przedszkola a moja koleżanka ze studiów pracuje w kuratorium

agi a kiedy jedziecie na wakacje? Matko jak ja w ogóle nie mam pamięci do dat

Aguś a jak się nazywał ten ośrodek/ dom w którym byliście w Bieszczadach?
T też dostał ofertę wypady w Bieszczady z Groupon'u i ciekawe czy to może być to samo miejsce?
A jeśli tak to czy polecacie?
My planowaliśmy Bieszczady na wakacje właśnie a jak się trafia okazja to czemu nie skorzystać

Chociaż nigdy nic na grouponie nie kupowaliśmy ale może warto.
A my dziś cały dzień na podwórku a jak T wrócił z pracy to pojechaliśmy na wycieczkę rowerową

Paulinka ostatnio też okropnie zasypia, czego to ona nie wyprawia zanim zaśnie

Spokojnej nocki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka , ale super , że Kubuś będzie w grupie Teściowej . Zawsze to mniejszy stresik dla Niego i dla Ciebie

Agusiaczku teraz na Gruponie był inny ośrodek . My byliśmy w miejscowości Cisna w Ośrodku Jeleni Skok . Absolutnie go nie polecam . Jedyny pozytyw , to że zamienili nam pokoje na duży , fajny i nowy domek . Zmieściliśmy sie tam wszyscy i było super . Ale obsługa i jedzenie fatalne . Mieliśmy wykupione śniadania i obiadokolacje ... były paskudne . Dobrze , że wokół same restauracje,bary i kawiarenki . Na ostatnią noc wykupiliśmy już domki w miejscowości Polańczyk , ale już bez wyżywienia .
Cały pobyt mimo tego jedzenia i obsługi wspominamy super , w końcu pojechaliśmy tam całą ekipą i było wesoło...sami stworzyliśmy sobie świetny klimat

Ale Bieszczady piękne ...polecam

Kochana do Bułgarii lecimy 8 czerwca

Super , ze urządziliście sobie wycieczkę rowerową

Uciekam , bo Amelka maruduje

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi dzięki za info

T też jest zachwycony Bieszczadami, był tam kilka razy ale ja nigdy nie byłam, więc chce nas tam zabrać

Już sama nie wiem czy skorzystać z tego grouponu ale nawet jak pojedziemy nie z ich oferty to będziemy omijać ten Wasz ośrodek

A to do kolejnej podróży też już całkiem blisko, będziesz miała co robić

Ale przyznam szczerze, że ja to bym się jeszcze nie odważyła jechać z takim małym dzieckiem za granicę, ale chyba to ja przesadzam bo jak tak się rozmawia to większość jeździ

Może za rok się już odważę ale jak już coś to nasze ukochane Węgry

My ostatnio byliśmy u tej Pani fotograf i ona jest też właścicielką lokalu, ostatnio robiła tam komunie na 20 osób czyli tyle co my roczek i wyszłoby nas to taniej niż w domu

No ale będziemy wiedzieć na przyszłość

Dziś też duże słonko, ale wczoraj już wieczorkiem to strasznie wiało, podobno jutro ma być już chłodniej, zobaczymy.
Miłego dnia Kochane

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ostatnio mimo upałów apetyt ma chyba wiekszy niż normalnie

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A wczasy z małym dzieckiem to fajna sprawa

A z tym robieniem imprezy w domku , to fakt czasami wychodzi lepiej zapłacić i mieć spokój .Dlatego komunię Paulisi i chrzciny Amy robiliśmy w restauracjach . Roczek robimy w domu,ale tylko temu,że teraz tyle wyjazdów mamy i roczek nie robimy taki huczny .
Sylka Kuba apetyt ma większy ? No prosze

Zdjęcia z Bieszczad na FB dla zainteresowanych

A tu kilka innych ....

Nad Soliną ... nocniczek obowiązkowo

Na szczycie Połonin ...mała przerwa na ciacho (dodam , ze moje ,bo cukier mi spadł.Ama żarłoczek mały wcięła mi pół ciacha

Szczyt zdobyty

Na rowerkach

Mężuś próbował mi udowodnić , ze ma zero promili i nawet jaskółeczkę zrobi

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi zdjęcia cudne, Amelka na wszystkich taka kochaniutka

Powiedz mi Kochana czy siusia Amisia do nocniczka?
Kurcze ja jeszcze nawet nie zaczęłam Paulki wysadzać a już dawno trzeba było zacząć

Ale jakoś tak nigdy nie ma odpowiedniej pory i czasu

Widzę, że Amisia ma te sandałki plażowe, też je przymierzałyśmy chyba w realu lub Auchanie ale żadne rozmiar, nawet 24 nie chciał Paulince wejść na podbiciu

Aguś pięknie wyglądasz i zgrabniutka z Ciebie mamusia

Zgadzam się, że wczasy z maluchem to fajna sprawa. Nasza Paulinka też miała ok 2 miesięcy jak pierwszy raz z nami wyjechała i ciągle gdzieś nas nosi ale za granicę to bym się bała

A powiedz mi jeszcze czy Bieszczady są w tym roku tak ogólnie drogie? Tzn chodzi mi o ceny np pieczywa, piwka, itp

Sylka to dobrze, że Kubusiowi apetyt dopisuje, widać służy mu przebywanie na świeżym powietrzu

A my dziś poszliśmy z małą do knajpki z ogródkiem, my raczyliśmy się zimnym piwkiem, a mała herbatką i suszonymi owocami

Potem pograliśmy troszkę z mężulkiem w siatkówkę i teraz piłka leży u sąsiadki na podwórku

Teraz pierze mi się pranie Paulinki więc jutro czeka prasowanko

Miłego wieczorku i spokojnej nocki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kochane dziękuje Wam za miłe komentarze

Aguś Ama jak miała 8-9 m-cy to zaczęła przygodę z nocnikiem

Zacznij tez Paulinkę przyzwyczajać ...będzie dobrze

W Bieszczadach ceny jak w każdym miasteczku turystycznym . Pieczywa nie kupowałam , wiec Ci nie powiem . Mieliśmy wykupione jedzenie , ale poza tym żywiliśmy się w barach . Ceny zależne od lokalu . Za 2 danie ok 22 zł,hamburger czy zapiekanka ok 5-6 zł . Oczywiście były i restauracje gdzie piwo było po 7-8 zł , a 2 danie po 35-55 zł , ale je omijaliśmy

Sandałki to te z Auchana

Ale fajnie , ze tak aktywnie dzionek Wam zleciał

Nam dzionek zleciał błyskawicznie ... spacery były i kilka tur prania i prasowania ...ale odrobiłam się ze wszystkim

Miłego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Od 5 standardowo nie śpimy

Umyłam włosy i idę suszyć , bo o 9 wyjeżdżamy z domu . Mam dziś wizytę u diabetologa i może w końcu po miesiącu moje wyniki będą !
Miłego dzioneczka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi to ładnie wypiła z butli, może właśnie ten wąski smoczek lepiej jej odpowiada i zacznie już pić z butli

I trzymam kciuki żeby po roczku faktycznie się Amelce odmieniło z tym spaniem nocnym i by przesypiała całą a przynajmniej większość nocy

Powodzenia u lekarza i oby wyniki były dobre

My buciki kupujemy na rozmiar 21 bo 20 już lekko ciasnawe, ale te sandałki z Auchan niestety żadne nie pasowały na podbiciu.
Ale dosyć fajne buty mają w Decathlonie, kupiliśmy tam ostatnio adidasy i dresik z adidasa i fajne trampki takie za kostkę

A i muszę jej jednak kupić kostium jednoczęściowy, bo ten dwu nie jest specjalnie wygodny.
U nas dziś od rana strasznie ciepło więc chyba będzie kolejny upalny dzień

T właśnie pisał, że bank oddał mu kasę, bo wpłatomat nam zeżarł i musieliśmy pisać reklamację i to już nie pierwszy raz

Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku też mam nadzieję , ze teraz picie z butli pójdzie gładko

Kochana mówisz ,że strój wygodniejszy jedno-częściowy ? Taki mam

A decathlon muszę odwiedzić koniecznie .
Z bankomatami problemy się zdarzają

U Nas dziś pogoda w kratkę ...trochę deszczyku , mega upał i wiatr !
Dzień zleciał nawet nie wiem kiedy . Oczywiście od rana w biegu...diabetolog,szczepienie Fadusia,zakupy,obiad u mamy i jak juz dotarłam do domku to kumpela z synkiem wpadła . Posiedzieli trochę i oczywiście mam niewyróbkę

A tak w ogóle to miałam pytać co tu taka cisza ???? Kochane gdzie sie podziewacie ??? My tu z Agusiaczką same dzielnie trwamy

Spokojnego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziś dzień spędziłam na dokładnych porządkach

Będąc na spacerze znalazłam też bransoletkę z zółtego i białego złota. Leżała przy studzience a akurat schylałam się do kosza w wózku. Jak nikt się po nią nie zgłosi po wcześniejszym opisaniu to zostanie u mnie

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

oj agi Kochana Ty to zawsze masz dzień wypełniony po same brzegi i pełen wrażeń

Jeśli chodzi o kostium to ja kupię jednoczęściowy bo osłania więcej ciałka a opalanie naszym maluchom nie jest potrzebne

Masz rację, że na wczasach zdecydowanie wygodniej na piersi mieć Amelkę bo nie musisz przejmować się przygotowaniem mleka, no i zawsze jest "pod ręką"

Ale trzymam kciuki aby polubiła butlę, bo zawsze może czasem ktoś Cię w nocnym karmieniu wyręczyć

Nam też dzień zleciała bardzo szybko, było piękne słonko, zero deszczu więc cały czas na dworze urzędowaliśmy.
Ale Paulinka strasznie się ostatnio na psa uparła i nie odstępuje jej na krok. Wszędzie łazi za psem a ja za nimi obiema i czasem to nie idzie tej dwójki upilnować więc Roxy ląduje w kojcu. Paulinka w ogóle się jej nie boi, a to przecież wielki pies jest, głaszcze ją, daje różne rzeczy do jedzenia a ostatnio dała jej się nawet napić z niekapka

Roxy to mądra psina więc ucieka przed Pauliną gdzie się da

No i ostatnio wieczorne zasypianie to porażka. Paulinka zasypia nawet ponad godzinę, ale nie bawi się tylko jest w łóżeczku i niby zasypia a zaraz potem wstaje, zagaduje i tak po "miliard" razy

Jutro mam nadzieję przyjdzie już ta bramka ochronna to Paulinka będzie mogła swobodniej się poruszać

Spokojnej nocy

Ps. agi jak wyniki?