- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Fajnie, że byliście u znajomych w odwiedzinkach chociaż szkoda, że się napracowałaś.
Ja to ostatnio się taki leniwiec zrobiłam, że wolę jeździć do kogoś niż przyjmować gości u siebie

Aguś Kochana ja sobie też daruję wszystkie dekoracje i pozostanę jedynie przy balonach i w kwiaciarni zamówię jakieś kwiatuszki na stoły i tyle. Nie będzie napisów czy innych cudów

Kochana ja te buciki kupiłam po 29 zł jedna para.Ale idealnie mi pasują bo jedne są takie jakby ażurkowe kremowe a drugie są szare

W ogóle to teraz w H&M są bardzo fajne ubranka i buciki

Spokojnej nocki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Aguś Kochana no niestety ceny skacza do góry każdego dnia ... jak zaczynałam oglądac oferty , to w tej samej cenie co teraz wyżywienie HB było ALL .
Ale już zaklepane i zapłacone , wiec mamy spokój

Super cena tych bucików

A ja zaraz się ubieram i jadę do Bielska . Zawiozę Fado i Amcię do Mamci i jadę ściągac szwy z dziąsła . Nareszcie , bo dokuczają na każdym kroku .
Miłego dnia Kochane i do później

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi to powodzenia u lekarza

Dziewczynki moja Mysza wstaje godzinę wcześniej a mnie tej jednej godzinki tak brakuje, że nie przytomna chodzę. Dziś T zajął się rano małą a ja pospałam do 9.00

Udanego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Byliśmy dzisiaj z Paulinką w parku na placu zabaw i nie wiem czy Wasze dzieciaczki też tak zaczepiają inne dzieci?
Paulinka jak tylko widzi dziecko to jest taka szczęśliwa, śmieje się, woła, zagaduje po swojemu a te inne dzieci jakieś nie zainteresowane, siedzą i tylko grzebią w tym piasku lub się huśtają

A potem mieliśmy jechać na zakupy ale zabrałam się za sprzątanie i tyle mi zeszło, że już było za późno a i tak został mi jeszcze cały parter, ale to już na końcu

A dziś Paulinka miała tak okropny dzień, że myślałam, że już mi ręce z bezsilności opadną

Tak się kilka razy w ciągu dnia rozpłakała, rozkrzyczała, że na zmianę ją na rękach wszyscy nosiliśmy bo nie dała się postawić ani w ogóle nic. Strasznie jej te dwójki wychodzą bidulce mojej.
Miłego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku , ale fajowo , ze Mężulek zabrał Paulinkę o mogłaś jeszcze pospać

Kochana rany juz jutro Paulineczka roczek kończy

Moja Amelka też tak garnie się do dzieci

I u Nas właśnie podobne sytuacja już 3 dzień ...Ama dostaje histerii i wtedy nic jej nie pasuje , płacze i aż ze złości cała sie wygina i denerwuje strasznie . Tylko an cycu ją uspokoić można .
Nam dzionek minął ekspresowo . Byłam u chirurga i wyciągnął mi szwy . Kolejna wizyta 21 czerwca . Już powiedziałam Mamusi , ze na tydzień do niej się melduję

I moja Teściowa dzisiaj jakaś dziwna ... nawet troskę o moje zdrowie wykazała i do Amulki zagadywała

Właśnie zjedlismy kolacyjkę , Paula poszła spać , wiec uciekam nacieszyć się Mężusiem póki Ama śpi

Spokojnej nocki

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
A i nauczył sięwchodzić po schodach. Trzyma mnie za rękę i stawia na przemian nóżki 1 na 1 stopniu i 2 na drugim. Wchodzi jak dorosły

Dziś się pochorowalismy. Kuba dziś wstał po 5 wypił mleko ale strasznie się wiercił. Wzięłam go do siebie i dotknęłam a on cały rozpalony miał 38,5 podałam Panadol i po 8 było 37,4 i taka się utrzymywała. O 12 zjadł poszedł do łózeczka i zasnął. Mierzyłam temp. jak spał była 37,4 Później wstał i ok 15 miał 39 Nie wiem czy to na ząbki czy infekcja bo od 2 dni ma też lekki katarek.Co prawka nic nie cieknie i nie zapchany nosek ale jak kichnie to fluczki lecą. Poszlismy dolekarza no i nie wiadomo czy wirusówka czy ząbki bo idą dolne 4 i 3. Teraz na kolację zjadł samą sucha bułkę i nie chciał mleka. Temp. znów 39. A na dodatek ja zaczełam biegać i romansowac z wc

Pozdrawiamy Was ciepło

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oby przeziębienie szybko sobie poszło i nie męczyło żadnego z Was, a jeśli u Kubusia to na zęby to niech szybko wychodzą

agi super, że już masz szwy wyciągnięte bo już nie przeszkadzają

Fajnie, że czeka Cię taki dłuższy pobyt u mamy to może chociaż odeśpisz co nieco.
A jeśli chodzi o teściową to brak mi słów, widać i ją stać czasem na ludzkie gesty

I masz rację, trudno mi uwierzyć, że już tak szybko zleciał rok od porodu.
Dzisiaj nawet tak rozmyślałam o tym jak to wszystko wtedy przebiegało i pamiętam jakbym to wczoraj miała cesarkę. Wszytko dokładnie, łącznie z uczuciami jaki mi wówczas towarzyszyły...
Ech, jak to zleciało

Właśnie wypisałam kartkę urodzinową dla Paulinki i zaraz kładę się spać.
Spokojnej nocki Kochane

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Oj ale Was zaniedbuje ale brak mi czasu - ostatnio nawet się śmiałam że tydzień powinien mieć 8 dni i ten 8 powinienem być wolny od pracy

Ojj widzę że tu dużo się dzieje temat wakacji kruluje

Sylka Kubuś już po schodach wchodzi

I jeszcze ty bidulko się zaraziłaś nie dobrze buziaki dla Was i oby jutro sobie już wszystko poszło.
A u nas hmmm. W pracy w miarę choć mamy przemeblowanie bo lato wchodzi i masa pracy

Z mężem się poprawiło

Co do medalika złożyłam się z chrzestną i dziadkiem i kupiliśmy mu medalik z łańcuszkiem. Stanęło na papieżu

A wczoraj dziewczyny w nocy to myślałam że już nie dam rady i po pogotowie będę dzwonić

A co do dzieci to mój młody też woli starsze bąble. Jak tylko widzi jakiegoś malucha to od razu gaworzy coś tam po swojemu i się śmieje od ucha do ucha. A najbardziej mu dzieczynki przypadły do gustu szczególnie jak mają loczki

Dobra zmykam spać buziaczki dla Was i miłego dzionka

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Z okazji 1 urodzinek życzymy Ci Paulinko słoneczka każdego dnia,
uśmiechniętej buźki, miłości wszechogarniającej,
radości kolorowej jak stado motyli i oby świat Cię rozpieszczał
i tulił w swoich ramionach!!! 100 LAT królewno!!!
Kubuś z mamą
Kozłowska u nas identyczne zachowanie miał Kuba jak szły mu górne 1 to jedyne ząbki przez które budził się w nocy co chwila i przez 2 mies. mieliśmy nieprzespane nocki.
Złancuszkiem fajnie wyszło że się zrzuciciście zawsze trochę mniejszy wydatek. A rowerek super, czekam na zdj. Matiego w nowej furze

U nas noc przepłakana i pobudkowa. Temp. 39 spadła a po 4.00 znów 39 i godzine po podaniu przeciwbólowego 38,6. Kuba o 1.00 wypił mleko bo wieczorem nie ruszył wypija i zasypia. Wierci się w łóżeczku a ja na śpiocha mierzę mu temp. pod paszką. Idę zaraz zrobić mu suchy zimny okład na karczek (póki spi bo inaczej mi nie da). Nie chce też zbytnio łykać leków przeciwgorączkowych a czopków nie moge dać bo po chwili załatwia się razem z czopkiem.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kiedy roczek ci wybija,
kiedy twoje życie pędu nabiera,
kiedy zaczynasz wszystko rozumieć,
kiedy już odnajdujesz się w tłumie,
ja pragnę ci życzyć,
byś się nigdy nie zatraciła,
byś nigdy wiary i nadziei nie straciła,
byś zawsze miała szczęście do pieniędzy i miłości,
by w twoim życiu nie było nieproszonych gości.
Sto lat Maleńka

Agusiaczku miałm pytać czy kupowaliście Paulisi te okularki p/słoneczne ?
Sylka kurcze to nieciekawie , że taka gorączka niewiadomego pochodzenia u Kubusia

Kozłowska super ten rowerek

Pani Babcia znowu dała czadu . Kurcze odczepiłaby się już i spokój byście mieli .
Na na wakacje to pewnie , ze wybrać sie musicie

U Nas rodzinka męża tez tak "z buta" do Amelki podchodzi . Nie interesują się jakoś specjalnie i obojętnie do Niej podchodzą . Nie rozumie tego . Zastanawiam się czy w ogóle jest sens roczek robić i ich zapraszać . I tak mają to w dupie i nie zależy im .
Trzymam kciuki , zeby zabki w końcu wyszły i Mateuszek już nie cierpiał . Niestety te ząbki dają Naszym dzieciom popalić

Miłego dzionka i jeszcze raz moc buziaków dla Naszej solenizantki Paulinki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziękujemy Kochane forumowe ciocie za piękne życzenia

Buziaczki także dla Kubusia i Amelki

Kozłowska biedny Matek, faktycznie te jedynki coś długo mu wyjść nie chcą, oby w końcu się przebiły.
Sylka kurcze ciekawe co to za gorączka u Kubusia,a może przechodzi trzydniówkę?
I gratulacje za chodzenie po schodach, pięknie Ci się synuś rozwija

agi tych okularków póki co nie kupowaliśmy i chyba na razie się wstrzymamy, ale jak kupię to na pewno dam znać

A jeśli chodzi o urodziny to też są osoby, które specjalnie się nie interesują na co dzień, ale wychodzę z założenia że nie robię tego dla nich tylko dla małej. Kiedyś na zdjęciach pokażę jej jakie miała piękne urodzinki i ile było gości

A goście cóż przyjdą, pójdą i po sprawie

Miłego dnia Kochane i jeszcze raz dziękujemy za życzenia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka mam nadzieję, że już u Was lepiej ze zdrówkiem

Nam dzień minął bardzo szybko, najpierw masę spraw do załatwienia i wielkie zakupy, jeździliśmy prawie przez większość dnia, a potem symboliczna imprezka roczkowa z rodzicami bo główna będzie oczywiście w sobotę

Jestem padnięta a jeszcze jutro czeka mnie ostateczne sprzątanie i dekorowanie salonu

Miłego wieczorku i spokojnej nocki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka i jak tam Kubuś??? Lepiej coś ??? Biedulek się namęczy

Agusiaczku oj tak , Ty dzisiaj masz dzień z głowy . Sprzątanie i dekorowanie zajmie Ci zapewne cały dzień .
A z dekoracji to z czym jeszcze szalejesz ?
Ja się ciesze , że chociaż urodziny Pauli poza domem robimy . Mężuś kończy dziś szybciej , jedziemy po tort i do lokalu przygotować wszystko . Dzieciaki będa o 15-stej i zacznie się impreza .
Pauliś zadowolona , bo już od wczoraj jest zasypywana prezentami

A pomyśleć , ze 12 lat temu o tej godzinie , to już sie męczyłam okrutnie

Wczoraj do 22:30 prasowałam ... a dzisiaj czekają już na mnie kolejne 2 zawieszone wczoraj suszarki

Miłego dzionka Kochane

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi najlepsze życzenia dla Paulinki z okazji 12 urodzin :*
Żeby zawsze była uśmiechnięta i szczęśliwa

No to szykuje się Wam bardzo udany ale także zapracowany dzień

Udanej imprezki w takim razie życzę i świetnej zabawy

No i całej masy prezentów dla Paulinki

Ja Kochana z dekoracji to tylko balony ale i tak mi z tym pewnie trochę zejdzie

Kupiłam wczoraj w Smyku takie okularki dla Paulinki bo były przecenione na 15 zł , no i co...? nie chce ich nosić

Może się jeszcze musi przyzwyczaić ale w takim razie póki co nie kupujemy tych u optyka.
Udanego dnia dziewczynki