BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 4 miesiąc temu #490403 przez sylka
Bez przyprawy nie beda smakowały jak pierniczki, wiec nie wiem.

MOże dodaj cynamony i wyjdą cynamoinki lub zrób sama przyprawę do pierniczków kotlet.tv/przyprawa-do-piernika

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #490504 przez agi-p
No i znajomi juz pojechali . Paula z prezentu nie zadowolona :P hahaha :) A Ama jak to Ama z wszystkiego się ucieszy chwilowo :P

12 lata 4 miesiąc temu #490508 przez sylka
To co Pala dostała że neizadowolona :blink:

Szpital w moim regionie wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...rzyjal_rocznego.html

12 lata 4 miesiąc temu #490521 przez agi-p
Sylka pisałam Wam o tej znajomej co tak mi dupę zawracała z prezentami dla dziewczynek . Posłałam jej co Lince sie podoba , a Ona kupiła jej poduszkę pluszową z myszkami . Taką brzydką na prawdę . Paula takimi rzeczami fascynowała sie dobre 3 lata temu , a nie teraz . Jeszcze jakby to był jakis młodzieżowy wzór , a to taki dziudziusiowy . Amelce ja dala :P I nuetelle do tego ...no to akurat zje :P

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #490525 przez sylka
A to ta slynna znajoma

Miałąm ubaw. P wrócił z Lidla. Robił zakupy i kupował m in. piwo i babka kazała mu dac dowód. A on do niej zaczął się smiać i mówi toć ja mam ponad 30 lat. Nie widzi pani ob
rączki to tez świadczy że os jest pełnoletnia a ona że każdy może sobie kupić A maz: ale nie każdy chyba by chciał :P :) No i musiał pokazać dowód.

12 lata 4 miesiąc temu #490618 przez Agusiak
dobry wieczór :)

agi choinka piękna i cel szczytny :)
A znajoma nie popisała się prezentem dla Linki :huh: A Ami co dostała za te "100zł" :silly:

Sylka okropne to co przeczytałam o tym szpitalu :( Straszne zachowanie tych lekarzy i ogromne nieszczęście :(

Odwiedziny koleżanki bardzo udane, nagadałyśmy się za wszystkie czasy a Linka nawet nam pośpiewała :)
Teraz drukuję bileciki od Św. Mikołaja :)

Udanego wieczorku :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #490676 przez Gosia_Krupa
Sylka,straszne. W moim rodzinnym mieście,jeszcze jak mieszkaliśmy z Michałkiem to zamknęli w ogóle oddział dziecięcy :(

Ciasteczka zrobiliśmy takie zwykłe z mąki,cukru pudru i masła. Dodaliśmy cynamon i wyszły takie kruche ciasteczka. Michałkowi smakowały,już się bałam,że jak tak dalej będzie to nic nie zostanie dla Mikołaja :silly:

Ale te Twoje pierniczki też zrobię tylko muszę znaleźć tą przyprawę,bo na pewno ją kupowałam,ale gdzie włożyłam?!

Agi,ach szkoda słów,na prawdę. A ta Twoja koleżanka to ma dzieci?

Moja mama robiła swego czasu mnóstwo choinek i reniferów z siana(bo wszyscy znajomi i znajomi znajomych chcieli mieć)ozdabianych,już nie pamiętam,ale chyba kokardkami i koralikami. Sama by teraz chciała taką choinkę i reniferka(bo te mi się bardzo podobały),ale nie chcę mamy fatygować,bo się źle ostatnio czuje :( Widziałam różne cuda robione prze różne osoby i niektóre na prawdę piękne :)

Sylka,ja też się przymierzam do tych gwiazdek 3D. Robiłaś za jednym zamachem całą czy na raty? Bo jestem ciekawa ile czasu to zajmuje.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #490693 przez sylka
robilam ja kilka minut max 10-15 znalazlam szybki sposob z filmiku bez lini i rysowania lini itp. podam ci link jak wejde na lapka. Widzialam link dzis od Pauli i ja mam latwiejszy sposob :)
Biala jesst z kartki a4 a male z karteczek do notowania

tez robie takie ciasteczka maslane i sa wspaniale w smaku.

12 lata 4 miesiąc temu #490705 przez Agusiak
Aguś zapomniałam napisać że Amelka jest cudna, na każdym nowym zdjęciu bardziej "dorosła" się wydaje :) Uściskaj ją ode mnie :kiss: :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #490722 przez agi-p
Agusiu dzięki za miłe słowa :) Uściskam Amcię zaraz z rana :) Pewnie jak Ty będziesz jeszcze słodko spała :P

Co do Amelkowego prezentu , to szał pał hahaha :P Ami lubi kotki i zachwyca się nimi bardzo , miaucząc rozkosznie . Więc dostała kotka pluszowego , ja wiem ok 20 cm , do tego bajkę na dvd (taką dziwaczną , wcale ja nie zainteresowała)i kinderki . 100 zł jak nic na to poszło haha :P A takie fajne rzeczy jej posłałam w linku i za 30 zł mogła kupić choćby te cymbałki z piłeczkami .

Gosiu ona ma 2 dzieci , ale już dorosłych prawie . Zreszta ma na nich delikatnie mówiąc olewkę :P

Sylka to Ci komplement dla Twojego Męża , ze go o dowód spytali :) :) :)

Gosiu i teraz mi sie ciasteczek zachciało :) Możesz wrzucić przepis ?

Uciekam , bo z Mężusiem chcę troszkę posiedzieć :) Miłego wieczorku :)

12 lata 4 miesiąc temu #490760 przez Agusiak
agi to chociaż tyle dobrze że znajoma z tym kotkiem trafiła w zainteresowania Amelki :)

A pisała dziś do mnie moja kuzynka, ta co mieszka w Anglii i ma termin na kwiecień i....będą mieli trzecią córeczkę :lol: :lol: Hahaha :lol: Kuzynka żartuje że aby mieć syna to chyba musi zrobić skok w bok :blink: :silly:

A Linka Aguś ma zaś teraz etap na psy. Łazi na czworakach, szczeka, łasi się żeby ją głaskać i jak dasz jej np te krążki miodowe w miseczce to wywala je na kafelki i je buzią z podłogi :laugh: Ostatnio nawet wywaliła wszystkie przyprawy z szuflady a potem brała je buźką i wrzucała z powrotem na miejsce :P We wszystkim naśladuje Roxy :laugh: hehe

12 lata 4 miesiąc temu #490821 przez sylka
Uśmiałam się z Paulinki :) Kuba ostatnio też tak jadł płatki nasladując psa :) albo chodzi za Kacprem na czworaka.

Gosiu www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-gwia...etlejemska-z-papieru

Agi Znajoma ma rozeznanie w zainteresowaniach nastolatek nie ma co :D

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #490846 przez agi-p
Dzień dobry :)

Agus Amisia tez przechodziła etap jedzenia jak piesek :P Strasznie to rozkosznie wyglądało :) Ale nie łasiła się i nie sprzątała buziakiem haha :) Kombinatorka z Lineczki :)

A znajoma z kotem trafiła , bo jej o tym mówiłam :P Ale i tak cud , ze wzięła to pod uwage :P

I gratki dla kuzynki :) Czyli nie tylko u Nas królują kobietki :)

Sylka fajnie , ze tego linka posłałaś :) Pokażę to Pauli jak tylko wróci :)

No i Gosiu Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!! Spełnienia marzeń , odpoczynku,radości nawet z najmniejszych rzeczy i wszystkiego czego zapragniesz :) Buziaki :kiss:

Agusiu dla Twojego Mężusia oczywiście też najszczersze życzenia urodzinkowe :)
Prawdziwy Mikołajek Ci sie trafił :) :) :)
A co tam... tez go wycałuj :kiss: ;)

Amiś znowu 2 godziny nie spała . Biedna tak bardzo chciała i oczunie miała zamkniete , ale kaszel jej nie pozwalał :(

Teraz już obdarowana prezentem i szaleje na całego :)

No to miłego poranka i jeszcze raz wszystkiego naj dla solenizantów :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #490883 przez Agusiak
dzień dobry Kochane !!!

Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek :kiss: :kiss:

Gosiu najserdeczniejsze życzenia, spełnienia wszelkich marzeń i pragnień, satysfakcjonującej pracy i własnego "M" ale przede wszystkim zdrowia dla Ciebie i całej rodzinki

Aguś dziękuję za życzenia w imieniu męża i buziaka także przekażę :P a co tam :P

Jak tam Kochane znalazłyście coś pod poduszką?
Ja już wieczorem słyszałam jak Mikołaj szedł do nas po schodach i podrzucił nam kopertki a Paulince prezent :P Potem ja o 3 w nocy leciałam podrzucić prezenciki a rano dostałam od mojego Kochanego Mikołaja bezprzewodową mysz do nowego lapka, którą właśnie już klikam :lol: :lol:
Z Paulinką muszę troszkę zmodyfikować dawanie prezentów, bo przez odwiedziny znajomej nie udało nam się wczoraj podrzucić listu i skarpety pod kominek tak żeby Linka widziała. Dlatego też teraz rano powieszę z nią skarpetę i położę list a jak pójdzie spać to zabiorę list i przyniosę prezenty od Mikołajów ale otworzymy je jak T wróci bo sama to nie chcę, hehe :silly:

Dziś też zjadą się Mikołaje i goście urodzinowi więc będzie wesoło :) A młoda jeszcze wczoraj zarobiła od szwagierki bodziaka z napisem pomocnik świętego Mikołaja i już w nim śmiga, i od tej znajomej bluzeczkę :)

Udanego i pełnego prezentów dnia :)
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #490892 przez agi-p
Agus , ale super Mikołaj u Was ... tu koperty , tu mysz ... no rewelacja . A nie zapodziała się tam gdzieś paczuszka dla mnie ? :P Dziwnym trafem u mnie pod poduszką tylko pieluszka Amelki była hahaha :) Tylko Majeczka żelki haribo dostała :P Chyba z brzuszka wysłała liscik , ze jej się bardzo słodkiego chce :P
Ale na prawdę świetnie , ze Twoi rodzice praktykują również prezenciki dla Was :)
I jeszcze dziś zapowiada sie Wam tyle atrakcji :) Oj zazdroszczę :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka