BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #489006 przez Gosia_Krupa
Agi,przy cholestazie chyba nie ma wysypki,chyba że czasami,ale ja się spotkałam tylko ze swędzeniem(strasznym) i wtedy zdaje mi się ma się bardziej żółty odcień skóry,bo to chyba jakiś zwiększony poziom bilirubiny,ale nie wiem na pewno. Spotkałam się z tym tylko jak leżałam na patologii z Miśkiem,koleżanka z sali się męczyła strasznie taki miała świąd.

Megi,regaliki super :)

Sylka,ja bym wolała,żeby Hania mówiła tak normalnie jak na ten wiek i siusiała na nocniczek. Trochę tego,trochę tego :)

Byłyśmy na spacerku i HAnia szła niemal cały czas z nosem przy ziemi :silly: Najpierw nie podobało jej się,że śnieg zbiera jej się na czubkach butów,a potem specjalnie szurała,żeby było go jak najwięcej. I oczywiście nie chciała wracać do domu.

Obiecana choinka(nie wygląda tak jak zazwyczaj,bo normalnie to się świeci od brokatu i bardziej widać poszczególne okienka):
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #489012 przez megi23

12 lata 5 miesiąc temu #489018 przez Agusiak
megi regał regał bardzo fajny :) Linka też ma ściany w pokoju zielone ale meble kupuje już w innych kolorach żeby zbyt zielono nie było :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gosia choinka piękna :)
A jak tam się mają nasze Smerfusie bo gorącym głosowaniu?

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #489020 przez Gosia_Krupa
Agusiak,nie wiem,zobaczymy za parę dni :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 5 miesiąc temu #489024 przez megi23
jakos damy rade moze po nowym roku :D narazie mam wychowawczy i rodzinne na rok a potem to nie wiem co bede robic.. :S nie bede sie martwic na zapas.. :P
no ja wlasnie szukam regaliku moze cos w Stalowej znajde... w sumei masz racje maslo maslane ale to by poszlo na sciane co mamu cala drewnie mlody ma poltorej sciany do dyspozycji co bede kombinowac po nowym roku teraz jak to s powiedzial koneic wydatkow hehe

12 lata 5 miesiąc temu #489028 przez megi23
Gosia_Krupa napisał:

Agusiak,nie wiem,zobaczymy za parę dni :)

"Dydycham"

lol szczena mi zjechala ale laska fiu fiu nie szukasz ziecia ??:D :laugh:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #489034 przez Gosia_Krupa
Megi,my też robiliśmy Miśkowi zanim go obcięliśmy,tyle,że jego kucyk to był prawdziwy kuc,bo na głowie włosów za całą rodzinę :blink:

Właśnie dzwonił mąż i mówił,że mogę jechać z Hanią na dzień otwarty dla rodziców w przedszkolu pt."Świąteczny czas". Chyba jakieś ozdoby będziemy robili czy co... Nie wiem,ale powiedzieli,że mogę wziąć Małą,zawsze ktoś rzuci na nią okiem,więc się piszę na to pełną gębą :D
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #489039 przez megi23
ale Ty masz sliczne dzieci :ohmy: :lol:

ach zapomnialam sie pochwalic mamy kolejne 2 zabki czworka dolna i dwojka dolna ... czekamy na kolejne.. :S

12 lata 5 miesiąc temu #489057 przez Agusiak
Hania jest śliczna, jak malowana :) Cudną ma tą sukienusię w kratkę :)
Michu przystojniak i jaki już z niego duży kawaler :)

A moja żaba właśnie się obudziła po 20 minutach spania, świetnie po prostu :angry:

12 lata 5 miesiąc temu #489107 przez agi-p
Megi super te mebelki :)
Gratulacje dla Męża :) I dla Tymka za nowe perełeczki :)

Gosiu dzięki za info o tej cholestazie . Nie biorę jej pd uwagę już .
Hanula na spacerze musiała bosko wyglądać , taka zaciekawiona :)
A choinka świetna :) Na żywo pewnie prezentuje się jeszcze lepiej , choć aż wierzyć się nie chce , ze to jeszcze możliwe ;)
A zdjęcia ... nie do opisania :) Rośnie Wam mała modelka . Jest prze słodką dziewczynką , przypomina aniołeczka malowanego . I wierz mi ... na głowie to ma całkiem dużoooo . Moja Ami 3 pióra na krzyż ma :P A Michał to prawdziwy mężczyzna !!! Wygląda doroślej niż na swoje 4 latka :)
I super sprawa z tym dniem otwartym :) Sama chętnie bym poszła :P

Aguś to co Lineczka taką drzemkę krótką miała ?
Ami 3 bite godziny spała . Po 1,5 sie przebudziła , ale przytuliłam ja i spała nadal :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #489122 przez sylka
Gosiu dzieciaki masz bombowe. Hania jak laleczka z porcelany śliczna a Miśiek kawaler na calego :)
Choinka pięknie się prezentuje :) MAsz talent plastyczny :lol:

Megi gratki ząbkowe :) Regały fajne ale te żabki to takie chyba bardziej dzieczęce jak na mój gust :blink: U nas ściana 1 będzie zielona a 2 są żółte :) Regał neutralny klor drewna a kolor dopełniaja naklejki i same zabawki :)

Agusiak to Linka dała po spaniu, moze jeszcze później przysnie zmeczona zabawią.

Kuba zasnal w wozku, gdy wracaliśmy z zakupó (tuż przy domku) spiacego rozebralam i kima :) W Pepco kupilam fajne 3 paki majteczek za 6,99 tylko rozm nie wiem czy dobry bo najmniejsze 92/98 Wczesniej kupowałam mu takie na szt., ale juz ich nie ma. Tamte tez niby 2/3 l ale mniejsze mi sie wydawaly. Zobaczę jak założe na pupkę :) Na Mikolajki kupilam kinderczekoladki m&s mambe i ksiazeczke z wierszem tydzien Brzechwy schowałam do skarpety i czekają.

Przyszły też naklejki żelkowe. Kubie tak się spodobały że neichial mi ich oddać :)

12 lata 5 miesiąc temu #489155 przez Agusiak
agi rany już Ci pisałam kiedyś że zazdroszczę tych 3 godzinnych Amisiowych drzemek w dzień :ohmy: No ale jakaś sprawiedliwość musi być za Twoje nieprzespane nocki :blink:

Sylka fajnie że nowe majteczki zakupione, teraz to już będą na prawdę potrzebne :)
I ile słodkości Kubuś od Mikołaja dostanie :) U nas to nie ma mowy o takich rarytasach dla młodej, hehe :P

agi powodzenia u lekarza :)

T właśnie dzwonił że jedzie do MOPSu ale ja już mam dość. Jeszcze to odwołanie to trzeba do jakiegoś inspektoratu w Katowicach pisać czy cholera jedna wie gdzie :angry:

Nie mam pojęcia czemu młoda tak krótko spała. oczywiście już nie usnęła a teraz skacze jakby coś brała :silly:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #489168 przez sylka
Kuba na codzień nie je słodyczy raz na jakiś czas dostanie to teraz mu starczy że ho ho :) MAmbe pierwszy raz dostanie :) Nie ciagnie go naet sklepie do słodyczy wiec po co mam dawąc na codzien i ząbki psuć :dry:

Kuba w ciągu dnia spi 2-3 godz tez. Dobrz po tym nie spaniu mu się tak zmieniło.

Agusiak Odwłanie składa siędo SKO- Samorzadowe Kolegium Odwołacze. NApeno pisze w am w decyzji.

12 lata 5 miesiąc temu #489345 przez agi-p
Agus ja to bym wolała , zeby Ami nawet w dzień wcale nie spała , byle nocki miała lepsze . Nawet nie marze o przespaniu całej , ale takie 2 pobudki to było by coś :P

Sylka a nakleiłaś już te żelowe nalepki ? Moja Mama tez kupiła , ale oddała je zaraz , bo przyszła Pani je reklamować . Mówiła , ze zjeżdżały z szyby . Pod wpływem temperatury się jakby topiły . Pewnie po prostu jakieś dziadowe były .

U lekarza wszystko dobrze :) Zmian osłuchowych nie ma , winowajcą prawdopodobnie są ząbki . Mogę jej ewentualnie tantum verde psikać jak ma gardełko podrażnione , ale to od tego że płacząc zdarła je trochę .

A ja mam maść na tą wysypkę . Pytał czy nie zjadłam czegoś nietypowego. Po tygodniu stosowania maści powinno przejsć wszystko .

12 lata 5 miesiąc temu #489353 przez sylka
Super że u lekarza dobrze i nic poważnego nie widać zarówno u Ciebie jaki i Ami :)

NAklejek jeszcze nie umieszczałam na oknie bo w sobote zamierzam je umyć. W tyg cieżko to mi zrobic bo przy Kubie nie chę otwierać i myć okna a maż raca jak już jest ciemno za oknem a wtedy to nie mycie :P W czasie drzemki jutro chę yszorować wszystkie pozostałe okna a u Kuby w pokoju w weekend.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka