BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #491725 przez sylka
Agusiak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #491738 przez Agusiak
dzień dobry :)

Sylka no ja jestem zatrudniona w firmie do 20 osób. Już nic nie wiem z tego, każdy mówi inaczej, a te baby z MOPS to chyba wiedzą najmniej bo już dzwoniłam i pytałam każda mówi masło maślane. Masakra. Dziś jedzie tam mój tata z papierami od księgowej to zobaczymy.

agi mąż ma rację, nie ważne w jakich warunkach już kiedyś jeździłaś ale teraz musisz uważać 300% bardziej, bo jeździsz z dzieciaczkami. A nie ma znaczenia jakim Ty jesteś dobrym kierowcą, wystarczy jeden baran który jest złym lub niedzielnym, bądź na letnich oponach i gotowe.

A wczoraj pisała jeszcze do mnie Asia, na Mikołaja dostała najpiękniejszy prezent- usłyszała bicie serduszka swojego dziecka na pierwszej ich wizycie u lekarza :lol: :lol: Aż mi się łezka ze szczęścia zakręciła w oku :)

A ja się delektuję ostatnim dniem spokoju. Od poniedziałku mama w domu i czas oczekiwania na święta już nie będzie taki piękny :( :P

Miłego dnia :)

12 lata 4 miesiąc temu #491755 przez sylka
To znajomi dostali cudny prezent :)

Co do jazdy to zgadzam sie. Wystarczy 1 nierozwazny i nieszczescie gotowe.

U nas dzis -8 ciekawe jak dlugi bedzie spacer.

12 lata 4 miesiąc temu #491760 przez Agusiak
tu jest kilka zdjęć z wczoraj, kominek brudny, ale co tam :P :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sylka u nas jest pięknie biało i też mroźno także spacerek przed nami :)

12 lata 4 miesiąc temu #491761 przez agi-p
Aguś świetne zdjecia :) Taka Mikołajka śliczna z Linki :kiss: Nie dziwię sie , ze tyle prezentów dostała :)
A z listem to się postarałaś :) Rewelacyjny był :)

Ale faktycznie najpiekniejszy i wyjątkowy prezent to Twoja Asia dostała od Maleństwa :0 Cudowne chwile :) I magiczna data :)

Mam nadzieję , ze od poniedziałku tak źle nie będzie :P Jakoś dacie radę :P

A ja wyodkurzałam domek , ostatnią godzinę poświęciłam na prasowanie , a teraz wypoczywam . Amelka dopadła pierniki w czekoladzie i nie dośc , ze mnie dokarmia , to tym brudnym buziakiem całuje mój brzuch kochana :P Jesteśmy brudne jak świnki w błocie :P Ale Mała ma tyle radochy , ze niech się pobrudzi :P
Zaraz idziemy sie przebrać , bo czekolada jest już nawet na rajstopkach i obowiązkowo umyć :)

12 lata 4 miesiąc temu #491766 przez Agusiak
Aguś to tylko koperta, taka zwyczajna, ale list jest w środku, potem zrobię fotki chociaż nie ma się na prawdę czym chwalić, heheh :P Ja nie mam talentu :P

Już sobie Was wyobraziłam czekoladowe dziewczyny :lol: :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #491768 przez agi-p
Kochana no domyśliłam się , ze najważniejsza część jest w kopercie ;) Pewnie porób foteczki :) My w przyszłym roku napiszemy pierwszy list .

Amelka wpadła w buziakowy szał :P :) Nawet ręce mi całuje i włosy ... :P

12 lata 4 miesiąc temu #491770 przez Agusiak
agi-p napisał:

Kochana no domyśliłam się , ze najważniejsza część jest w kopercie ;)

hahaha, no wiem, wiem ;) :lol: :lol:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #491791 przez sylka
Agusiak Mikołajka cudowna i ile prezentów :)

Taki sam zestaw lekarza mam upatrzony na urodzinki dla córeczki znajomych :D Daj znać jak się sprawdza i wygląda w realu :)

Agi po zabawie z czekolada kąpiel wskazana :D Na pewno zabawa była przednia i Ami bardzo słodka.... nie tylko przez czekoladę :D (zawsze jest słodziaszna :D)

12 lata 4 miesiąc temu #491833 przez Agusiak
Sylka no ja uważam że ten lekarz jest świetny :) Elementy zestawu są porządnie wykonane i na prawdę można się nim fajnie pobawić. Lince najbardziej przypadły do gustu nożyczki :laugh:
Jedyne co to te przegródki w których są narzędzia, widać na zdjęciu, są z takiego cieniuteńkiego plastiku że raczej nie da się ich tam fajnie włożyć z powrotem więc ja to od razu wywaliłam i narzędzia są luzem w skrzynce. Ale tak to super :)

12 lata 4 miesiąc temu #491839 przez sylka
Dzięki :) Uzgodniłam ze znajoma że go kupię bo okazało sięże ona myślałą o tym zestawie by małej kupić :D Wiec już ma z głowy 1 prezent :) Dla Kuby tez już wybrała zabawkę :)

Dobra my zmykamy zaraz na spacerek bo już przyszykowałam ubranka :)

12 lata 4 miesiąc temu #491857 przez agi-p
Sylka udanego spacerku :)

My już czyściutkie :) Teraz Ami pije mleko i mam nadzieję , ze szybko uśnie . Ja obrałam ziemniaki na obiad , po raz setny posprzątałam zabawki i książeczki i zaraz tez sie położę :)
A na zakupy pojadę dopiero popołudniu z Mężem :P

Do później :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #491864 przez Agusiak
Sylka córka znajomej będzie zadowolona :)
Ja właśnie zostałam kompleksowo przebadana :laugh:
udanego spacerku :)

agi miłej drzemki :)

Paulinka pije koko z nowym mleczkiem ale już wczoraj na noc też piła gerber. Myślę że przy tych rzeczach co młoda wcina to zmiana mleka nie zrobi już na niej wrażenia. Mam przynajmniej taką nadzieję :silly: :blink:

Ja zapaliłam w kominku i się grzejemy, mam nadzieję że Paulinka też niebawem pójdzie spać. A po południu jedziemy z T na zakupy :)

Sylka
bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,13...piratora__Serce.html

:( :( :( :( :( :( :( :( :(

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #491899 przez megi23
witam dziewczynki mam sekunde no moze wiecej maly spi ufff wczoraj szal mikolajwy byl maluchy grzecznie zjadly obiad a potem szukaly zabawek ii potem jeden wielki pis Tymcio jeden pakunek udzwignal drugi mu szwagierka pomaga dzis juz gralismy w kregle a i tak woli telefon bo gra i swieci i przynosi bym halo halo robila zaraz wstawie kilka fotek ..a chrzesniak zadowolony z prezentu mowi do mnie cioicuu milokaj dal mi 200 elementow klocko ale bede budowal hahah :silly:

wiecej mi sie nie udalo fotek zrobic poza tym tesciowa mnei przeganiala bo krecila kamera przeiez :P
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #492035 przez Agusiak
megi Tymek fajny blondasek kręcony :lol:

A to moje dzieło :P :lol:

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka