- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Powiem Ci że ja uwielbiam te Mikołajkowe podchody. Niby jestem już duża dziewczynka ale jak kładę się spać tej nocy to jestem podekscytowana jak dziecko,hehe

Jak byłyśmy małe to prezenty zawsze znajdywałyśmy w nogach naszych łóżek a potem na biurkach

No ale tera wiadomo że nikt nie będzie nikomu do sypialni wchodził to Mikołaj zostawia prezenty w różnych miejscach

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

U nas rodzice tez zawsze pamiętają o Mikołajkach nawet teraz jak każda z nas ma swoją rodzinke

Kuba wstal juz o 6.40 wiec wzielam go do siebie by dospał

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I Kochana dziękuje w imieniu mężusia za życzenia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Sylka to Kuba miał radochę

Amelka właśnie zasypia , odczekam chwilę i też się kładę . Maja domaga się drzemki chyba

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Gosiu Tobie tez duzooo zdrowka i kasiory a reszta sie znajdzie jak to bedzie

i zyczenia dla mezusia Agusi duzoo zdrowka i spelnienia marzen.
ooo widze ze byl juz u was mikolaj u nas bedzie popoludniu jak maluchy wroca by razem dostali wszyscy

jednak nie idziemy do Domu kultury, to daleko a zimno bardzo, poza tym Tymek spi

obecnie szukam stolika naroznego, bo biurko chcemy zlikwidowac i komputer nasz stacjonarny dostanie chrzesniak S , cos takiego mi sie podoba
nameblowej.pl/rtv,%20stolik%20rtv,stolik...%C5%BCny%20Rondo%202
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas Mikołaj dzieciowy też będzie po południu

Kochana ta szafka narożna jest bardzo fajna i ładna, ale czy wygodnie będzie się przy niej siedziało skoro ma z przodu szyby? Bo rozumiem że ma być pod komputer tak?
A ja właśnie posprzątałam cały dół i łazienkę co by nie było wstydu prze Mikołajem no i teściami, hahaha

agi miłej drzemki

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

ja wysprzatalam i zupe malemu ugotowalam, pranie sie skonczylo ale nie wieszam, by sie nie tluc szuszarka u malego w pokoju, poczekam az wstanie

Majcia spij slodko

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziękuję pięknie za życzenia

Agusiak,dla męża życzenia również ode mnie

U nas Mikołaj już był,z rana zanim Michu wstał do przedszkola. Hanuśka się tak cieszyła jak rzadko

No,a jak się zaczął zabierać do ubierania to znalazł w bucie jeszcze jedną malutką,słodką paczuszkę. Wszyscy takie znaleźliśmy,ale ja z Hanulą pod poduszką,a Michu z mężem w bucie.
Zaraz zadzwonię do lekarza i zapytam czy z tym okiem Micha muszę iść do okulisty czy wystarczy,że pójdę do naszego pediatry. Wczoraj jak Michałek wrócił z przedszkola to oczko nie wyglądało źle,bynajmniej nie gorzej. I Michał mówił,że już go nie boli. Ale dzisiaj wstał rano to miał je bardzo czerwone,chociaż już nie tak zaropiałe jak wczoraj. Nie chciałam go zostawiać w domu,bo dzisiaj mają zabawę Mikołajkową w przedszkolu. Najwyżej załatwimy to jutro(o ile damy radę,bo jak będę musiała iść do okulisty to nie wiem czy jakiegoś znajdę na już).
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Megi szafka fajna.
Obiadek zrobiłam zostało tylko odkurzyć mieszkanko, ale to zrobie jak Kuba bedzie leżał w łóżku bo póki co tylko wyciąga co raz to nowe zabawki
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zamawiaj

Gosia super, że dzieciaczki takie zadowolone z prezentów i bardzo fajnie wytłumaczyłaś Michałkowi czemu nie dostał kolejki

Dziękuję za życzenia dla męża

Ja nadal czekam jak na szpilkach na paczkę z prezentem dla T, powinna przyjść dzisiaj ale jeśli tak to trzeba będzie ją pewnie na poczcie odebrać bo nie roznoszą coś u nas ostatnio paczek tylko wrzucają awizo i z głowy. A ja o tej porze przeważnie w domu jestem i często widzę listonoszkę jak idzie to na pewno nie dzwoni wtedy do drzwi.
Młodą udało mi się uspać, list zabrany, prezenty podrzucone a za jakieś pół godzinki ma przyjechać moja siostra z prezentem dla chrześniaczki

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Przed chwilą dzwoniła dobra znajoma z życzeniami i mówiła,że jej synek też miał zapalenie spojówek(dopiero dzisiaj go puściła do przedszkola)i była u zwykłego rodzinnego. Ja dzwoniłam,ale nikt nie odbierał,pewnie nasz pediatra jeszcze u dzieci zdrowych(czasami ma mały poślizg). No,ale skoro nie trzeba koniecznie do okulisty to już nie będę próbować dzwonić tylko jutro po prostu pojedziemy.
A,dziewczyny,jakie są zalecenia oprócz tych kropel do oczu(które swoją drogą będą straszną udręką,bo Misiek nie da się zbliżyć do oka,a co dopiero wlać mu tam coś),może się orientujecie? Kurcze,chcieliśmy iść z Michałkiem do kina jak pojedziemy do siostry,ale w takim wypadku zastanawiam się czy to dobry pomysł

Agusiak,tak niestety czasami listonosze robią. Wycwanili się

Mój Rafał ma urodziny za tydzień i nadal nie mam dla niego prezentu

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zadzwoniłam do męża i stwierdziliśmy że chyba składamy łóżeczko i młody przenosi się na wersalke tylko kupic musze zewnętrzną barierkę (mam już upatrzona na allegro)
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Megi jak dla mnie szafka zbyt masywna . Ja lubię minimalizm i niskie szafki . Te wysokie mi się nie widzą . Ale jak Wam pasuje , to super

Gosia pediatra wystarczy , przepisze krople i ewentualnie maści , a jak byłoby grzej , to wtedy zapewne da skierowanie . Zapalenia spojówek inaczej niz kroplami i maściami leczyć się nie da

Super wytłumaczyłaś Michałkowi z tym listem i prezentami

Aguś trzymam kciuki,zeby prezent doszedł

I jak Lineczka na prezenty zareagowała i brak listu oczywiscie ?
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Te dzieciaki i ich pomysły Nas faktycznie do zawału doprowadza .
Całe szczęście , ze wszystko ok i na strachu się skończyło !
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-