BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 tygodni temu #628108 przez kaikai
Znowu jestem glodny! Dawac cyca! :P
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #628114 przez kasiaq81
kaikai śliczności ten twój synuś

12 lata 2 tygodni temu #628124 przez KaRoLiNaaaaa
Dla mnie będzie to pierwsze cięcie... a według OM termin mam na 12 maja

Może napisze coś więcej.... lekarz twierdzi, że na 100% będzie synek na początku miał być Igor jednak mąż nie był zachwycony więc na pierwsze będzie miał na imię Wojtuś, a na drugie Igorek chociaż mam cichą nadzieję, że jak mój M zobaczy mnie z mały to w emocjach ulegnie na Igora he he :) taki mały szantaż emocjonalny

12 lata 2 tygodni temu #628153 przez agat
Nie rodze :P Na ktg skurczy brak, tetno małego w normie. Rozwarcie na 2 palce, szyjka 2 cm, czop odchodzi. Poród na dniach ale raczej nie dziś.

12 lata 2 tygodni temu #628168 przez creatura
Kaikai śliczny Twój Dawidek :kiss:

Karolina, jeśli można zapytać, jakie masz wskazania do cc?

Agat, buuuuuuu, a tak pięknie się zapowiadało na dziś :P To mam nadzieję, że mąż tą wolną sobotę załatwił, bo to już nie ma żartów :side:

12 lata 2 tygodni temu #628187 przez creatura
Malwi, widzę Cię :P Gdzie foto Marysi???

12 lata 2 tygodni temu #628195 przez Suzi
Ooooo Agat, no trudno, ale juz przynajmniej COŚ sie dzieje, szansesą ;)

Karolinaaaa witaj wśród tak nielicznych :blink: kwietniówek, miło ze nam sie grono choć trochę powiększy, ale nie zniknij zaraz jak sen złoty, bo tu u nas to jakaś czarna dziura wsysa :silly:

Kasiaq no w końcu Ciebie widać, czarna dziura Cię oddała :lol:

Dave, wzywam Cię!!! co taka cisza? Czyżby COŚ sie zadziało?

Malwi, podglądaczu :silly: odezwij się, focię zapodaj!!!

Kaikai, nie ma za co, w końcu po to tu jesteśmy , żeby sobie pomagać i się wspierać :lol: , czyli widzisz, ze Maluszek więcej nie potrzebuje niż mniej więcej 50ml. jeszcze jest maleńki w końcu, poza tym piersi są dwie i wszędzie piszą, zeby karmić z dwóch przy jednym karmienie jeśli jest taka potrzeba a zacząć następne karmienie od tej która karmiła ostatnia.
Śliczny Dawiś :kiss: , ale mi nie odpowiedziałaś na pytanie o reakcje Twoich dziewczyn? strasznie ciekawa jestem :blink:

12 lata 2 tygodni temu #628196 przez agat
Doczłapałam się do domu i z kompa mogę pisać.

Karolina witamy wśród kwietniówek :) Rozgość się :)

Kaikai Dawidek jest cudny :) Nie zadręczaj się tak tą laktacją, powolutku dojdziesz z cycami do porozumienia i będzie dobrze :)

Creatura małż już ugadał, że "w razie czego" jego dziećmi zajmie się drugi trener. Uważam, że "w razie czego" nadeszło :P

Fajne było to ktg, słuchałam sobie tętna synka, tylko te skurcze durne nie chciały się pokazać. Po wyjściu ze szpitala i teraz w domu brzuch twardnieje co chwilę a tam raz mi stwardniał na tyle, żeby skurcz się zapisał. Wredna macica! :P

12 lata 2 tygodni temu #628206 przez Suzi
Ja to nawet dziś prawie się wyrwałam na spacer do sklepu, ale ze PRAWIE czyni wielką różnicę, to jak sie domyślacie do tego wyczynu nie doszło :P :P , bo zanim doszłam z góry na dół do przedpokoju, to z pięć razy " prąd" poraził mi pachwiny, ze mało sie nie przewróciłam, za każdym razem musiałam stanąć w dziwacznej pozwie, zeby odpuściło, poza tym zaraz brzuch jak Rocky Mountain, więc jak sobie wyobraziłam te wygibasy na ulicy, to mi ochota na wycieczkę odeszła :( :( :( no co za kalectwo w tym qrna błogosławionym stanie :P :P :P

Dave, ja nie żartuje! , daj głos albo do Ciebie zadzwonie :silly: !!! Albo na staraczkach znajdę :silly: :silly: :silly: i narobię kaszany :blink:

12 lata 2 tygodni temu #628214 przez KaRoLiNaaaaa
Ja cesarke mam bo jestem dosc drobna a dziecko duze, a po za tym mam problemy z sercem i porod mogly byc dla mnie niestety zbyt duzym wysilkiem, moja ciaza tez przebiegala dos ciezko kilka razy bylam w szpiatalu ale teraz jest juz ok i maly bedzie ze mna. Nie mam zamiaru znikac i czytalam was duzo wczesniej ale jakos nie mialam odwagi napisac

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #628246 przez creatura
Karolina, to podejdź do cc jak do większego zabiegu "kosmetycznego". :silly: Naładuj się pozytywną energią i okres rekonwalescencji na pewno zniesiesz łatwiej. No i ten cudowny plus, że wiesz dokładnie kiedy będziesz trzymać maleństwo w ramionach :woohoo:

Agat, dokładnie "w razie czego nadeszło" :side:

Suzi, nieźle się tam synuś musi wpychać, jak Cię takie prądy "porażają" :)

Dave, Madzia, Patrycja, Anabelle, hop hop!

12 lata 2 tygodni temu #628254 przez agat
Karolina wprawdzie jesteśmy trochę wiedźmowate co niektóre, ale nie ma co się nas bać :P
Widzę, że mamy bardzo podobny staż małżeński, wyszłam za mąż chyba 2 tyg po Tobie :)

Miałam dziś uskutecznić intensywny spacer z mężem (czyli powolne człapanie kaczki), ale korki będę miała, on później gierkę i chyba nam nie wyjdzie. A jak pójdę sama to przyczłapnę na pierwszej ławeczce z brzegu i tyle będzie spaceru :P

12 lata 2 tygodni temu #628262 przez Olga60
kasiaq81 napisał:

hej dziewczyny:)

...Coraz większego mam stracha przed tym cięciem masakra takie głupoty mi w głowie się roją,że szok :ohmy: ...

Witajcie :)
Jestem mamą majową, podglądam Was już jakiś czas.

Kasia ja też będę miała cc (drugie), ale skierowanie dostanę 2 maja. Napisałam, bo jestem zaskoczona, że mimo, że miałaś już cc, czujesz lęk. Ja mam to samo, głowa pełna głupich myśli :huh:

12 lata 2 tygodni temu #628263 przez KaRoLiNaaaaa
Kazda kobieta ma cos z wiedzmy hehe. Fajne porownanie troche wiekszy zabieg kosmetyczny tak do tego nie podchodzilam, a szkoda bo teraz calkiem inaczej i tym mysle dziekuje:) ja za maz wyszlam 23.06przepraszam ze bez polskich znakow ale pisze z tel i tak jest latwiej. Bo jeszcze chce kozystac z dzisiejszego sloneczka

12 lata 2 tygodni temu #628286 przez Magdalena9t
Heloł :) melduję się nadal w dwupaku :dry:
Witam Cię Karolina :blink: Ja 3.06.2012 miałam ślub także też podobny staż :blink: :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka