BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #717132 przez Magdalena9t
Mi dziś Tomuś znów się spłakał po kąpieli przed karmieniem, nie wiem co mu było :(
Jak na razie grzecznie śpi, ja już też się kładę, dobranoc :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #717151 przez agat
Dave mam nadzieję, że i dzieci i Ty już śpicie.

Madziu Adaś też mi coś od paru dni buntuje się po kąpieli, dziś i przy kąpieli płakał. Nie wiem o co kaman.

Mąż mi chyba jutro na ryby wyjeżdża. Damy radę :)

11 lata 9 miesiąc temu #717153 przez kaikai
Z tym placzem po kapieli to mi sie wydaje ze to takie rozwojowe. Najpierw Ilona z Emilka tak miala ostatnio moj Dawidek,juz mu przeszlo, a teraz u Madzi i Agaty.

11 lata 9 miesiąc temu #717173 przez anafora21
Dzień dobry,
U nas kąpiel to jakaś tragedia.... Wystarczy Dominikowi zanurzyć piętkę i jest płacz. Tak biedny płacze, aż się zanosi. Od urodzenia były 2 kąpiele kiedy nie płakał. Po też troche czasu zajmuje zanim się go uspokoi. Aż żal maluszka. W trakcie kąpieli pozwalamy mu oglądać tv. Patrzy na tv i dalej płacze choć i tak najczęściej ma oczy zaciśnięte. Nie wiem czemu tak jest...:(

Idziemy dziś na cały dzień do mojej mamy sobie posiedzieć, mamy zamiar wyskoczyć na zakupy spacerkiem do galerii, oby obyło się bez płaczów:)

11 lata 9 miesiąc temu #717217 przez ilonah
Witajcie

Wczoraj nic nie pisałam bo wróciłam padnięta od rodziców, Emiśka coś zły humor miała i mnie wymęczyła. Dziś już chwilę temu wstałyśmy i wybieramy się na spacerek. Współczuję Wam tego płaczu przy i po kąpieli, przerabiałam to wiem jakie to stresujące więc mam nadzieję, że szybko minie i pojawi się radość i zabawa jak u nas, bo Emilka już fajnie śmieje się i chlapie wodę nóżkami podczas kąpieli :)
Agat- Emilka ma taką samą minkę po jedzeniu jak jej się przyśnie jak Adaś, cudaśna jest do wycałowania :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #717232 przez creatura
Dzień dobry Girls :)

Anafora, to super, że możesz pracować w domu, a z pomocą męża przy dzidziusiu na pewno się uda ogarnąć projekt :side:

Kaikai, widzę, że Dawidek nawet już rączkami próbuje sam jeść :woohoo:

Leonek przy kąpieli nie płacze, ale zazwyczaj był taki jakby przestraszony, piąstki mocno zaciśnięte, więc zaczęliśmy go kąpać tylko na brzuszku. Okazało się że to jedyny moment kiedy uwielbia być na brzuszku i to na wyciągniętych wyprostowanych rączkach, oczywiście podtrzymujemy go. Kąpiemy jak na tym filmku, tylko lejemy trochę mniej wody i Leoś rączkami opiera się o dno. Warto spróbować, u nas się sprawdziło:

Nie wiem jak wstawic video z yt? :unsure:

ok, wstawiło się :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #717233 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) u nas nocka średnia, z dedykacją dla Agat :silly: pobudki o 2 , 4, 6,
nie wiem czemu tak słabo dziś w nocy spał :unsure:

Dzień znów upalny, jakoś musimy to przeżyć :blink:
Anafora udanych zakupów ;) :)

11 lata 9 miesiąc temu #717234 przez kaikai
Hej :)

Dawid to tak w kapieli nozkami macha i skacze ze trudno go utrzymac, wode z wanienki wylewa tak lubi plywac :)
Dzis kiepsko spal budzil sie chyba dwa razy i jeczal cos :)
Wczoraj byli u nas dziadkowie to moze przezywal i cos mu sie snilo.

11 lata 9 miesiąc temu #717239 przez Magdalena9t
Ale Tomek zawsze lubił się kąpać, zacieszał i machał nóżkami nawet, nie wiem co mu się poprzestawiało :unsure:

11 lata 9 miesiąc temu #717372 przez kaikai
Madzia moj tez to samo, najgorzej bylo po kapieli i trwalo to ok 2 tygodnie. Teraz od paru dni znowu sie cieszy i juz nie placze.

11 lata 9 miesiąc temu #717483 przez Dave
Hej, ja tylko się melduję że żyje :silly:

Zerknę później na dłużej :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #717570 przez kaikai
Creatura fajny filmik, ja podobnie kąpie małego, tylko nie wiedziałam że tak na boki można. Dziś spróbuję :)
ps. fajna ta wanienka różowa , wypas :)

11 lata 9 miesiąc temu #717636 przez agat
Dobrze wiedzieć, ze płacz okołokąpielowy prawdopodobnie niedługo przejdzie. Mam nadzieję, ze już dziś będzie ok, bo mąż na rybach i kąpie sama. Dziś mieliśmy dzień gości, bo najpierw była koleżanka, a później bratowa z córcią. Teraz spacerujemy sobie.

11 lata 9 miesiąc temu #717740 przez ilonah
Halo halo, co tam u Was? Moja Emilka wykąpana i zasypia ładnie. Dziś troszkę niespokojna była podczas kąpieli ale nie płakała zaraz po umyciu dostała cycy i było ok. Myślę, że to dlatego że śpiąca była. O już zasnęła :)

11 lata 9 miesiąc temu #717754 przez Azja
no wlasnie co tu dzis taka cisza ??

my dzis prawie caly dzien na dworze, Mlodemu cos sie pomylilo ze spaniem i tylko krotkie drzemki sobie strzela, a jak spi w wozku to nie mozna na chwile stanac po zaraz oczy w 5 zl i koniec spania,a jak sie nie wyspi konkretnie to taki pozniej marudny, a do tego wszystkiego chyba zeby mu ida bo wklada paluszki i jezdzi po dziaslach, nawet dzis mu zel kupilam i jak posmarowalam to przez jakis czas byl spokoj i nie pchal paluszków do buzki, teraz juz spi od godz a mamuska sie relaksuje, a tatuś mi kolacyjke szykuje :)

a z dzisiejszych moich przypalów to usiadlam na lawke swiezo pomalowana w moich ulubionych spodniach :S

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka