BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #718671 przez anafora21
Dzień dobry,
U mnie dziś dzień prania, prasowania, składania, pakowania. Jutro już nie będzie czasu bo jeszcze zakupy zrobić, i na obiad do teściów z moim tortem urodzinowym :silly: Jeszcze do samochodu naszego zapakować resztę wakacjowiczów. Mam nadzieję, że będzie ładnie i poschnie wszystko szybko.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #718673 przez Dave
Anafora - podpinam się pod Twój plan dnia. Ja muszę zrobić tort :cheer: No nie muszę, ale chcę.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 9 miesiąc temu #718674 przez Azja
witam

u nas nocka ok, pospalismy do 7.30, teraz mlody lezy z tata i sluchaja fasolek, n ie wiem co Jasiek z tych piosenek rozumie ale jak spiewa mu sie ogórek ogórek zieony ma garniuturek to jest w siodmym niebie i usmiech od ucha do ucha :)

Anafora wspolczuje pakowania, ale cos za cos, wakacje :) kiedy masz urodziny ?? 4??

my chyba dzis na dzialke pojedziemy poleniuchowac :)

11 lata 9 miesiąc temu #718675 przez anafora21
Azja- Miałam 1, ale u męża w rodzinie jest tradycja, że każdy dostaje tort na urodziny taki zakupiony :P Najczęściej świętowanie wypada w niedziele bo są wszyscy. Mąż ma jeszcze 7 rodzeństwa ( + 2 żony) więc wyobraźcie sobie ilość tortów.

Dave-
Kiedy wyjeżdżasz? Długo będziecie jechać?

11 lata 9 miesiąc temu #718677 przez Dave
Anaforka no to spóźnione wszystkiego najlepszego :kiss: :kiss: :kiss:

Jedziemy w poniedziałek, pierwsza jazda jakieś 2-3 godziny, tam pobyt 5 dni. Potem powrót przepakowanie ciuchów i jazda 4-5 godzin. Ufffff.........jak to będzie.

11 lata 9 miesiąc temu #718697 przez Azja
Anafora to wszystkiego najlepszego :) moja siorka tez ma 1, ja mam 4 i myslalam ze razem bedziemy swietowac :P :silly:

wow a ilość tortów imponujaca :)

11 lata 9 miesiąc temu #718993 przez Dave
Ocho, ale cisza.

Maja śpi, Mateo w bujaku mam nadzieję zaraz zaśnie. Ja mam jeszcze całą masę roboty. Mam już dość!!!!!!!

Qrwa a te nieroby znów przyjadą na gotowe i palcem nie kiwną.

11 lata 9 miesiąc temu #719008 przez anafora21
Azja- Dziękuje za życzenia :) Tobie już dziś życzę wszystkiego naj z okazji jutrzejszych urodzin :*:*
Dave- Ja niby cały dzień coś robiłam a żadna torba nie spakowana, dopiero prania schną. Zmotywowałaś mnie i jak tylko wrócę zaczynam ćwiczenia z Chodakowską nawet gdybym miała po nich umrzeć.

Powoli ten wyjazd zaczyna mnie coraz bardziej wku*****. Dominiczek nie chce siedzieć w bujaku bo sobie postanowił że on chce sam siedzieć i jak tylko jest w bujaczku to zgina się w pół żeby jeszcze bardziej siedzieć.

11 lata 9 miesiąc temu #719029 przez Magdalena9t
Hej ja tylko na chwilkę ,mały śpi , zaraz z mężem jakiś filmik wspólnie planujemy obejżeć, ciekawe czy nie zaśniemy :blink: :kiss:
Jutro nadrobię :) :) papa

11 lata 9 miesiąc temu #719044 przez Dave
No, chata mniej więcej ogarnięta. Podłogi zostawiam na jutro, bo i tak jak będę zdobiła tort to naciapkam.
Mięcho przygotowane, plan działania też.

Anafora - to może grupa wsparcia?? Razem zawsze lepiej :laugh:

Korci mnie żeby jeszcze chociaż z 20 brzuszków na piłce zrobic i chyba tak będzie a potem to już tylko kierunek prysznic i łóżko.

Mnie przerażają temperatury. Tam będziemy non stop na powietrzu. Boję się żeby Młodego nie przegrzać. Kurka :cheer: :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu #719059 przez Dave
Jak dobrze po kąpieli.

Dobranoc kobietki.

mam nadzieję, że mnie żaden cholerny komar nie będzie atakował :ohmy: :ohmy:

11 lata 9 miesiąc temu #719125 przez agat
Hej :) Czytam, ale jakoś nie mam weny by cokolwiek napisać :P

U nas wszystko ok, Adaś pogodny, teraz akurat pierwszą drzemkę odbywa.
Umówiłam się w końcu do gina na przegląd podwozia, idę w środę.

Poszukuję fajnej kwatery w górach - w Bukowinie, Białce czy Jurgowie. Macie może coś sprawdzonego?

11 lata 9 miesiąc temu #719165 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) :)

11 lata 9 miesiąc temu #719200 przez Magdalena9t
U nas jest pepco, czasem coś fajnego się kupi ;)
Dave dla mnie to nienormalne,żeby takie głupoty dziecku gadać :ohmy: jeśli coś jej nie pasuje to niech z Tobą porozmawia a nie dziecko w to miesza.
Powodzenia na skalpelu, też muszę poszukać tych ćwiczeń, bo wodzę wszyscy w około to robią a ja tylko brzuszki :silly: Ale jestem zadowolona bo waga ciągle spada w dół :lol: (pomalutku ale spada) i jakieś tam efekty na brzuszku widać ;) tylko trzeba też zadbać o resztę ciała (głównie dolne partie)

Anafora i Azja najlepsze życzenia urodzinowe :kiss: :kiss:

Moja opiekunka(męża siostra) zabrała mi Tomeczka na spacer, mogłam do was napisać i muszę szybko się zabrać za robotę w domu,wstawić pranie itd :P

11 lata 9 miesiąc temu #719232 przez agat
Magdalena9t napisał:

Dave dla mnie to nienormalne,żeby takie głupoty dziecku gadać :ohmy: jeśli coś jej nie pasuje to niech z Tobą porozmawia a nie dziecko w to miesza.

Coś przegapiłam chyba, bo nie wiem o co kaman :/

Powodzenia na skalpelu, też muszę poszukać tych ćwiczeń, bo wodzę wszyscy w około to robią a ja tylko brzuszki :silly: Ale jestem zadowolona bo waga ciągle spada w dół :lol: (pomalutku ale spada) i jakieś tam efekty na brzuszku widać ;) tylko trzeba też zadbać o resztę ciała (głównie dolne partie)
[/quote]Kurde, a ja nic a nic nie ćwiczę :/ Powinnam, bo ciało jak flak, ale taaak mi się nieeee chce :/

Ale ukrop. Idziemy zaraz nad zalew posiedzieć w cieniu i zjeść rybkę, bo mi się gotować w ten upał nie chce :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka