BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #718167 przez Dave
Dziś gorący dzień.

Creatura - daj się bratu wykazać :side:

Ja powili rozmyślam o urlopie. Co spakować, podzielić wszystko na te dwie wyprawy, bo tylko czas na przepakowanie będzie.

Oj, jak mi potrzebny wyjazd. Wiem, że z dziećmi i tak nie będzie łatwo, ale wiem że odpocznę.

Mój mężulek ma dziś 30-te urodziny, a ja nie mam giftu :cheer: niby ustaliliśmy, że nic nie dajemy. Jakąś kaskę chciałby sobie na swoje sprawy wygospodarować. Ale jakoś tak choć drobnostkę bym mu chciała dać. Mam już wymyślone, ale oczywiście brak sposobności na wypad do miasta.
Mam czas do soboty wieczór, bo i tak w pracy zostaje teraz. A dupa jestem, bo późno prezent wymyśliłam, bo bym na necie zamówiła i po kłopocie.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #718261 przez Magdalena9t
O Creatura fajny portal, muszę mojemu mężowi pokazać :) :)

11 lata 9 miesiąc temu #718402 przez anafora21
Dziękujemy za życzenia i pamięć :*

Mój 4 miesięczniak postanowił zrobić mi niespodziankę i spał od 19-10!! budził się tylko na jedzenie.
Znacie sklep pepko? Jeżeli nie to polecam, bardzo tanie i dobre jakościowo ciuszki, i dla mamy coś się znajdzie i dla taty i do domu.

Creatura- fajna stra, pokarze mężowi

11 lata 9 miesiąc temu #718419 przez agat
Buziaczki dla Dominika :* :* :*

Pepco znam, ale nie do końca bym się zgodziła z tą dobrą jakością ciuszków :P Ale tanie są, fakt :)

My cały dzień u moich rodziców, dziś wychodziła pielgrzymka i obok m\domu moich rodziców mają postój, także tłumy były. Adaś rozdawał uśmiechy na prawo i lewo :)

Miałam jechać do miasta na chwilę, ale u rodziców jest też druga, roczna wnuczka i mama się nie rozdwoi, a tata zajęty.

11 lata 9 miesiąc temu #718552 przez Dave
Hallo,

dzieci śpią, a ja informuję, że lecę zrobić mojego pierwszego skalpela :laugh: :laugh:

Mam nadzieję, że ducha nie wyzionę.

11 lata 9 miesiąc temu #718575 przez anafora21
Dave- Ja też miałam zamiar... Zrobiłam ROZGRZEWKĘ i ledwo żyłam. Więcej już nie zrobiłam. Może jeszcze uda się kiedyś zmobilizować.

W niedzielę w nocy wyjeżdżamy do Zakopanego ( z bratem mojego męża, jego żoną i 9 miesięcznym synem).
Nie widzę już tego i nie chce mi się jechać. Najbardziej przeraża mnie dojazd. 7h samochodem , w nocy, z maluchami...

11 lata 9 miesiąc temu #718579 przez Dave
Już po. Poprawiłam brzuszkami na piłce :woohoo: :woohoo: :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #718592 przez creatura
Ja też lubię Pepco, a jakość ubranek może nie jest luksusowa, ale lepsza od niektórych ze Smyka. :blink:

Dave, szacun za motywację. Wieczorem zawsze gorzej mi się ćwiczy. W tamtym roku miesiąc przed ciążą pykałam treningi Chodakowskiej (skalpel, killer na zmianę) i powiem Ci, że na bank będą efekty, bo są mordercze, ale działają. :side: Nawet wolałam killera, bo był bardziej dynamiczny i szybciej czas leciał. A teraz...... "bida z nędzą" :dry: W dzień cały czas z Leosiem, a wieczorem brak chęci (czty. leń) :S

Jutrzejszy relaksik u fryzjera uratowany, bo mąż przemyślał i nie idzie do pracy (pracoholik jeden :evil: ) To jeszcze przeciągnę na maksa i na miasto wyskoczę. :lol:

Pisałam Wam kiedyś, że szlag trafił moją Medelę. Otóż po wymianie membranki itd postanowiłam odesłać ją do serwisu Medeli. Mimo, że nie było już gwarancji, to chciałam jeszcze ją naprawić. I pan z serwisu dzwoni i mówi, że silniczek miał już dość i padł. Czyli, że dałam się nabić w butelkę i kupiłam laktator w stanie idealnym, ale tylko wizualnie chyba :dry: Na szczęście ów serwis/oficjalny przedstawiciel Medeli w Polsce zaproponował mi kupno nowego zestawu z 25% rabatem :lol: :lol: :lol: :lol: Suma sumarum na pierwszy badziew i drugi nowy wydałam tyle co jeden nowy w sklepie, ale to i tak lepiej niż się zapowiadało. Ale nerwy mam na tą babkę, co mi bubel sprzedała, i nawet z komentarzem się pospieszyłam i wystawiłam pozytywa, czyli nie mogę już nic zrobić w tej sprawie. :dry: :angry: Ale jak to mówią, Karma is a woman and she's a bitch :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #718601 przez Dave
Creatura - mam nadzieję, że nie będzie to jednorazowy zryw. Bo u mnie z czasem, silami i chęcią kiepsko. Ale ma już dość, muszę się wziąć za siebie.
Nie mogę już na siebie patrzeć. Chociaż jak zrobiłam sobie foto, to powiem Wam że zdziwiłam się tyłkiem, bo nawet jędrnie się trzyma :silly: A w końcu nie widzę go to nie wiem jak wygląda.

Pepco niestety nie mam w okolicy, a wiele dobrego słyszałam o ciuszkach.

Wpisałam sobie wpis na fb o tym skalpelu i dostałam właśnie wiadomość, od mamy mojego chrześniaka, u którego nie byłam na komunii, bo byłam niespełna 2 tyg po cc.
Zarzuca mi w nim,że na komunię nie miałam czasu a na jakieś zabiegi sobie chodzę i widzi, co dla mnie ważniejsze. I że wytłumaczyła chrześniakowi, że nie ma chrzestnej :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu #718620 przez creatura
Dave, o masakraaaaa :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
I nawet nie wiadomo jak zareagować w takiej sytuacji :unsure: :S Ale kobieta źle robi, że dziecku takie głupoty opowiada, bo dzieci biorą sobie do serca takie słowa, a ona w nerwach plecie trzy po trzy.......

11 lata 9 miesiąc temu #718627 przez Azja
Dave podziwiam za cwiczenia ja mialam od wczoraj cwiczyc ale oczywiście nie moge sie zabrac :huh:
a z mama chrzesniaka to masakra, jak mozna dziecku tak mieszac w glowie szok :pinch:

u nas dzien dzisiaj fajny Jasiek przypomnial sobie jak powinny wygladac drzemki w ciagu dnia, wyspal sie i nie byl marudny, pospacerowalismy az mnie stopy bola, :silly:
mial u nas dzis deszcz padac a ani kropelka nie spadla, mogloby w nocy popadac to moze jutro by duchoty takiej nie bylo :S

11 lata 9 miesiąc temu #718628 przez Dave
kiedyś bylysmy prawie przyjaciolkami a od jakiegos czasu bardzo sie zmienila. nie kuma,ze sie zycie innych zmienia.jakies glupoty wygadujeg porazka.

przykro mi...

napisalam jej m.in. zeby sobie w google wpisala skalpel Chodakowskiej,to sie dowie co to. ze to nie zabieg. i ze dopiero nabieram sily i odwagi na takie rzeczy.
rozwalila mnie tym osadem o jakims zabiegu!!!! masakra!!

11 lata 9 miesiąc temu #718638 przez Dave
Mloda sie obudzila i mleka zazyczyla. flacha obalona to idziemy spac:-)

dobranoc kobietki:-)

11 lata 9 miesiąc temu #718650 przez creatura
Przed chwilą rozwiesiłam pranie na tarasie i aż rozkoszowałam się chwilą - piękna noc :side: Bez wiaterku, cieplutka, ale orzeźwiająca po dzisiejszym upale. Teraz już czas mykać do łóżka. :blink: Dobranoc.

11 lata 9 miesiąc temu #718656 przez Dave
dzien dobry:-)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka