BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 7 miesiąc temu #750355 przez monia89
Dave podam napewno :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #750378 przez anafora21
Kaikai- My też mamy fride. Tam jest ten taki gumowy wężyk i ja dużą część obcięłam i lepiej ciągnie. Też na początku psikam odczekam troszkę i wysysam ( jak to brzmi). Dominik już się przyzwyczaił chyba i polubił czyszczenie noska.

Monia89-
I my chętnie pomożemy :) Przesyłamy dla Antosia moc gorących całusów :kiss: :kiss:

Znów mam jakieś plamienie tylko. Ale tak mnie uda i kręgosłup u dołu nawalają, że aż szok. Rozmawiałam z ginekolog i mówiła, że przy karmieniu to możliwe, że ma się nieregularne okresy, plamienia itd.

Dziewczyny jak Was znaleźć na fb?

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #750409 przez ilonah
Leosiu dużo buziaczków dla Ciebie :kiss:

Ja do czyszczenia Emilkowego noska używam gruszkę, wcześnej pryskam wodę morską i idzie dobrze. Emilka śmieje się za każdym razem gdy jej pryskam tą wodę do noska i nie przeszkadza jej jak jej majstruje przy nosku :blink: Mam też fride do nosa ale nie mogę się jakoś do nej przekonać.
Emilka już śpi, a ja wcinam gofry zrobione przez mężusia. Dziś nie byłyśmy na spacerku bo cały czas leje u mnie, oby jutro było lepiej gdyż kiepskawo tak siedzieć cały dzień w domu, kończą mi się już pomysły na zabawianie Emiśki.

11 lata 7 miesiąc temu #750423 przez kaikai
Monia tak juz zapomnialam o tym ;) bo i tak nic nigdy nie wygrywamy ale jak cos zobacze to wysylam :)
A Twoj tez bierze udzial :) bo jak tak to konkurencja duza ;)

11 lata 7 miesiąc temu #750448 przez agat
Albo wariuję, albo Adasia tyłeczek wcale się nie goi, a wręcz przeciwnie... Jeszcze wczoraj ranka była malutka, a dziś jest już większa, jakby opuchnięta. Oszaleję, jeżeli coś się tam złego dzieje ;( Jutro mamy akurat wizytę u pediatry, to spojrzy swoim okiem, bo kontrola w szpitalu w czwartek. Boże, niech to nie będzie nic złego... Naiwnie sobie tłumaczę, że może to "etap" gojenia...

Dziś znowu butla na dobranoc, nie dało rady inaczej...

11 lata 7 miesiąc temu #750460 przez Dave
Agat - mam nadzieję, że to właśnie etap gojenia. Dobrze, że jutro to pediatra obejrzy.

Ja ogarniam chatę, potem chwila z mężem i spanko. Jutro znowu go nie ma przez 4 dni :angry: :angry: :angry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 7 miesiąc temu #750467 przez Azja
Agat to jeszcze wszystko świeze, a jeszcze w takim miejscu to pewnie sie powoli bedzie goic, napewno wszystko jest dobrze :blink:

ja dzis dalam Mlodemu kaszke lyzeczka, ale szalu nie bylo zjadl ze 20 i juz wypluwal, poprawil cysiem i poszedl spac :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #750501 przez creatura
Leoś dziękuje za buziaczki cioteczkom :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:
Jak ten czas leci, jak oglądam zdjęcia i widzę jaki był malutki, kruchy, a teraz już tak ochoczo poznaje świat, to aż by się chciało powiedzieć "chwilo trwaj" - żeby ten czas tak szybko nie leciał.

[hi

Monia, jak będzie załatwione daj nam namiary na konto itd :silly:
I
Ilonka, Emilka to musi być aniołek :side: prawie żadnych kłopotów z nią nie masz.

Dave, może przemyj oczko solą fizjologiczną na wszelki wypadek.

Agat, to takie newralgiczne miejsce, a Adaś tak fika, że na pewno coś tam się poocierało. Dobrze, że jutro pediatra - zobaczy i w razie W szybko zareaguje.

Azja, jaką kaszkę próbowałaś?

Leonek nie może załapać spokojnego picia przez normalny smoczek. Do tej pory moje mleczko sporadycznie pił z Medeli Calma i tam trzeba się nassać jak przy piersi, żeby poleciało. Teraz kaszkę pije przez zwykły i tak mocno ciągnie, że ledwo połyka te łyki i 2-3 razy muszę robić przerwę na odbicie, bo tak powietrze połyka.

Suzi, łącz się z "hot-dogiem" i come back, luv. Will ya????

11 lata 7 miesiąc temu #750524 przez Dave
Creatura - super zestawienie. Na takich porównaniach widac jak dzieciaki nam rosną :side:

11 lata 7 miesiąc temu #750540 przez ilonah
Creaturka jaki Leonek jest śliczniutki. To niesamowite jak ten czas leci, jeszcze niedawno naszych bąbli nie było, później się urodziły i stały się całym naszym światem, cudownym światem :) Czy mi się wydaje, czy Leonek ma ciemne oczka? Emilka wcale nie jest aniołkiem, dużo marudzi, mało śpi w dzień a wszystkie zabawy szybko ją nudzą ale ogólnie jest superaśna :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #750584 przez creatura
Tak, Leonek ma ciemne oczka póki co :blink:

Anafora,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jaskinia ogarnięta, pranie nastawione tak, żeby rano już czekało na rozwieszenie, mleko odciągnięte - można iść spać :side:

Dobranoc :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #750590 przez Dave
zmykam spac,chociaz jakos mi sie nie chce.

ale mialam dzis jazde przy kapieli. koncert operetkowy. tzn Mlody sie wykapal i git. ale Maja postanowila sobie umyc wloski naszym szamponem i tak ja wyszczypalo w oczy:-( w miedzy czasie Mateo zaczal koncert. ale kazdy dostal po flaszce:-) i padli.

odciagnelam dzis ciut i dalam wieczorem Mlodemu z manna. Dopił cyckiem i ladnie spal.

bedzie wczesna pobudka,bo wczesniej posneli. w szczegolnosci tyczy sie to Majosa:-)

tak wiec buziaki na dobranoc:-)

11 lata 7 miesiąc temu #750594 przez Azja
Creatura masz racje, zeby ten czas tak nie lecial, aby patrzec jak bedziemy biegac za naszymi szkrabami jak zacznal chodzic :)
Leoś piękniutki, :)
a kaszke dawalam, taka zwykla, co sie wode dodaje tylko,o smaku waniliowym chyba z nestle, mi smakowala a Jaskowi nie albo nie byl bardzo glodny, caly czas sie zabieram zeby mu przygotowac to mleczko jaglane albo kaszke ale caly czas cos eh :silly:

dobra uciekam bo sie pozno zrobilo, ogladalam perfekcyjna pania domu, co ludzie mieli za balagan to szok i jeszcze sie w tv z tym pokazuja :huh: :cheer: B)

11 lata 7 miesiąc temu #750596 przez Azja
jeszcze jedno pytanie do mam ktore karmia piersia mialyscie juz okres?? bo ja nie ale chyba mi sie zbliza, bo od 3 dni pochlaniam wszystko co jest pod reka,a szczegolnie slodkie,a do tej pory znaczy od porodu slodkie moglo praktycznie nie istniec (oprócz lodów, ale to nie slodkie tylko dla ochody ) :silly:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #750612 przez agat
U mnie właśnie znowu ni to @ ni to nie @. Wczoraj wkladka a teraz coś więcej musiałam włożyć. Znając życie, pewnie jutro, max pojutrze się skończy. Zauważyłam, że to "coś" jest regularne, od 3 mies po 20tym... Czyżby to był mój okres? Nie narzekalabym ;-)

A tak w ogóle to jest 3.40 i nie śpię czekając az Adaś zaśnie, bym mogła go przykryć. Kupa go obudziła i tyle bu było z nocnego spokojnego karmienia :/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka