BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 11 miesiąc temu #749514 przez monia89
bardzo przepraszam za moją stylistykę ale ciężko pisać z szkrabem i się skupić :)
A nocki bardzo ładnie przesypia tylko 2 pobudki natomiast w dzień śpi bardzo mało.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #749516 przez pauluska
U nas to coś ze snem jest nie tak Iga marudna śpiąca a usnąć nie może nie pomaga bujanie lulanie śpiewanie wózek nic aż padnie z płaczu nie wiem co się dzieje :( a Wasze dzieci zasypiają same z siebie ? W łóżeczku czy jak ?

12 lata 11 miesiąc temu #749529 przez agat
Witaj Moniu, Antoś jest cudny, a te zdjęcia z sesji to rewelacja :) Fajnie, że wpadłaś do nas, mam nadzieję, ze zostaniesz na dłużej.

12 lata 11 miesiąc temu #749535 przez kaikai
Hej.

Przeczytalam wszystko ale chyba jutro poodpisuje lub wieczorem bo z tel mi sie nie chce ;)

12 lata 11 miesiąc temu #749542 przez Azja
Pauluska Jasiek usypia przy cysiu najczesciej, albo daje mu smoczek i pieluszke, a jak to nie pomaga a widze ze zmeczony do go chwile ponosze i usypia na rekach i go odkladam do łóżeczka, dzis wlasnie ma 3 drzemke, 2 pierwsze byly 40 minut ta mam nadzieje bedzie troche dluzsza :)

Monia Antoś śliczny :)

12 lata 11 miesiąc temu #749560 przez agat
Adaś w dzień usnie bujany w bujaczku lub ba rękach. Najlepiej się jednak zasypia na spacerze, parę min się porozgląda i już śpi :)

12 lata 11 miesiąc temu #749628 przez creatura
Monia (moja imienniczko) witaj ponownie :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #749687 przez ilonah
Moniu pięknego macie syneczka, podobnie jak Creatura dołączyłam do forum późnej ale troszkę poczytałam i wiem co i jak. Trzymam kciuki aby wszystko Wam się udało :)

Emilka właśne zasypia sobie ładnie. U nas ze spanem w dzień do tego tygodna było tak, że Emiśka zasypała tylko kołysana w wózku ale od tego tygodnia uczę ją zasypiania w dzień w swoim łóżeczku i myślę, że chyba załapała, kładę ją do łóżeczka jak widzę, że jest śpiąca i głaszczę po główce aż zaśnie.

12 lata 11 miesiąc temu #749699 przez agat
Nadejszła wuekopomna chwilą, gdy i Adaś dostał butle. Po wieczornej walce z cycen, gdy więcej się nakrzyczał niż wypił zrobiłam 150ml bebilonu i wypił duszkiem i jeszcze mu było mało. Teraz spokojnie zasypia. Mm mu smakuje, chyba trzeba będzie się zaopatrzyć i podawać raz na jakiś czas.

12 lata 11 miesiąc temu #749706 przez Dave
Agat - to mały głodomorek. Super, że mu smakuje.

Dzieci śpią, lecę ćwiczyć a TAAAAAAAK mi się nie chce.

Poklikam i odpiszę później.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 11 miesiąc temu #749774 przez Dave
Monia - witaj, witaj i nie znikaj :lol: :lol: :lol:
Buziakuję Was mocno, mocno :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Creatura - wszystkie mówią o tej kaszce to i chyba ja spróbuję. Fajne masz pomysły i rady kulinarne dla modocianych :side:

Paula - Mateo najczęściej to albo cycuś albo bujak. Sam jeszcze nigdy nie zasnął w domu.

Agat - a czy Bebilon tez tak śmierdzi jak NAN? Bosze jak to wali, chyba kupię np. mleko Hippa, może to będzie lepiej Młodemu smakowało. Nich sobie będzie paczka na godzinę W :side:

Wybaczcie, że tak marnie odklikałam. Ale już chce mi się iść wyciągnąć do łóżka.

Aaaa... odwiedzinki dziś miałam. Żona kuzyna na dziś termin porodu miała :) :) :)

12 lata 11 miesiąc temu #749782 przez agat
creatura napisał:

Adaś wmiata i już widzę u niego tą cudowną swobodę na brzuszku jak u Dawidka Kaikaiowego :woohoo: :kiss:

Ojjj tak Adaś uwielbia leżeć na brzuszku ;) W szpitalu zaczął podnosić dupsko, na razie średnio mu idzie, ale próbuje :) No i od kilku dni często bawi się w bycie samolotem, tudzież spadanie ze spadochronem, czyli podnosi do góry łapki i nogi, o tak:

Dave napisał:

Agat - a czy Bebilon tez tak śmierdzi jak NAN?

Nie wiem jak śmierdzi Nan, ale dla mnie Bebilon nie śmierdzi. Dokarmiali nim w szpitalu i jakoś tak już przy nim zostałam, młodemu smakuje.

Poprasowałam górę prania, jeszcze duża część schnie i jutro czeka kolejna porcja na wypranie. Może do połowy tygodnia odgruzuję się po szpitalu.

12 lata 11 miesiąc temu #749794 przez Dave
dzen dobry [file/]

12 lata 11 miesiąc temu #749806 przez ilonah
Dzień dobry

Nocka spoko, jemy śniadanko. Ale za oknem masakra- pada i wieje :(
Agat Adaś super samolocik :blink:

Miłego dnia

12 lata 11 miesiąc temu #749813 przez Azja
witam

u nas tez niestety pada i wieje grr:/

u nas pierwsza drzemka :)

Agat Adaś niezly samolocik :)

Jasiek też ostatnio najwiecej czasu spedza na brzuszku, a dzis nawet turlał sie po łóżku, zrobil w sumie 3 obroty i musialam go lapac bo łóżko sie konczylo, :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka