BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu #793915 przez monia89
Witam. Suzi rozciapuje mu te kawałki łyżką na mniejsze śmiesznie wygląda jak je łyka bo zamyka oczka :) Suzi czy to grzechotka lew???
Ponawiam swoją prośbę czy może mi któraś z Was podać stronkę z listą fotelików dwu kierunkowych???

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #793957 przez Dave
dzien dobry.

Moniu- tu to Creo i Suzi sa fotelikowymi guru:-) na pewno wrzuca te liste.
mlodziak chyba na drzemke sie uda za moment.

jade dzis do pacy dowiedziec sie co i jak.. ale jakos coraz mniej mi síe topodoba

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu #793961 przez agat
Moniu z fotelikami to Suzi lub Creo się orientują, ja się jeszcze nie rozglądałam.

Adaś znowu dziś pospał, tym razem prawie do 8 :) Teraz froteruje podłogi a później do babci idzie, bo ja na miasto i do fryzjera.

11 lata 5 miesiąc temu #793971 przez Azja
witam

my dzis pospalismy prawie do 7 wiec niezle, ale za 2 piąta obudzil sie juz myslalam ze bedzie powtorka z rozrywki z poprzednich dni, ale cycus zrobil swoje a dziwne bo wczoraj w ogole go nie tknał, ale moze zatesknil :)
poranne froterowanie podlog zaliczone, B) teraz mamy pierwsza drzemke a poznije lecimy do rehabiitantki, zobaczyc postepy Jaska :)

pogoda jakas dziwna tak pochmurno brr, ale mam nadzieje ze padac nie bedzie :S

11 lata 5 miesiąc temu #793977 przez monia89
Oki.
Agat to czekam na fotkę po fryzjerze :)
Ja dziś mykam z Antosiem do galerii upatrzyłam troszkę ciuszków Antoś dostał swoją kaskę to można poszaleć :P
A w przyszły pt wybieram się do lumpka mama bierze wolne bo na uczelnie jadę to mam okazję się wybrać.
Dave nie zadroszczę :/

11 lata 5 miesiąc temu #793982 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) ..młody nie daje mi pisać to chociaż się przywitam :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #794004 przez agat

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #794036 przez monia89
Agat super!

11 lata 5 miesiąc temu #794214 przez Suzi
hej :)

monia, listy jako takiej nie ma, moja lista zawierała po prostu moje typy
Najwięcej informacji o fotelikach tak w ogole to znalazlam na stronie www.fotelik.info
Tam poszperaj
Mogę przypomnieć tylko te moje typy

Concord Ultimax
Cybex Sirona
Maxi Cosi Milofix
BeSafe izi combi x3

Tych montowanych tylem i przodem jest na pewno więcej, poszperaj, poczytaj , ceny rózne, firmy rózne, nie znam Twoich preferencji i innych uwarunkowań, ważne jest też do jakiego samochodu......wszystkie potrzebne informacje na ww stronie

Dave ja wiem ze masz ten syrop bo pisalas ze robisz i ja to nawet skomentowałam a ze edytowalam posta to pewnie nie przeczytalas tego komentarza.... :lol: :silly: :blink:

Agat,mereszcie mi sie filmik odtworzył :woohoo: super, a crazy cat ze spuszoną kitą na medal, uwielbiałam te poranne kocie szalenstwa ze zjezonym grzbietem, napuchniętym ogonem i szaleństwem w oku :lol: :lol:

No i nie da Panicz nic więcej napisać, ogluchnę zaraz od tego wrzaskopisku :angry:

11 lata 5 miesiąc temu #794245 przez creatura
Bry :blink:

Agat, nie mogę się napatrzeć na Twoją "froterkę" i to mnie jeszcze bardziej motywuje do ćwiczeń z Leosiem, bo pamiętam jak pisałaś, że Adaś stęka na brzuszku itd, ale nie dałaś za wygraną i proszę jak się opłaciło :kiss: A kota nie chcesz rozmnożyć i podesłać DHL-em albo innym JUPIESEM na południowy-zachód?????? :silly: :silly: :silly: :silly:

Monia, jak nie możesz znaleźć tych fotelików w sklepach online to ja Ci potem podeślę linki, ale najlepiej jakbyś się do jakiejś metropolii wybrała i kupiła "na żywo". :blink:

Madzia, czekamy na więcej wiadomości od Was i zaległe zdjęcia Tomusia :silly:

Pauluska, zdjęcia solenizatnki gdzie????? :silly:

Azja, mam pytanie odnośnie tego ile ćwiczysz z Jasiem? Ja wiem, że to wszystko trzeba bardziej poprzez zabawę, ale zastanawiam się czy są jakieś wytyczne? Mówiła coś na ten temat Wasza fizjo?

Co do zabawek na Mikołaja czy Święta, to szaleć nie będziemy, tym bardziej, że wczoraj przyszła ta duża mata do ćwiczeń SkipHop :blink: Tatuś się szarpnął, bo stwierdził, że jak ćwiczyć to in style :blink: Raczej to większa motywacja dla nas niż dla Leosia, że się na czymś ładnym będziemy z nim tarzać :woohoo: Pierwsze starcie - rzucił się na matę i ćwiczył brzuszek sam przez 15min. Potem się przewracaliśmy w każdą stronę i wylądował w pozycji na czworaka :cheer: i tak się przestraszył, że zaczął płakać i na razie mata jest beee :silly: Widać, że ma rączki bardzo słabe, bo po tych 15 min, to aż mu się całe trzęsły.
Ok, spadam na powietrze, bo młodzian już śpi.

11 lata 5 miesiąc temu #794303 przez agat
Creo proszę bardzo, możesz przejąć siersciucha tylko ostrzegam, że ochota na harce najczęściej go nachodzi wtedy, gdy Adaś śpi. Dziś np rano zbudzil mi małego 5 min po tym jak mąż wyszedł do pracy, bo zaczął wydzierac jape steskniony za panem. A ze Adaś kota ubóstwia to momentalnie było po spaniu i już się za nim rozglądał. A tak nam się ładnie spało...

Jutro zostawiamy małego na cały dzień u moich rodziców i jedziemy do Łorsoł na pakupki. Boję się, ale w końcu trzeba zaczynać rozluzniac pepowine :P

11 lata 5 miesiąc temu #794355 przez kaikai
Hej

Agat kotek juz po ścianach przemyka jak Adas na podłodze :laugh: :laugh:

Ja na gwiazdke chce kupic malemu taki chodzik pchacz www.smyk.com/vtech-chodzik-gawedziarz,p1...wki-gry-dla-dzieci-p

a tu zobaczcie mojego tancerza :lol: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #794382 przez kaikai
i jeszcze kilka fotek :)
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #794430 przez creatura
Zobaczcie, co się dzieje :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: 3 dni ćwiczymy te pieski
Jeszcze rączki słabe, nie wie co dalej, więc wpada w płacz, ale jest światełko w tunelu :woohoo:

Kaikai[/b], Dawid cudo, on już tak pewnie wszystko robi, kto by pomyslał, że wcześniak :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #794432 przez creatura
kaikai napisał:

a tu zobaczcie mojego tancerza :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , ale fajnie :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka