BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #794989 przez Olga60
aaaa i nnajważniejsze, dwa razy w nocy była mokra!

Ja nie wiem jak u Ciebie Karina było przy Igorze, ale Kacper jak miał 6 m-cy w półtorej tyg oduczyłam go jeść w nocy i się w ogóle nie budził, a teraz!!!! No nie może być zawsze pięknie :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #794990 przez Olga60
Sorki dziewczyny, ale się pomyliłam :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #795126 przez Magdalena9t
Dzien dobry :) wczoraj jak zwykle brak czasu ,wieczorem szliśmy do rodziców męża,byłam zła na siebie i Adama bo późno wróciliśmy i Tomek był mega marudny.
Noc też nie najlepsza, czeste pobudki i jeszcze gorsze marudzenie,dzis to samo plus 37 stopni. Szkoda mi Tomeczka bo dawno taki marudny nie był :( oczywiście kaszelek i lekki katarek nam towarzyszy :dry:

Aktualnie karmię Tomeczka i pisze na lapku,sorrki za błedy :silly:

Agat świetny filmik, kot ze strachu sam się obija o ścianę :laugh: :silly:

Leoś już duży i silny chłop :) aż zakasał rękawy do siedzenia :) ;) ;) Buziaki solenizancie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dawidek jaki słodki tańcerz :) do you can dance z nim :) :)

Postaram się dziś wieczorem wrzucić jakieś zdjęcie, :blink:

Zaraz spadamy na obiadek do teściów :)

11 lata 6 miesiąc temu #795287 przez agat
Leoncju slicznoto nasza łap buziaki :* :* :*

Wracamy z Łorsoł, głowa mi zaraz eksploduje :/ Adaś podobno świetnie sobie radzi u dziadków :)
Kupiłam sobie kozaczki i buty trekkingowe na zimowe spacerki (mąż mnie namówił, ją bym wolała kieckę :P ), mąż kupił kurtkę i buty na zimę, niuniowi parę drobiazgów. Konto ogołocone, no ale zimy nie przeskoczysz :/

11 lata 6 miesiąc temu #795312 przez Azja
buziaczki dla Leosia :)

Agat super ze zakupy sie udały no i ze Adaś był grzeczny z dziadkami :)

Jasiek dzis był grzeczny, bez marudzenia, przyjemny dzien, pojechalismy do cioci na imieniny, usmiechał sie do wszystkich, niedawno wrociismy kapiel i spanko, pozniej usnal to mam nadzieje ze pospi dluzej niz do 5 :cheer: :cheer:

a w ogole zauwazyłam ze jak wlaczony tvn24 to Mlody usmiecha sie do spikerek, chyba mysli ze do niego gadaja hihihi smiesznie to wyglada jak szczerzy sie do tv :)

11 lata 6 miesiąc temu #795363 przez ilonah
Buziaki dla Leonka :laugh: :kiss:

Agat dobrze, że zakupy się udały i Adaś dzielnie zniósł pobyt u dziadków :)
Emilka dziś pól dnia marudziła, spać nie chciała, obiadek też był be i próbowałam triku Agat z podawaniem obiadku na przemian z deserkiem ale u nas nie przeszło, nie wiem ale mała skubanica chyba poznawała po kolorze łyżeczki który to deserek a który obiadek bo jak podawałam jej owocki to ładnie dzioba otwierała a jak podawałam łyżeczkę z obiadkiem to była złość :S :unsure: No i tak się stresowałam jej złym humorkiem jak to będzie na urodzinkach bratanicy ale gdy tylko do nich przyjechaliśmy Emisia śmiała się od ucha do ucha i była przekochana, wszyscy nie mogli się nachwalić jaka ona grzeczna :) taka oto zmienna kobietka z niej :silly: Teraz już grzecznie śpiocha a mnie boli żołądek, tylko nie wiem po czym, może za dużo słodkich ciast się na imprezce ojadłam :dry:

11 lata 6 miesiąc temu #795386 przez agat
Adasiowe zasypianie trwało dziś godzinę. Niby był zmęczony, ale najpierw gadał z zabawkami, później bawił się smoczkiem, w międzyczasie zrobił mega kupę, robił akrobacje w łóżeczku, wykopał nogami ten zdejmowany szczebelek :ohmy: :ohmy: :ohmy: W końcu, zmęczony zasnął.

Dziewczyny macie jakieś plany na sylwestra? Nas znajomi wyciągają do wynajętego domku jakieś 40km od naszego miasta. Moglibyśmy jechać z Adasiem, mielibyśmy oddzielną sypialnię. Chyba się skusimy :) Jak będzie źle to do domu blisko :)

11 lata 6 miesiąc temu #795418 przez Magdalena9t
A mój synek jeszcze nie śpi :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Dzisiejszy dzień : marudzenie, spanie, pobudka i marudzenie ,spanie, daliśmy później kropelki ,pojadł pomarudził,pospał, kąpiel była tak na szybko z wielkim krzykiem, później cycuś,Tomeczek się uspokoił , wygłupiał się, wygląda ,że wszystko okej ;) zobaczymy kiedy uśnie, w dzień sobie pospał, to może być ciekawie :cheer: :cheer:

11 lata 6 miesiąc temu #795427 przez ilonah
Bardzo fajny pomysł macie Agat z tym sylwestrem, a że to w sumie niedaleko od domku to w razie czego szybko wrócicie do domku, a nasze maluchy teraz coraz fajniejsze i ciekawske się robią i można je zabawić czymś więc myśle, że Wasz wypad powinien się udać :) U nas na razie planów brak.

11 lata 6 miesiąc temu #795446 przez Magdalena9t
I zasnął mój łobuziak :)
Agat fajnie u Was zapowiada się sylwester :) ,u nas planów jak na razie brak :dry:

11 lata 6 miesiąc temu #795449 przez Dave
ja tylko wpadam powiedziec dobranoc.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 6 miesiąc temu #795460 przez monia89
Leosiu łap buziaki od nas :)
Ja dziś myknełam na zakupy z Antosiem kupiłam tym razem SOBIE! spodnie bluzkę i sukienkę wyczaiłam fajne buty i sukienkę ale mojego rozmiaru brak :/ Na Antosia rzeczy powybierane żadnej jego rozmiarówki więc nic mu nie kupiłam poza pampersami w lidlu 162 szt 88 zł mlekiem i całą resztą jego spożywki :) Potem mieliśmy gość niedawno pojechali Antoś zadowolony wynoszony wyhuśtany :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #795464 przez agat

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wracając do sylwestra to zamierzamy pojechać na 3 noce, więc od razu moje urodziny zaliczymy :) A w naszej paczce jest kilka "nianiek", które Adasia uwielbiają, więc będzie go komu zabawiać :)

Adasiowi coś się śni, płacze przez sen :( Może cały dzień bez nas i dużo wrażeń teraz wychodzą...

11 lata 6 miesiąc temu #795512 przez Azja
witam

u nas nocka oki, poza tym ze pobudka 5.30 :cheer: chyba musze sie z tym pogodzic ze syn postanowil byc rannym ptaszkiem :silly: w sumie spi 11 godzin z jedna pobudka wiec nie powinnam narzekac, po prostu musze chodzic wczesniej spac :)

Agat my jeszcze planów na sylwestra nie mamy, znajomi nas ciagna w gory ale jakos nie widzi mi sie to, zreszta ja jakos nie mam parcia ze to sywlester dla mnie to taka sama imprezka, ktora mozna zrobic w srodku roku, ale plan macie fajny i w sumie blisko bedziecie wiec w kazdej chwili mozna wrocic, jakby sie Adaśkowi nie spodobało :)

Monia Ty to chyba uwielbiasz robic zakupy, mnie to cholera zaraz bierze :silly: ostatnio poszłam kupic kurtke, nic mi w oko nie wpadlo a jak wpadlo to cena z kosmosu i tylko sie wnerwiłam i tyle a tu zime zapowiadaja B)
\
nic mi sie dzis nie chce dobrze ze na obiad do tesciowej idziemy, to nie trzeba obaidu gotowac :)
miłej niedzieli

11 lata 6 miesiąc temu #795604 przez Magdalena9t
Dzień dobry :)
Dziś Tomeczek już się lepiej czuje, ale jeszcze brzydki kaszelek jest :(
Mama jest dziś u mnie , zaopiekuje się trochę Tomeczkiem bo my z mężem chcemy jeszcze poogarniać przed domem.

Azja nie masz wyboru, musisz wcześniej chodzić spać :) :blink:

Miłej niedzieli :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka