BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu #793074 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) u nas powtórka z wczorajszej nocki,także spoko :lol:
Agat i Adaś dziękujemy z Tomeczkiem :) ach ten czas leci jak szalony :side:
Agat tylko teraz nie nadrabiaj zaległości trunkowych :silly:

Igunia dla Ciebie też wszystkiego najlepszego :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #793082 przez monia89
Tomeczku dużo Buziaków od nas!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mam prośbę czy możecie mi przesłać link do fotelików dwu kierunkowych???
Co do Mikołaja w realu jest szczeniaczek uczniaczek i siostrzyczka po 111 zł ( u nas dziadkowie kupują Go)
garnuszek klocuszek 89 zł
i wiele inny fajnych zabawek w ciekawych cenach.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #793083 przez ilonah
Dzień dobry
Emilka zalicza pierwszą drzemkę, coraz częściej śpi na brzuszku i w nocy i w dzień :) tylko w nocy po jakimś czasie zaczyna marudzić bo nie umie się przekręcić przez sen z brzucha na boczek lub plecki i kończy się tak, że jak do niej wstaje to ona znajduje się w pozycji do raczkowania i z zamkniętymi oczami tak się buja a jak ją przekręce na bok to w sekundzie śpi dalej :blink:
Fajowske te ćwiczenia co podała Creaturka, będziemy ćwiczyć i my :laugh:
U mnie za oknem szaro-buro póki co, aczkolwiek ma nie padać, zobaczymy.

Tomeczku buziaczki lecą do Ciebie :kiss:

Igusiu Ty również łap buziaczki :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #793095 przez agat
Pieńkowska przechodzi samą siebie :POna jakaś nienormalna jest, nie wiem czemu ją w tym DDTVN trzymają.
Ogląda któraś? Jest właśnie reportaż i rozmowa w studio o męskich brodach i dwóch mężczyzn się wypowiada i ta pinda nie kryje w ogóle swojego obrzydzenia w stosunku do długich bród, mówi, ze kojarzy jej się to z niechlujstwem i niedomytym mężczyzną :shock: Następnie było o pielęgnacji i przycinaniu brody i facet mówił, że od 2 mies teraz nic z brodą nie robił, a ona na to: "no ale myjesz ją" :shock:
No porażka :shock: I jeszcze, że nie chce takiej brody dotknąć (z miną taką, jakby chodziło o dotknięcie kupy)... Na pewno zaproszonym gościom zrobiło się miło...

Moniu może Antoś tak przez te ząbki nie chce jeść?

Dave, który ząbek idzie?

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #793099 przez monia89
Agat nie wiem już sama. Ale lepiej niech to je niż nic...
A tak w ogóle miałam napisać ale zapomniałam jak byłam u gastrologa to mówił że dorosłe zupy od 6 m-e danony od 7 i śmietana w zupie. tylko wszystko na zasadzie 1 razu a cała reszta według zaleceń.

A i ile Wasze Maluszki ważą ??? Antoś 9790... :)

11 lata 5 miesiąc temu #793138 przez Azja
witam

buziaczki dla Tomeczka i Igi :)

napisze pozniej bo Dżon protestuje ze sie nim nie zajmuje :S

11 lata 5 miesiąc temu #793141 przez Dave
Buziole dla solenizantów:)))

Jeju Matiemu nic nie pasuje. Czytam, ale odpisać nie ma kiedy...

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu #793151 przez creatura
Dzień dobry!

Buziaczki dla Iguni i Tomusia

11 lata 5 miesiąc temu #793219 przez Azja
usnał moj Gagatek wiec moge cos skrobnąć :) u nas pobudka znowu o 5 :cheer: po 3 trcohe sie kokosił dałam mu mleczka myslałam ze pospi przynajmniej do 6 ael nie o 5 pobudka i zabawa na całego :silly: pobawiismy sie do 7 i byl juz tak zmeczony ze usnal a ja razem z nim i pospalismy do 9 wiec troche odespalam poranna pobudke :)

Agat pienkowska przechodzi sama siebie, widziałam to dzis o tych brodach, normalnie wariatka z niej

Creo cwiczenia fajna, ja codziennie cwicze z Jaskiem tylko ostatnio protestuje i sie napina i nie chce wspolpracowac jedyne co z cwiczen lubi to zabawy na pilce jest wtedy w raju :)

co do zabawek to powiem Wam ze ostatnio ogadałam zeby cos kupic na mikolaja jakas taka fajna, zeby troche sie tym pobawil, ale naprawde tyle tego jest ze czlowiek głupieje, a dla Jaska dzis do zabawy był najlepszy narożnik od listwy przypodlogowej, rzucał sobie nim i pezal za tym chyba z 15 minut sie tym bawil :silly:

ja tez dzis musiałam pozastawiac niebezpieczne miejsca bo probuje sie w kazda dziure wcisnac, jeszcze mam kuchnie polaczona z salonem to juz w ogole hulaj dusza

nie wiem co jeszcze miałam napisac, mmh jak soebie przypomne to dopisze :)

11 lata 5 miesiąc temu #793402 przez agat
Zrobiliśmy sobie spacerek do miasta, młody pospał 1,5h. W ciuchu za całe 12 zł kupiłam sweterek, kurtkę na wiosnę, ogrodniczki i pluszowego pajaca :) Szaleństwo :)
W rossmanie jest promocja na Bobofruty - czwarta sztuka gratis. Kupiłam te z dynią, bo młodemu smakują a zawsze to jakieś warzywo :)

Teraz oczywiscie popełzł do firanki i wcina ją naprzemiennie z lizaniem zasłony :P No i właśnie, po co mu nowe zabawki?

Pod choinkę nie będziemy mu pewnie nic większego kupować, bo i tak nie wie o co chodzi jeszcze, a rodzicom powiemy, żeby ewentualnie dorzucili się do fotelika, albo do sanek, bo chcemy kupić. Tylko nie wiem czy drewniane czy metalowe.

11 lata 5 miesiąc temu #793548 przez kaikai
Hej
Buziaczki dla Tomka i Igi :)

Ja dzis zrobilam na deser malemu gruszke z kasza manna, smakowala :)

To sie napisalam

11 lata 5 miesiąc temu #793594 przez agat
Młody na spacerku z tatą, ja miałam korki, a teraz chwila wolnego :)
Dziś zupka już nie była taka pyszna, no ale kilka łyżeczek poszło. Za to jak dałam mu do pogryzienia ugotowaną marcheweczką to zadowolony był bardzo :)

11 lata 5 miesiąc temu #793775 przez Dave
Dzieci śpią. Maja ma napady kaszlu, aż ją naciąga. W nosach furka katar. Oj, oj. Jeszcze Młodemu ten ząbek wyłazi i dziś miałam 10-cio kilogramowego wszczepa. Non stop na rękach, już jak orangutan wyglądam. I garbaty na dodatek :laugh:

Siedzę już z nimi w łóżu, żeby mieć je pod kontrolą.

I klikam z tableta i mnie szlag trafia. Coś mnie klawiatura w bambuko ładuje.

Agat - bo zapmniałam druga dolna jedynka się na świat pcha.

Monia - Mateo to już chyba z 10 kg ma.

11 lata 5 miesiąc temu #793843 przez Suzi
hej :)

U nas dzis dzień mega marudera, już od rana mikuś wstał chyba lewą nóżką i wszystko było be, dołączam do klubu orangutanow :P
Teraz juz spi, ufffff :huh:

TOMASZKU I IGUSIU, łapcie po siódemce, :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Co do wagi, to przez te infekcję i oslabiony zdecydowanie apetyt, Mikuś pewnie ńie przytył, wiec pewnie nadal 8,5 kg

dave, moze syrop z cebuli Majce zapodaj...... :silly: :P :P :P :P :P
Wiem ze on jest skuteczny i moze tylko ja tak źle na niego reaguję.... :X :X :X :X :X

monia, to Antoś już zupelnie dorosłe jedzonko wsuwa :cheer: , ho ho. A jak sobie z kawałkami radzi?nie ma odruchów wymiotnych? Mikus ma cofki od razu jak jakiś kawałek wyczuje :P

Ja mam dzień łasucha, nie mogę się odczepić od lodowki :angry: :angry: :( :P ,
no ale jutro post :side: B)

Dziś dostałam, a właściwie Miki dostał zabaweczkę z Fisher Price :lol: , zarejestrowalam się na stronie i ........jest :woohoo: a do tego kupony rabatowe na konkretne zabawki, na lezaczek ( choć go nie potrzebujemy) dali nawet 60 zl zniżki :cheer: :ohmy:
A, no i przypadkiem sie dowiedzialam o jednodniowej promocji na pampki w tesco, były po 61 zł paka czworek 116 sztuk :woohoo: nabylismy 2 pudełka. Do pólnocy macie jeszcze czas :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #793897 przez Dave
suzi-mam taki syrop, Maja góawet z odleglosci 2 metrow czuc nie moze.

aktualnie oczywiscie Mlody nie spi. ja pie&"@#$!!!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka