- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kaikai Dawidek również super, tancerz z niego pierwsza klasa

Creo mi rehabiitantka mowiła zeby cwiczyc ile sie da czyli mozna i 5 razy w ciagu dnia powtarzac cwiczenia, wczesniej jak Mlody nie pezal i wiecej lezał to był chetny do cwiczen a teraz nie jest tak łatwo nieraz tylko raz dziennie z nim cwicze bo po prostu mi zwiewa i koniec obroty i pelzanie i ganianie kota mu w głowei,

Jasiek tez mial najpierw silniejsze nogi i kazała nam cwiczyc rece i praktycznie jak poszismy na nastepna wizyte to była pod wrazeniem postepów, jak chcesz to poznije moge ci sprobowac opisac cwiczenia jakie robimy na rece
w ogole dzis rehabilitantka pochwaiła Jaska, ze taki ruchliwy i w ogole silny, asymetrii juz nie ma teraz nam zostały paluszki do cwiczen bo zaciska jeszcze troche piastki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Creo Leoncjo jaki dumny z siebie

Wróciłam z miasta, odświeżyłam fryzurkę, chciałam becikowe ogarnąć, ale zapomniałam zaświadczenia od gina :/
Adasiowi chwilowe zawieszenie broni z zupą już przeszło, znowu jest otwarta wojna. Nieważne, że ugotowałam "dorosłą" zupkę :/ 2.12 mamy szczepienie, wezmę skierowanie na morfo, żeby zobaczyć czy mu wyniki nie poleciały.
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Leoś cudowny, ślicznie siedzi

a co do picia moj jak zaczal pezac, to ja zaczne pic, ale meise na uspojojenie hiih bo zawalu dostaje powoli jak widze jak on w kazda dziure chce sie wladowac

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Słodziaczek Dawidek,prystojniś Adamson, no po prostu co jeden to lepszy, będa dziołchy do tego naszego miodku kwietniowego w ogonkach stały

Napisalabym Wam więcej bom po riserczu i macaniu fotelikow, ale Mikuś twardo twierdzi ze to teraz IMPOSSIBLE

Przylaczam się do prośby creMoni o ćwiczenia na rączki
O Boże jakiz wrzask........

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Azja skoro Dżon nie pełza to w jaki sposób pakuje się w te wszystkie zakamarki i dobiera się do firanki?
To wszystko z dnia na dzień, tydzień temu jeszcze nie pełzał a teraz śmiga wszędzie, gdzie chce

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013

Moj pelzac nie pelza a jak juz mu wyjdzie to do tylu

Za to zawziecie cwiczy raczkowanie ale boi sie ruszyc do przodu i tylko lapki podnosi, a nogami to tak przebiera na kuckach ze dzis prawie usiadl. Jutro moze nagram jego cwiczenia

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

na rączki robilismy takie cwiczenia: (mam nadzieje ze zrozumiecie z moich opisów, bo pisanie nie jest moja mocna strona )

1. dziecko leży na brzuszku,rączki wyciagniete do przodu, patrzy przed siebie, siedzimy za nim i podnosimy raczki razem do góry, tak troche zeby i katka piersiowa sie podnosiła
2. tak samo tylko rączki na przemian podnosimy
3. mmh jak to wytłumaczyc, dziecko musi miec raczki tak jakby sie podnosiło do raczkowania, jesli podnosi sie na ugietych łokciach to trzeba podniesc pod paszki, zeby sie wyprostowały i zeby w tej pozycji chwile dziecko zostawało, na takich wyprostowanych i wazne zeby dlonie były na płasko jesli zwija w piastki to druga osoba powinna trzymac dłonie a druga podnosic, nastepna czesc cwiczenia jak juz jest na tych wyprostowanych rączkach, podnosi sie pupcie i nozki (taka jakby taczka) i bujamy do przodu i do tyłu, na wyprostowanych rączkach jak sie uginaja to chwila odpoczynku i znowu probujemy
mh to chyba wszystkie z tych na rączki, jak sobie cos przypomne to napisze, mam nadzieje ze mozna cos zrozumiec z mojego opisu

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
Dawidek jest superancki

A Leoś jak pięknie siedzi!
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Adaś mój ulubieniec, świetnie śmiga po podłodze a biedny kotek szerokim łukiem go omija

Dawidek niezły tancerz, uśmiałam się nieźle jak on tymi nóżkami przebierał

Leoś ależ on się zmienił i zaokrąglił na buziuni, śliczny chłopczyk

Ja dziś padnięta jestem, bo biegałam za prezentami bo jutro idziemy do bratanicy na imprezkę z okazji 2 urodzin no i przy okazji przesunięte imieniny mojego brata i urodziny bratowej więc jak im coś kupiłam to i dla 4 miesięcznego Maksia również no i troszkę kaski poszło, a za chwile Mikołaj i Święta i znowu prezenty i wydatki. Tak przy okazji rozglądałam się już za prezentami dla maluchów i pewne typy są. A na pocieszenie kupiłam i sobie bluzeczkę

Emilka już dawno śpi tylko coś niespokojnie, na razie smok załatwia sprawę i się nie rozbudza, oby pomogło na dłużej.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43

Jutro chyba też będzie lipa bo mąż do nietopery nas ciągnie. Zaje*^%&$#
Już mnie głowa boli!
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
u nas nocka taka sobie, oczywiscie pobudka o 5

dzis ide do dentysty brrr, boje sie,cos na stare lata fiksuje bo wczesniej nie bałam sie dentysty

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas nocka dziś z 3 pobudkami na jedzonko i wstawaj szkoda dnia o 7 ale mężuś zabrał Emilkę do innego pokoju na dwie godzinki i jeszcze pospałam sobie

Miłego dnia

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

LEOSIU, piękności Ty nasze i słodkości

A Dżonsik, no nie ma co..., ranna ptica z niego

My dospaliśmy do 8.20 a potem gwaltowna pobudka, bo .......łóżko jakies mokre

Agat, owocnych łowów w Łorsoł