- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)

Jeszcze ja!
monia wspolczuję Kochana, trzymaj się

Dawidku trzynastomiesięczny, 13 x

Dziś dzień ogarniania jestestwa po powrocie, jakieś zakupy, gotowania, prania etc.
Mialam dzis farta bo jak weszlam do Lidla to wlaśnie wjechaly 2palety pamperow i tym sposobem obkupilam Misia po uszy

Mikuś z radością odkrywa na nowo wszystkie zakazane miejsca w domu i OCZYWIŚCIE. zawisa na nich olewając swoje zabawki

Ogolnie mogę rzec ze dzień w domu upływa nam na zabawie w policjanta i zlodzieja, Mikuś zniesmaczony tym ze robie (PRÓBUJĘ ) cos zrobić w domu zamiast sie z nim bawić, rzuca się w miejsca zakazane i tym skutecznie przyciąga moją uwagę i osobę do siebie

Na spacerze poki jedzie w wozku robi wszystko co w jego mocy zeby zgubić buty....dzis mu sie nawet udalo z jednym, wracalismy sie spory kawalek po zaginione obuwie, a wykorzystal moment nieuwagi bo szlam i rozmawialam z kolezanką....buty na rzepy nie mają w przypadku Mikusia sensu a tylko takie ma....ale mialam w wozku jeszcze jedne, ale takie niby-butki, bardziej atrapy butów dla niechodzących dzieci, wiec chociaz takie mu zalozylam bo sa wiązane i na rzep, więc żeby mu nie zmarzły stópki, to mial takie, wiec na placu zabaw chyba czuł kazdy kamyk pod stopa, ale mu to nie przeszkadzalo

Agat, z tymi mezowskimi fochami to na prawdę wq......rzajaca sprawa. Moj np dzis strzelil focha ze go ogralam w scrabble

Normalnie juz sie boję wygrywac, bo zawsze mniej lub bardziej otwarcie ma za zle.....normalnie jak dziecko, stare to a gluuuupie!!! Faceci to rzeczywiscie podgatunek. Jak wygra humorek ma doskonaly, choć czasem jeszcze śmie narzekac ze za malo wygrał, jak przegra, to lepiej sie nie odzywać.....

Mikuś cos ostatnio sobie umyślił, ze lozeczko jest be i niemal kazdej nocy ląduje w naszym lozku.....

Ciekawe jak bedzie dzisiaj
No to cykam.....
Dobranoc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Wczoraj Dawid mial goraczke ale taka srednia, polozylam go do mnie na noc zeby czuwac jakby goraczka byla wieksza. O 2 obudzilam sie a Dawid goracy jak piecyk temp. 39 i 9 az jak to pisze to rece mi sie trzesa. Piotrek gdzie jest najbliszy dyzur, ale pomyslalam ze chyba po pogotowie zadzwonimy. Dalam jeszcze malemu czopka nurofen i robilam chlodne oklady. Myslalam ze umre ze strachu, co 10 minut sprawdzalam goraczke i na szczescie zaczela spadac. Juz nie dzwonilismy na pogotowie.
Teraz Dawid ma taki lekki stan podgoraczkowy i marudzi. Z rozpedu nad ranem dalam mu drugiego czopka po 4 godzinach od pierwszego, a teraz przeczytalam ze to daje sie co 6-8 godzin, jak myslicie chyba nic sie nie stanie?
I jak myslicie zapisac go teraz do lekarza czy czekac? Bo on.zadnych objawow choroby nie ma tylko ta goraczka, moze to od zabkow i niepotrzebnie bede dziecko meczyla czekaniem w przychodni.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- linda
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Monia bardzo współczuję

Kaikai może to reczywiście od ząbków,ja bym poczekała bo w przychodni to zawsze może złapać jakiegoś wirusa. Zrób może badanie moczu. Jak Tosia była malutka to leżałyśmy na nefrologii i tam zawsze mnie uczulali,że w razie pojawienia się gorączki i przy braku innych objawów od razu sprawdzać mocz.
Spóźnione buziaki Dawidku dla Ciebie

Agat mamy takie samo krzesełko do karmienia

Jak tam test zrobiony??

Tośka opracowała nową metodę samodzielnego chodzenia-chwyta się swojej bluzeczki i czując się bezpiecznie biegnie

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Wpadam na dzisiejszy meldunek

Po ostatniej żołądkowej grypie dopiero dochodzę do siebie. Wyglądam podobno jak z Auschwitz

W związku z tym postanowiłam sobie rzucić wyzwanie 30 dniowe na pośladki, nogi i pompki. Tylko nie wiem od kiedy wystartuję

Mój paluch daje mi w kość, tylko w ciapkach mogę chodzić i to nie za dużo. No i jakiś manewrów też nie mogę robić więc normalnie poskładało mnie okropnie.
Z tel się nie mogę na forum zalogować, czytać tak ale pisać już nie, no i tak mi tu ciężko się dostać. Bo do kompa nie po drodze.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43

Kochana jak przejdzie pierwszy szok to i miejsce na radośc się znajdzie

GRATULUJĘ

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kaikai też sobie pomyslałam o 3 dniówce, a moze na ząbki

Monia ściskam mocno
Linda gratulacje z postepów Tosi

moj Gagatek ma drzemke, przestawiismy sie na jedna i chyba lepiej

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dave ma rację, jak Cie pierwszy szok przejdzie sama zrozumiesz ze to TYLKO RADOŚĆ!!!!
No i dogodź tu czlowiekowi! Jedna wq.....na ze znowu 1 kreska druga wq....na ze 2 kreski

Pomyśl sobie jak oni sie bedą super bawili i dogadywali!!! Jak juz odchowasz z najmniejszego to bedzie suuu - per! I to drugie juz nie bedze az tak absorbujace bo bedzie mialo Adasia! Zobaczysz!! Bedzie SUPER!

Aaaaale fajnie

Wczoraj na Polsacie Cafe ogladalam calkiem przypadkowo jakis program "Porody", normalnie sie rozrzewnilam.....ze to juz poza mna...

Aaa, no i malżowi pewnie foch z miejsca ustąpi

No i z tego wszystkiego zapomnialam co mialam napisac

kaikai, to faktycznie moze być trzydniowka! Mozesz zawsze zadzwonić do dr Nieżurawskiej, ona jest pediatrą ogolnym i dermatologiem wiec zawsze na pewno cos poradzi!
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dave ma rację, jak Cie pierwszy szok przejdzie sama zrozumiesz ze to TYLKO RADOŚĆ!!!!
No i dogodź tu czlowiekowi! Jedna wq.....na ze znowu 1 kreska druga wq....na ze 2 kreski

Pomyśl sobie jak oni sie bedą super bawili i dogadywali!!! Jak juz odchowasz z najmniejszego to bedzie suuu - per! I to drugie juz nie bedze az tak absorbujace bo bedzie mialo Adasia! Zobaczysz!! Bedzie SUPER!

Aaaaale fajnie

Wczoraj na Polsacie Cafe ogladalam calkiem przypadkowo jakis program "Porody", normalnie sie rozrzewnilam.....ze to juz poza mna...

A malutki Adas jeszcze sie bedzie 9 miesiecy "starzał"to raz a poza tym zobaczysz jak on "wydorośleje"jak sie juz Małe pojawi

Czyli z przytupem rozpoczynasz 2015

kaikai, to faktycznie moze być trzydniowka! Mozesz zawsze zadzwonić do dr Nieżurawskiej, ona jest pediatrą ogolnym i dermatologiem wiec zawsze na pewno cos poradzi!
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aaaaale fajnie

A malutki Adas jeszcze sie bedzie 9 miesiecy "starzał"to raz a poza tym zobaczysz jak on "wydorośleje"jak sie juz Małe pojawi

Czyli z przytupem rozpoczynasz 2015

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- linda
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1

aaa tak coś czułam,jak pisałaś że słabo się poczułaś na fitnesie

- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

emocje opadną.....spojrzysz na to z tej lepszej strony a po pierwszym USG już się zakochasz w maleństwie ....