BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 6 miesiąc temu #932152 przez monia89
Witam.
Agat Vika super brzuszki!!!
Tosia Adaś Kubuś słodziaki :-)
Creo ja tez chce zapolować na kombinezon :-)
Co do sztućców Tosik fajnie je widelcem i łyżką ale dla dorosłych :-D jak M wraca z pracy to musi jesc z nim obiad na kolanach więc Mały podpatrzył co i jak i już ma opanowane to.
Nocnikowanie idzie w kierunku siku bo Antoś zaczyna przynosić nocnik sam i zawsze jest cos po posiedzeniu dodatkowo ja co godz sadzam Go kupe woła ku więc to mamy opanowane po mistrzowsku :P
i mamy typy imion Zosia Amelka Zuzia Pola.
kaikai kiedy masz usg?
A to my 16 tydz z Tosikiem i aktualnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #932175 przez kaikai
Monia 16 mam usg i test pappa to już za tydzień.
U Ciebie brzuszek już widoczny, :)
u mnie płaski nie ma co się chwalić.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #932190 przez vika
Napisałam posta i mi go wcielo.... Całe smartfony......
Monia kakai gratuluję ciąż :-*
Monia agat brzusie cudowne:-* oj teraz bym chciała taki jak mam monia malutki nie uciazajacy;-)
Agat u Ciebie to rzeczywiście czas pocisnal.... Pamietam jak pisalas pierwszy post o ciąży ;-)
Co do jezdzikow Tosia wczoraj dostała taki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #932225 przez Suzi
Hej, jak tu fajnie brzuszkowo dziś :cheer:
Vika -fajnie Milanka trzymasz, normalnie niemalze widze go na Twoich rękach ;) juz 36 tc, o rrrany, Ty pamietasz pierwszy Agatowy post o ciąży a ja pamietam Twoje wpisy o intensywnych ( B) ) starankach :woohoo: a tu juz wylot.,no kurcze zesz, za czasem nie nadążam :blink:
Tosia jak zwykle modelka, fajnie pozuje, Mikuś to spyla jak widzi aparat, no chyba ze go ktoś trzyma , ale namowic go zeby spojrzał w obiektyw.....zapoooomnij :blink:

Kaikai - i dobrze ze masz plaski, pożniej nie będziesz sie uginać. Ja tez długo nie mialam widocznego i wcale nie narzekalam, z brzuszkiem moze i fajnie sie wyglada, ale w codziennym funkcjonowaniu i to jeszcze przy malym dziecku lepiej jak jest jak najdlużej maly ;) , fajnie ze sie lepiej czujesz

Monia -a dlaczego Zuzia spadła na 4 pozycję :S :(
Fajnie ze Tosik wola kupkę, u nas jest stwierdzanie faktu.....po fakcie.Winowajca przychodzi trzymajac sie za pupę i mowi "papa" lub "paka" :P no ale doczekamy sie kiedyś

Tyle narazie
Podziękowania: vika

10 lata 6 miesiąc temu #932229 przez monia89
Suzi kolejność imion jest przypadkowa :-) Zuzia to typ nr 1 M reszta wspólne wybory :-)

10 lata 6 miesiąc temu #932322 przez agat
Klikam już z łóżka, zawinięta w poduchę-rogala :) Mała mi się tłucze po brzuchu :)

Zaliczyłam dziś z Adasiem trzygodzinny spacer, padłam po nim w domu. Teraz też już ledwo na ślipia patrzę, więc się odmeldowuję. Gasić nie zamierzam, bo liczę, że jeszcze tu towarzyszki zawitają ;)

10 lata 6 miesiąc temu #932325 przez tysiiiak
Ja czytam ale już też z przymróżonych ślepi :huh: Kubula strasznie płakał zeszłej nocy a o 6 do pracy trzeba było wstać :unsure: :woohoo: Niedawno wróciłam do domku. Lecę ostatkiem sił pod prysznic i pod kołderkę :) :whistle:

Przespanej nocki życzę :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #932333 przez vika
Suzi Toska jak zrobi kupę przychodzi do nas i pretensjonalnie informuje Nas, że ma Blllleeeeee jak jej potwierdzisx, ze zrozumialas zaraz leci do łazienki by ją podmyc;-) tak, że moja tez woli jeszcze w guwienku pochodzic;-)
Też lecę spac bo mnie caly pas boli :-( może zasne bo juz 3 noce mam zawalone... Dobranoc B-)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #932367 przez Azja
Hej

Miałam Was wczoraj nadrobic a usnelam o 21 przed tv. Nie wiem co mi wczoraj było. Nie wiem czy mnie jakaś choroba nie próbuje dopaść bo źle się dziś czuje :sick:

Wszystkie brzuszki ładne. A dzieciaczki jeszcze ładniejsze :)

Vika nie mogę uwierzyć że Ty już lada moment będziesz rodzic. Czas leci jak szalony :)

Jakie polecacie jeździki widziałam ze coś pisalyscie. ? Bo też właśnie coś chcemy jaskowi kupic ale nie mam jakiś konkretnych typów może coś polecacie?

Napisze coś później więcej bo z tel kiepsko ki pisać

Ja używacie zielonych pampersow to od wczoraj są na promocji w kauflandzie

10 lata 6 miesiąc temu #932371 przez monia89
Hej. U mnie nocka fatalna dopadły mnie anomaile brzuszno- wc :-( za to Antoś super pfu pfu zeby nie zapeszyć 3 nocka przespana od a do z bez jedzonka kwękania a wczoraj padł o 20 i spał do 8. Pfu pfu jeszcze raz.
teraz siedzi na troniku potem spacerek jedzonko spanie i zaczynam szykowanie do gina :-) zobacze co tam u Fasolki.
Azja byle nie jeździk fp ten piesek. Jako zabawka jest super ale jeździk ma lipny....
sama musze też popatrzeć za jakimś więc czekam na propozycje :-) bo mikołaj tuž tuż a o liste sie upominają nasi mikołajowie.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #932372 przez kaikai
Hej

U nas dziś noc nawet dobra, Dawid ma katar,więc wiecie jak to się śpi.

Ja już wracam do żywych :) mam taką wielką ochotę na bułkę z pasztetową, a nie ma już komu iść do sklepu.
Dziś chyba sama wyjdę z Dawidkiem do sklepu, od ponad miesiąca, sama.
Tak źle było ze mną ze bałam się sama chodzić.
Woda gazowana mi pomaga. :-)

Suzi gratulacje dla syna pierwszego, zdać za pierwszym razem to nie lada wyczyn :) :)
Zdolny :)

Moj jak zrobić kupę to nic nie mówi, ale za to cichutko siedzi jak myszka, może tak siedzieć i siedzieć póki ja coś poczuje, albo się domyśle :)

10 lata 6 miesiąc temu #932398 przez agat
Kaikai no widzisz, mówiłyśmy, że z czasem będzie lepiej :) Cieszę się, że wracasz do żywych :)

Monia u mnie też jakieś rewolucje żołądkowe, zrezygnowałam przez to ze spaceru. Coś mi się często tego typu akcje ostatnio zdarzają :/

Adaś wstał dziś przed 6, zwariował :evil: Na szczęście trochę się pokokosił z nami w łóżku, wypił mleko i po 6 mąż wstał do pracy więc poszli razem grasować a ja pospałam jeszcze godzinkę. Jakieś pogrzeby mi się przez pół nocy śniły, no masakra :/ Moja psychika siada ostatnio :/

Co do zabawek to chyba kupię Adasiowi na Mikołaja lub pod choinkę odkurzacz dla dzieci ;)

10 lata 6 miesiąc temu #932403 przez monia89
Agat jak byłam z Antosiem w przychodni ostatnio to pielegniarki w rejestracj mówiły że właśnie coś w powietrzu jest i łapie taka dobówka z ekscesami.
zjadłam śniadanie i wc nawet po herbacie. Mama dała mi jagody zobaczymy czy zadziałają bo strach mi jechać do lekarza.

10 lata 6 miesiąc temu #932468 przez agat
Adaś dziś wstał lewą nogą :/ Wszystko jest złe, o wszystko płacz i awantura :/ Wrrrrrr. Teraz pojechał na rower z tatą, może mu się humor poprawi.

10 lata 6 miesiąc temu #932476 przez kaikai
Jednak nigdzie nie wyszłam :( :sick:

Taka mam ochotę na tą pasztetowa, w domu jest tylko Ola, a ją gotowki nie mam, karty jej nie dam. Sama nie dojde do sklepu :( :(
Jak P będzie wracał z pracy to już w sklepie bułek nie będzie i pasztetowej ;(

Jeszcze zjadłabym sałatę z rzodkiewka i śmietaną, ale w lodówce pustki, salata zgnila.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka