- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Creo najlepiej iść na żywioł z druga ciążą hihi ja to z kolei myślę sobie, że Zuza jest juz taka duża w porównaniu z Nikosiem a to przecież tylko rok różnicy. On leży i nawet jeszcze nie siada, a ona już biega, je sztućcami przy stole, gada jak najęta. Przecież te dzieciaki nam wydorośleją zanim się obejrzymy

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

A tak a propos -to kto sie szykuje do porodu? Jakś znajoma? Tzn. Nasza, bo Twoja to na pewno

A cay wiesz może co tam u Viki?
Vika!! Czytasz nas? To odezwij się!
CreMoniu - zrobilam antipasti.....ale obrazilam sie na nie, gdyż.......polowa sloików mi sie nie zamknęla

Aaaa, zupa z dyni, albo nie lubię, albo jeszcze nie jadlam dobrze zrobionej

Ja dzis wykonalam autorską zapiekankę z kaszy jęczmiennej z cebulką, porem, pieczarkami, szpinakiem z gorgonzolą i brokulami, zapieczoną pod plastrami pomidora i serem. Do klopsików w sosie pomidowrowym. Smaaaaaczne

Agat - no ja o czasie juz sie nie będe wypowiadać, bo tyle razy juz gadalam ze pendolino to slimak na emeryturze przy nim, masakra jakaś!

A brzus sliczny, i to juz w sumie tuż tuż....

A ja tez nie mam oporow jesli nie ma pizamek / pajacow chlopiecych to nie ugnę sie przed dziewczecymi

Kaikai -no widzisz! Juz widać światełko w tunelu! Będzie dobrze

Madzia -dalaś czadu tym postem, jeszcze nie mogę ochlonąć

Aaaa, no i pochwalę sie jeszcze -Syn Pierwszy zdał wczoraj egzamin na prawo jazdy

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

a z Viki mam na bieżąco kontakt, został jej jeszcze miesiąc do terminu, ale prawdopodobnie urodzi wcześniej, trochę źle znosi biedna całą ciążę. Jeśli znajdzie czas to wpadnie na forum i napiszę coś więcej

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Adaś "używa" widelca i łyżeczki. Z widelcem idzie jeszcze w miarę, choć nie zawsze uda mu się nadziać na widły i się wkurza. Z łyżeczką gorzej, bo nie zawsze zupa nabrana na łyżeczkę ląduje w buzi, bo młody nie pamieta, że nie można przekręcać łyżeczki w ręku

W ogóle tęsknie za moim gadem małym bo cały dzień u babci, mąż dopiero po niego pojechał, a pewnie trochę posiedzi, więc dziec mi za godzinę pewnie wróci. Pobyczyłam się, nie powiem, chatę ogarnęłam, internety przeczytałam, nadrobiłam Lekarzy i Prawo Agaty i co tu robić dalej? Nie wiem jak ja całe dnie w domu spędzałam będąc z Adamsonem w ciąży

Ło matulu przeczytałam właśnie na mym januarowym wątku o puszczaniu muzyki na KĄPIE

- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

wcale nie wiem co się u Was dzieje ale jutro kładę się do szpitala na badania to troszkę Was poczytam

U Nas ogólnie ok ...Tośka szaleje jak to Tośka....ja już wysiadam w tej ciąży i odliczam dni do końca ...mały tak mi daje w kość

a teraz Was zamęczę moją Tośką
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
ja troche zalatana ostatnio to tylko na chwilke wpadam

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Kubulek super sobie radzi ze sztućcami

Ostatnio też przynosi mi nocnik mówi sisi i karze się rozebrać po czym siada na nocnik po sekundzie wstaje i z reguły za ok 5 min sika na dywan

Agat korzystaj ile możesz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Współczuję "uroków' ciąży, mnie jak dotąd omijają.
Wcale taj dużo nie piszemy, kilka nas tylko zostało na placu boju, więc miliona postów nie wytwarzamy

Adasiek wrócił od babci wymeczony i padł szybko po mleku bez zbędnego łażenia po domu. Pewnie miał dość pisków babci,cioci i kuzynki. One nie potrafią do niego mówić inaczej niż na mega skrzeku i pisku

Aaa pokaże wam jaki bombowy brelok dorwalam w ciuchu za złotówkę

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Suzi hmmm co ja to mialam Ci odpisac...zapomnialam
Mateeo tez smiga sztuccami jak szalony:-)
Hmmmm wybaczxie ale pozno juz I poczytalam a zpomnialam.
Aaaaaa ogladalam program miasto kobiet I o szczepionkach bylo. Ja pierdziu admnie juz wydzwaniaja z osrodka. Kuwa sama nie wiem dlaczego ale boje sie tego szczepienia. !!!
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Vika - Ty? Na fb??? A mowilaś ze na fb to nieeeee

Agat - no SUPEROWY brelok!! Sama prawda

Tysiak - no to są ńiewatpliwie "blaski " zlobka, ze dzieci sie szybko uczą nowych umiejętnosci....chyba zacznę dawać Mikiemu sztućce ale znajac go i jego delikatnosć to zaraz komus zrobi nimi krzywdę...

Ja dzis usnelam prawie z Mikim, strasznie pozno zasnąl, no ale jak sie śpi do 10 kazdego dnia....

Tez malża ostrzę na bój o kombinezon w Lidlu

To dobranoc girls...
Wylączamy KĄPY

Pstryk

- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

Dziś więcej napiszę

Na dzień dobry muszę się pochwalić,że Tomek pierwszy raz zrobił siusiu na stojąco do nocniczka, a dokładniej to on stał a ja celowałam nocniczkiem

więcej napiszę jak Tomek pójdzie na drzemkę bo mamy nieogar w domu i ciężko mi się skupić na pisaniu

Aagat śliczny brzusio, też bym taki już chciałą a nawet w ciąży jeszcze nie jestem

to na tyle bo Tomek wzywa
- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Właśnie czekam na izbie przyjęć ciekawe kiedy mnie przyjmą.... Ogólnie to badania i usg sprawdzenie blizny bo podobno macica juz mi się nie chce rozciąga dlatego mam skurcze i twardy brzuch...A tak się prezentujemy właśnie dziś zaczynam 36t1dz. .
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Adaś mi się poprzestawiał dziś i już śpi od kwadransa. Normalnie chodzi spać po zupie, ok 13. Ciekawe ile pośpi i jakie ma plany na resztę dnia

Dziś sobie z nim rano siedziałam i siostrzyczka go zaczepiała

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Super brzuszki

Agat widzę że na syna możesz liczyć, zawsze chętny do pomocy i sprzątania

Fajnie że Kubuś już taki samodzielny, ja nie uczę jeszcze niczego Dawidka i widzę że to błąd. Taki mi się mały wydaje i mamusia wszystko robi.

Tosia śliczna dziewczynka