- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Dziś u nas sprzątanie, mąż okna myje

Zrobiłam mu dziś mega barszczyk, nagotowałam cały gar, by pomrozić. Normalnie cuda na kiju, buraczki najpierw pieczone, później gotowane - cud miód. A biedne dziecko mało się nie zbełtało

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
O , kaikai - do zoo, hmmm, odważnie

Agat - to zupelnie jak ja z kapuśniaczkiem....nagotowalam , zapasteryzowalam ze 4 śloiki, a Miki dwa dni pod rząd zapawił mi kuchnię kapuśniaczkiem.....więc zrobilam pol garnka doroslego , dodalam tamten i teraz .......utylizujemy

Dziś u nas ciepełka ciąg dalszy, nie chcialabym byc teraz nad morzem bo tam i chlodno i pada. U nas lato w pełni

Azja -duuuuużo zdrowka!! Moze strzel sobie mega dawke witaminy D. Wstawilam artykuł o wit D na mój profil na fb, kto chce niech poczyta, to z Akademii Witalności ( od CreMoni

Vika - juz przynajmniej Milanek bezpieczny, nawet gdyby sie juz urodził to bezpieczny, więc stres stresem, ale będzie dobrze!! Trzymamy kciuki i czekamy na wieści!
Co do gotowania i pieczenia to uwielbiam i to i to, a ze czasem mnie ciasto kruche sprowadzi do parteru to....insza inszosć. No nie po drodze nam z kruchym, aleeeee jest TYLE innych ciast

Torcik urodzinowy wyszedł mega! I tego sie trzymam

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Pasztetowej jednak nie było, P mi kupił pasztet pieczony, ale to mnie nie zadowolilo

Suzi w zoo było super. Dawid zadowolony. Najbardziej małpy mu się podobały i duże ryby. Pojezdzil kolejką z Ewelina, miał taką radoche że w szoku byłam. Misie, ptaki, słonie, wszystko było uuuu, a palec w ruchu non stop

Nawet nie marudzil.
Tylko mi nogi w d... wchodzą, aż zakwasy mam w biodrach

- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Ej dziewczyny a może mi coś upieczecie? Ciągle chce mi się jeść! Jem swoje i szpitalne i dojadam ciągle... Juz mnie zgaga wypala od środka a ja dalej mam na "coś" ochotę..... Jem i jem... Dziś dodatkowo był MC jutro do obiadu teściowej domowilam rybkę by mi mąż usmazyl

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

mi właśnie dzisiaj teściowa mówiła, że jedna z sąsiadek w 36 tygodniu jest w szpitalu, bo zaszła w ciążę, później raz na jakiś czas gdzieś chodziła do gina, a dopiero w połowie ciąży okazało się że ma niedoczynność tarczycy, dziecko w 36 tygodniu waży 1,5 kg dopiero a już się na świat pcha.
mm nadzieje, że Milanek jeszcze troszkę posiedzi

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja dziś nie pospałam, bo po pierwszej wyszli znajomi a Adaś wstał o 6 :/ Także zombieland :/
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
wczoraj byłam z mamą i Tosiem u teściowej obiadłam się oponek co potem odchorowałam bo Fasoli coś nie podpasowały i odebrałam orzechy i 3 skrzynki jabłek - przyjechał tir tam gdzie nietopera mieszka i rozdawali je za free woleli to niż mieli sprzedawać je po 10 gr za kg dla mnie te ceny sa śmieszne rzad nie robi z tym nic a za 4 lata bedziemy płakać i płacić za nie po 10 zł za kg ale to jest Polska.
Dzisiaj byłam na targu kupiłam sobie buty bo nogi mi juz szaleją o masakrycznej cenie 25 i 35 zl więc na wiosne nie będzie żal ich wyrzucić

no i Tosika znowu jakies dziadostwo dopadło kupy zielone ciapowate i temp nie wiem czy to 5 dają znać czy coś gorszego

Kaikai super że Ci już przechodzi.
Vika jak tam Milanek uspokaja sie?
Azja Anabell zdrówka!
Suzi jak Miki?
Agat masz jeszcze przygode z wc?
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zdrzemnelam się dzis w dzień razem z Adasiem, a po południu zaliczylismy długi spacer całą rodzinką.
Adaś jeszcze zasmarkany, choć na szczęście przez sen mu katar za mocno nie dokucza. Tylko apetyt mu siadł, w dzień za dużo nie zjadł a na noc nie chciał mleka :/
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No za to Ty poszalalas z oponkami

Kurcze, szkoda mi tych rolnikow i sadownikow, ze musza swoj ciężki trud za bezcen oddawać, to faktycznie źle wrozy na przyszlość...

To teraz zdrowka dla Tosiaka. Pewnie tez cos podjadł. Dzieci ktore jedzą wszystko zawsze cos mogą chapnąć, albo im kombinacja nie podejdzie. Ale zawsze to lepsze niz wirus. A, no o moim zdaniem na 5 to jeszcze sporo za wczesnie, więc raczej nie zęby.
My dziś odwiedzilismy dziadków. Jak zwykle w takim przypadku plan dnia Mikusia sie wali, więc nie było drzemki o zwyklaj porze i odpowiedniej dlugości. Pospał pol godziny w samochodzie jak wracaliśmy i potem juz był tak nieznośny i rozmarudzony, ze go małż wykąpał sporo wczesniej ale cos z uśpieniem nie idzie najlepiej. Poza tym jest lekko podsmarkany...ciekawe w ktorą stronę to pójdzie...
Vika -melduj się!
Agat - cicho tu po to, zebys się mogla spokojnie zdrzemnąć

Kaikai -to fajnie ze sie Dawidkowi podobalo w zoo. Moze. Miki jeszcze nie dorósł albo mial gorszy dzień, w każdym bądź razie jak milych wspomnień nie mam, a ze przed nami zima to z pewnością najprędzej pojedziemy tam w przyszłym roku

Aaa, od mamusi sie dziś dowiedzialam, ze w miejscowości ,w ktorej mają dzialkę są......pięcioraczki!!!! OMG!!! Juz podobno ze 3 lata mają, ale pomyślcie sobie - PIĘCIORACZKI!!!! Normalnie KOSMOS!!! A ja za jednym Mikusiem nie nadążam!!!

CreMoniu -?????

- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
Suzi generalnie zauważyłam że Helenka

Z Antosiem mogĺa dosłownie wszystko jeść.
a nie mówiłam Wam Hela bardzo reaguje jak Tosik zaczepia brzuszek :-D
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zaglądalam na inne wątki podejrzeć nasze kolezanki

Ehhhhhhhhhhh, skoro nie ogarnia tego inglisza, to czemu się przy nim upiera ?????

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
ja juz dzis lepiej, powróciłam do swiata zywych, nawet zaliczyłam spacerek z chłopakami

co do imion ostatnio bylismy na placu był chłopczyk o imieniu Uwaga Uwaga Hektor, biedne dziecko

wszystko doczytałam, ale nie wiem co chciałam napisac

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
O Hela, o Hela

Jutro mamy imprezę nauczycielską, Adaś pójdzie do babci na noc, albo babcia do nas, bo ja raczej długo tam "balować" nie zamierzam. Wczoraj znajomi, na których wesele pod koniec sierpnia do Krosna gnaliśmy potwierdzili info o ciąży, na początku czerwca będzie towarzystwo dla naszych glutów

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

U nas było dzisiaj ognisko więc fajnie fajnie