BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 6 miesiąc temu #931543 przez Dave
kaikai - super, że choć ciutke lepiej jest. Może w końcu będziesz się mogła w pełni cieszyć ciążą.

Creo - Mati się zabiera za biegówkę, a wszelkie takie jeżdżiki ma opanowane. No może jeszcze nie mknie z prędkością światła, ale jedzie :lol:

Suzi - pytałaś o śpiworek do wózka. Ja mam taki w komplecie z wózkiem. Składa się z 2 części, które można ze sobą spiąć i wówczas się taki śpiworek nogi.
W środku polarek, fajny cieplutki.

Hmmm... a czy się opłaca inwestować, kiedy nasze dzieciaki już śmigają. Myslę, że się przyda. Na początek, choćby sam spód, żeby zimno od spodu nie ciągnęło. A jak co to fik góra i jest ciepełko. Jak Maja była mała to korzystałyśmy dużo z niego. Przy młodym już mniej, a na tę zimę tez jeszcze się przyda mam nadzieję. To też zalezy czy dzieciaki na wsi koło domu będa latać, czy raczej spacery zaliczać.

dobra, mój czas się skończył.. lecę...

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #931544 przez Alex_87
Creo no dziś jej na chwilę pokazaliśmy ten jeździk, z 10 min się nim bawiła i załapała jak jeździć do tyłu, podejrzewam, że do grudnia będzie bardziej kumata i się nauczy. Na filmikach w necie dzieci łądnie śmigają na tych Puky. Ciekawe ile nam posłuży zanim Zuza się przesiądzie na rowerek biegowy, ale kupiłam go też z myślą o Tymku :)

Wiecie co ostatnio jakoś nie przypominałam Zuzce że w brzuchu mam dzidzię itp. Siedziałyśmy sobie z siostrą i Nikosiem, pytam się Zuzy a gdzie jest Twój braciszek, a ona nie pokazała na Nikosia tylko na brzuch i teraz za każdym razem pokazuje na brzuch i mówi Tim Tim :D

Kaikai noo to świetne wieści, zobaczysz teraz będzie już tylko lepiej :)

Hmm a ja nie mam śpiworka dla Zuzki, bo ten co miała na sanki dam małemu do wózka, no nic zobaczę czy koc zda egzamin, jak nie to będę myślała dalej.

10 lata 6 miesiąc temu #931566 przez tysiiiak
Kubulek kilka dni temu dostał Pukyego po swojej 5 letniej koleżance, która cały czas na nim jeździła mimo że dawno za mały ;) Mam wrażenie że siedzisko jeszcze jest troszkę za wysoko więc Kubula siada na 'ramę' i jedzie :D :)

KaiKai super że dolegliwości zelżały i oby wszystko szło w tym kierunku :)

ja mam śpiworek na zimę do wózka i będę używać bo moje dziecko nie toleruje żadnych kocyków. Nawet jak zasypia to nie mogę go przykryć dopiero jak głęboko zaśnie to udaje mi się położyć na niego kocyk ;) Też mam obawy takie co Suzi że jak to będzie z obłoconymi butami ale to się jeszcze zobaczy ;) może do wózka jakieś bamboszki na zmianę? :> :P

10 lata 6 miesiąc temu #931568 przez Suzi
Alex - my mamy indentyczny rowerek ( jezdzik) ale Mikuś nie bardzo jakoś do niego przekonany. Chwilę posiedzi i schodzi, przesunie sie w przod i w tył i koniec zabawy, jak narazie.

Dave - no jak narazie nie wiem jak to bedzie z tym spiworkiem, tak po trosze wspominam a po trosze spekuluję jak to bedzie z Mikim. W razie czego sie kupi.

CerMoniu - Miki tez sporo w wózku jeżdzi więc w zimie potrzeba bedzie jakichs ocieplaczy no ale te brudne buty....., hmmmm no zobaczymy

10 lata 6 miesiąc temu #931585 przez Alex_87
Tysiak to ile wzrostu ma Kubuś? Bo ja mam wrażenie, że to siedzisko jest jakoś tak za nisko :P ale na filmikach jeszcze starsze dzieci śmigały więc widocznie tak ma być

10 lata 6 miesiąc temu #931586 przez tysiiiak
Niewiem ile ma dokładnie wzrostu hmmm tylko my mamy jakiś starszego typu ten jeździk.

10 lata 6 miesiąc temu #931692 przez agat
gazetka.lidl.pl/019d2366-a4e2-475c-93d3-...2faf0/html5.html#/22

Zima again w Lidlu. Tym razem spodnie mi potrzebne :)

Jakieś doły mnie nachodzą ostatnio, idę już spać.

10 lata 6 miesiąc temu #931746 przez Magdalena9t
Dzień dobry :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #931753 przez agat
Heloł. Kiepski dzień od rana. Głowa mnie zaczęła w nocy boleć, teraz dopiero po apapie trochę puszcza. Nie wyspałam się :/ Brzuch mnie coś dziś pobolewa :/ Bleeeee

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu #931763 przez Dave
Agat - no boski brzusio :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Wygłaskaj :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
III trymestr ja pitole :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: kiedy to przeleciało :blink: :blink:
Adaś mały porządniś:) A jaką ma fajną piżamkę :cheer:

10 lata 6 miesiąc temu #931779 przez agat
Biedronkowy pajac, chłopięcych nie było :P

Oddałam Adasia teściowej, głowa mnie nawala od rana, brzuch też pobolewa, mąż cały dzień poza domem. Dziecko szczęśliwe, babcia też, a ja odsapnę.

10 lata 6 miesiąc temu #931786 przez Dave
Agat - odpoczywaj.
A pajac fajny, nawet nie zwróciła uwagi że może troche za różowy :laugh: :laugh:

10 lata 6 miesiąc temu #931789 przez agat
Bo prawdziwy mężczyzna nie boi się różu :P :P :P

10 lata 6 miesiąc temu #931805 przez Dave
NO jasne. A poz tym przystojniakowi we wszystkim dobrze :laugh: :laugh:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #931827 przez creatura
Agat, jaki piękny okrągły brzuszek :kiss: Masakra, już III trymestr, a pamiętam jak testa wrzucałaś i reakcję "Adaś jest taki mały". Reakcję pamiętam dlatego, że ja tak ciągle reaguje na myśl o swojej kolejnej ciąży :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

To ja zazdroszczę Dave, że Mati opanował jeździki, bo chciałbym kupić Leosiowi pod choinkę taki retro samochód-jeżdzik, ale on wcale tego nie łapie póki co. Mamy taki stary od kogoś i on siądzie, odepcha się do tyłu kilka razy i po wszystkim....

Spóźnione buziaczki dla Dawidka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ok, ide robić zupę z dyni :silly: :silly: :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka