BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 5 miesiąc temu #796079 przez KarinaM
A tu z moimi siostrami ciotecznymi.

Igorek

Irina

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #796081 przez KarinaM
No i podnoszenie dupci wczoraj wychodziło.

Igorek

Irina

Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #796088 przez Sevilla
KarinaM super laseczka!!!

11 lata 5 miesiąc temu #796089 przez KarinaM
moniaaak napisał:

Karina Ty to jesteś zorganizowana babka- chrzciny w domu, a Ty jeszcze napisać do nas zdążyłaś :)

Moniu bo dużo robił mąż i dlatego ja miałam czas. A jak pisałam to Irina spała u mnie na rękach więc mogłam napisać na telefonie. Ze sprzątaniem też pomagał więc nie mogę na Niego narzekać.

Igorek

Irina

11 lata 5 miesiąc temu #796090 przez Sevilla
A Irinka widzę, że też dźwiga się do czterech :) Super jej to wychodzi :)

11 lata 5 miesiąc temu #796092 przez KarinaM
Sevilla chyba mówisz o mojej córce. Bo ja to nogi salcesony ale zawsze takie były.

Igorek

Irina

11 lata 5 miesiąc temu #796103 przez vika
Karina co ty gadasz świetnie wyglądasz....niezła laska z Ciebie....A Irinka jak cukiereczek...śliczna dziewczynka :kiss:
na demną dziś jakieś czarne chmury wiszą ...najpierw sytuacja z Tośką lądującą za łóżkiem....potem wylałam kawę i narobiłam przy tym MEGA bałaganu a jak myłam ławę z rozmachu zrzuciłam świecznik o mały włos dziecku na głowę...no oczywiście świecznik rozbił zię na małe kawałki które lądowały w okół Tosi :ohmy: :ohmy: :ohmy: do tego Gliste usypiam już od godz...i NIC :ohmy:

11 lata 5 miesiąc temu #796104 przez Sevilla
KarinaM haha ty chyba salcesonu nie widziałaś dawno na oczy ... :)

11 lata 5 miesiąc temu #796105 przez tysiiiak
Hej :) :kiss:

Nie narzekam strasznie na nockę :) Pobudka o 4.30 na mleczko i moje dziecie chciało się bawić niestety nie sam w łóżeczku a przy mamusi więc ja próbowałam spać a on coś tam kombinował i o 5.30 zasnął ;) Wstaliśmy o 9 :)
Popadał u nas pierwszy śnieg :)

Karinko ślicznie wyglądałaś ;) Irinka też śliczna dziewczynka :) super się dźwiga :woohoo: a minkę ma boską tylko schrupać :)
Teraz chwila odpoczynku co? Ciężki tydzień za Toba ;) Fajnie, że mogłaś na męża liczyć :)

U nas też chrupki kukurydziane królują :) Czy u was babcie/dziadki też są tacy
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
na biszkopty ? Pierwsze co słysze jak ide do moich rodziców albo teściów czy Kuba je biszkopty :unsure: :cheer: Tak jakbym go głodziła bo nie dostaje biszkoptów no masakra :cheer: Nie mam nic przeciwko tylko że Kuba się najzwyczajniej nimi dławi chyba że są wyjątkowo twarde to pociumka. Nie rozumiem tylko po co te gadki aaaa bo ja dawałem/am No i?

11 lata 5 miesiąc temu #796111 przez vika
Tysiak jakbym słyszała swoją teściową :cheer: za każdym razem to pytanie....a ja najzwyczajniej w świecie jeszcze nie kupiłam i wcale mi się nie spieszy...najpierw glista nauczy się zupki dziamać.....bo ostatnio jest z tym mega problem....ciągle wyrzucam słoiki....moich też nie je :cheer: :cheer: :cheer: deserki też Beeeee
ostatnio była u mnie znajoma i dawała jej milky way-a oczywiście tylko troszkę lizała bo ją opieprzyłam....i słyszałam tylko...." no coś ty przecież jej nie zaszkodzi ona już rosół powinna jeść ":ohmy: :ohmy: :ohmy: nosz cholera ...to żesz to że ma 4- letnią córkę to nie znaczy,że wszystko wie :ohmy: :ohmy: :ohmy: moja zdąży zjeść słonego podoprawianego sztucznym świństwem rosołku....a poza tym do nikogo nie dociera,że Tośka ma problem z nerkami więc soli powinnam unikać jak ognia.....

11 lata 5 miesiąc temu #796112 przez moniaaak
Sevi Kacperek aż się cały trzęsie jak widzi chrupki, tak je lubi. Niestety na razie nie mogę mu dawać, bo to jedna z podejrzanych rzeczy, które mogą go uczulać.

tak a propo uczulenia Pauluśka czy u Was te zmiany przez cały dzień wyglądają tak samo? Bo u nas rano jak smaruję to się cieszę, bo zawsze są bladziutkie i jakby mniejsze, za to wieczorem przy kąpieli to jakaś masakra. Są wyraźniejsze i zdecydowanie gorzej wyglądają.

tysiiiak ja mam spokój z biszkoptami ;).

vika mój gagatek też spać nie chce coś- za to kombinuje w łóżeczku- mam wrażenie, że sprawdza jego wytrzymałość ;)
A jeszcze dziś u nas strasznie wieje, więc ze spacerem będzie ciężko, to chyba już wcale nie będzie spał...

11 lata 5 miesiąc temu #796113 przez Sevilla
tysiiiak u nas tego nie ma na całe szczęście, ja jak i moja mama dajemy Maksowi zawsze coś posmakować, co do mojej teściowej raczej jest odwrotnie, w stylu a czy to nie zawcześnie???

Co do gtowania obiadków, zauważyłam, że Maks dużo chętniej je obiadki przygotowane przeze mnie :) I mimo tego, że są gęściejsze i nie tak zmielone, jak te ze słoiczków to bez problemu wcina i się nie dławi.

11 lata 5 miesiąc temu #796117 przez anek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Karina super laska z Ciebie a Irina słodziak .te polisie ma sliczniutkie.

TYsiiiak ja jeszcze nie dawałm biszkoptów.u nas w rodzinie jakos nie ma parcia na biszkopty, bardzie słysze "daj jej pic",jak marudzi "napewno chce jej sie pic".wczoraj jak Lena była u mamy to przez 3 godz wypiła tyle herbatki ile pije przez cały dzien.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #796120 przez tysiiiak
Kuba też się rozsmakował w moim obiadku ostatnio :) ale naprawde był pycha :D :blush:

Moja teściowa stwierdziła że mogę dać Kubie już ziemniaczki z delikatnym sosikiem :cheer: Nooo ale jak ona mówiła że wszystko dzieciom soliła do smaku to nie mam więcej pytań :dry:

Sto latek dla Juleczki :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #796127 przez Sevilla
U nas wczoraj był łosoś gotowany na parze z cukinią, ziemniaczkiem i koperkiem :) Kurcze było tak dobre, że z mamą stwierdziłyśmy, że gdyby było posolone to same byśmy to zjadły :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka