BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 4 miesiąc temu #795405 przez moniaaak
tak tysiiiak już lepiej, i nawet już prawie nie ma darcia po kąpieli( obym tylko nie zapeszyła). Wydaje mi się, że ze względu na ten AZS- nie kąpaliśmy w emoliencie, więc czuł się wyjątkowo niekomfortowo.
Odkąd wróciłam do Oilatum,a po kąpieli szybko nacieram go Diprobase i też emoilentem to jest duża poprawa.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #795406 przez KarinaM
Ewela Dianka super ale ma po kim być ładna. Jej mamusia to niezła laska. Ewelinko pięknie wyglądasz. Też chciałabym mieć taką figurkę. Pozazdrościć.
Ale na świecie muszą być takie laski jak Ewela i pasztety do których ja się zaliczam.

Igorek

Irina

12 lata 4 miesiąc temu #795408 przez moniaaak
Szukam tej zmywarki, jak myślicie, która lepsza?

www.avans.pl/beko-zmywarka-beko-dis-5831,id-28128#tab-cont3

www.avans.pl/electrolux-zmywarka-electro...l-74300-ro,id-144632

Mąż już pęka- jak się na coś uprę to jestem jak stare radio :D :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #795416 przez Olga60
Karina teraz to pojechałaś :ohmy: Wszystkie jesteśmy zajebiste, a to, że jedna ma więcej a druga mniej ... :lol:
Teściowa dzisiaj przyjechała odwiedzić wnuczęta po dwóch tygodniach pobytu w sanatorium i jaki tekst do mnie: coś się zaokrągliłaś, nie byłaś taka gruba przed naszym wyjazdem :laugh: oooo ku...wa :cheer: taki tekst może tylko walnąć teściowa.
Ważę 62 kg , przytyłam MIESIĄC po porodzie i to jest SZOK :ohmy: bo zawsze ważyłam 56kg

12 lata 4 miesiąc temu #795423 przez KarinaM
Olga ja ważyłam 55/56kg a teraz ważę 60/61,5kg. Zgubiłabym to gdybym nie podjadala słodyczy i chipsów. Muszę się zabrać za siebie.

Igorek

Irina

12 lata 4 miesiąc temu #795429 przez Daarikaa
karina super laska z Ciebie!!!

Ewela,Dianka wygladacie bosko.

olga co za tekst ja nie moge, a mowia ze to mlodsze pokolenie jest bez kultury. bez komentarza!!!

12 lata 4 miesiąc temu #795475 przez KarinaM
Tweety najlepszego dla Kacperka. Rośnij duży i bądź grzeczny.

No właśnie dawno nie było Tweety.

A my karmienie i to na sygnale. Nie wiem kiedy Ona będzie przesypiac noc.

Igorek

Irina

12 lata 4 miesiąc temu #795480 przez munnecabrava
Karina jak ja Cię rozumiem moja ostatnio jakiś demon opętal.....noce to dramat....

Młoda waży 8500 i ma 70 cm ;)

12 lata 4 miesiąc temu #795481 przez KarinaM
M-brava najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

Życzę miłego dnia.

Igorek

Irina

12 lata 4 miesiąc temu #795482 przez KarinaM
Moniaaak co do zmywarek to ja mam Samsunga tylko że 60cm. Nie znajdziesz miejsca na 60?
A jeżeli chodzi o te dwie zmywarki to wolałabym Electroluxa. My jak szukaliśmy to patrzyliśmy przede wszystkim na Electrolux ale w konsekwencji wybraliśmy Samsunga i narazie jestem zadowolona.

Igorek

Irina

12 lata 4 miesiąc temu #795484 przez munnecabrava
Dzięki Karinko już z rana mnie mąż wkurzył bo chciałam zrobic na śniadanie rogaliki a tak otatnio zapaskudził piekarnik że się dymi ;/ i
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
z rogalików ..

Muszę kupić jakiś środek co by go doczyścić a już ostatnio go tak doczyściłam ....

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #795488 przez Sevilla
M-brava wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) Swoją drogą zrobiłaś mi ochotę na takie rogaliki, podeślij przepis :)

Ja wróciłam koło 1 z imprezy, dawno się tak nie wybawiłam :) Miło było spotkać starych znajomych, tak się wszyscy pozmieniali, choć stanu matrymonialnego oprócz mnie nikt nie zmienił i nie dorobił się dziecka :silly: :silly: :lol: :lol:

U nas nocki ostatnio to non stop budzenie się z płaczem, smok w buzie i śpi kolejne 30 minut ...

Domenigue ach te nasze dzieci tak szybko dorastają, że nawet nie spodziewamy się, jakie mają możliwości :)

12 lata 4 miesiąc temu #795502 przez pauluska
Moniaaak a w czym wcześniej kąpałaś Kacperka ? My kapiemy w Ziajce natłuszczającej teraz, kosztuje grosze a sprawdza się u nas lepiej niż Oilatum. A jak plamki lepiej/gorzej ? U nas odpukać buziak troszkę lepiej na szyjce i dekolcie jeszcze te plamki suche zostały. Jutro odbieramy wyniki i do lekarza no i trzeba próbować z glutenem i czas na żółtko. Kurdę Iga tak mało jeszcze je że boję się aby anemii się nie nabawiła :/ Co do zmywarki susz głowę dla męża :laugh: to najlepsza przyjaciółka kobiety w kuchni i ile czasu zaoszczędzonego :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #795511 przez ewela86
HURA HURA HURA!!!!!! wprost nie moge w to uwierzyc ale Dianka dzisiaj przecpala cala noc!!! :lol: co prawda obudzila sie po 5 ale wypila mleczko i spala dalej do 7:) alez jestem szczesliwa choc to tylko jedna noc, ale pokazala mi ze jednak mozna :ohmy: jeszcze sie nie nastawiam ze juz tak bedzie ale jestem dobrej mysli na przyszlosc:)

kasia87 tak to laguna i chyba wlasnie za duzo atrakcji i ludzi na raz i sie przestraszyla, jeszcze jakas dziwczynka do niej podbiegla i poglaskala po glowce... tez wlasnie slyszalam o Silverze i zastanswialismy sie czy laguna czy silver ake zdecydowalismy sie na lagune bo tamten basen znamy.

Pozatym karina i kasia dzieki ale nie jest tak pieknie jak wyglada na zdjeciu!!! Karina myslisz ze ja nie bylam na wciagnietym brzuch?! Zanim wybralam zdjecie ktore sie nadaje do prezentacji wyeliminowalam pozostale 5. I zdecydowanie niezgadzam sie z zestawieniem twojego imienia z okreskeniem pasztet!!! Widziakam twoje zdjecia!!!!!! Olga ma racje - wszystkie jestesmy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #795528 przez moniaaak
Pauluska myliśmy na poczatku w Oilatum, a potem przeszliśmy na Nivea. Plamki niestety wczoraj gorzej:(. Ale dopiero 2 dni nie dałam glutenu, więc zobaczymy. Jeżeli to nie gluten, to nie wiem:(.
Karina ja mam kuchnię w zabudowie i na zmywarkę mam przygotowaną taką szafkę na 45 cm. Myślę, że spokojnie wystarczy. Jak robiliśmy remont to zakup zmywarki odlożyliśmy ze względów finansowych. A wszystko jest pod nią przygotowane. Tylko będzie jedna szafka mniej i znów będę miała zagwozdkę jak się pomieścić ;)

A męża już urobiłam- teraz tylko trzeba wybrać model:)

U nas noc dziś znów taka sama, darcie około 23.00, dałam mu paracetamol, ale i tak do rana się budził co 1,5 godziny, ale przynajmniej już nie płakał.
Ale dziś widzę, że wszystkie zębole się przebiły. Mam nadzieję, że jak wyjdą to będzie już z górki.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka