- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a Kuba ostatnio wieczorami troszkę zaczął marudzić. Patrzę a mu dwójka wyszła!! ma już 2 dolne jedynki i jedną dwójkę na górzemyślę, że jutro przebije się druga dwójka na górze. A jedynki???? gdzie??? będzie małym wampirkiem
Mojemu Igorowi wyszły jedynki dolne, później trójki górne i dwójki a na samym końcu jedynki. I niestety były nałożone jedna na drugą bo nie miały już miejsca. Ale jak Mu wypadały to najpierw jedynki a później dwójki i trójki. Czyli niro ma znaczenia w jakiej kolejności rosną.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Vika a ten Twój ginek ulubiony nie przyjąłby Cię szybciej ze względu na ciąże? W ciąży chyba musi Cię przyjąć w przeciągu miesiąca

- paninka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
- Otrzymane podziękowania: 0
My mamy tackę w rączce...
- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

a w ogóle to się zastanawiam czy nie iść do któregoś ze szpitala...bo u Nas na szpitalu cholerna rzeżnia tylko swoich bądz za kase traktują lepiej

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- paninka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Mi też się podoba ten kolor 05 mialam dla Amelii w podobnej tonacji też tej firmy.
U nas w przypadku chłopca byłby Antoś albo Julian.. Julek... choć mi zawsze podobało się Wiktor.
Lubię wymyślne imiona... choć powracaja takie jak Gabrysia czy Marysia. U nas na wsi jest nawet w wieku Blanci Grażyna i Teresa:)
Lenek w okolicy sporo. Siostra upodobała sobie Antosię gdyby nie to że planuje jeszcze potomstwo Blanka byłaby Tosią

Blanka od wczoraj wstaje na nogi w łóżeczku... kolejny krok.
I mowi 'bam' gdy coś upuści.
Mądruje się niesamowicie i burzy gdy coś zabieram....
Ja dochodzę do siebie mam ochote pospać ale Młoda mi nie da.. coz pojde wczesniej.
U nas pogoda pochmurna dzis nie korzystała Blancia ze spaceru. Lekarka pozwoliła wychodzić ale dziś ziąb. Mam nadzieje że szybko minie ten kaszel dzieciaczkom.
- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
Ja uważam że najlepiej prowadzić u lekarza który przyjmuje w szpitalu którym chce się rodzić. Ja prowadziłam ciąże u ordynatora mojego oddziału i byłam super zadowolona a widziałam jak traktują dziewczyny które prowadziły ciąże u lekarza X czy Y ale miałam o tyle dobrze że po skierowanie na badania kazał przychodzić państwowo choć jak miałam mocz czy krew to nie chciało mi się latać a za wizyty swoje płaciłam ale jak pisałam lekarz super sam dzwonił do mnie pytać jak się czuje no a ja w sumie chciałam cc to wiedziałam że państwowo nikt mi nie zrobi bo chcę
Ale jak masz Vika sprawdzonego lekarza państwowo to nawet się nie zastanawiaj sporo zaoszczędzisz
Hmmm a u mnie bylo zupelnie inaczej.
Specjalnie poszlam na NFZ do zastépcy ordynatora ze swojego szpitala i okazalo sie, ze to stary dziad, ktory pacjentki na NFZ traktowal jak bydlo w sortowni. Tragedia.
Zawsze chodzilam do ginekologow prywatnie, pozniej prywatnie w medicover, a jak pokonczyly sie pakiety to bylam u tego ordynatora kilka razy, pozniej u faceta w scanmedzie na NFZ, no i jeszcze wieksza tragedia.
W koncu trafilam na NFZ do siebie do przychodni. Lekarka nawet miala usg w gabinecie

Kuzynka meza i kolezanka ktora ma 2 dzieci polecily mi jednego lekarza, tez ze szpitala, ktory przyjmuje prywatnie i nie jest lubiany przez ordynatora ale ponoc jest rewelacyjnym lekarzem. Nawet na fb mi odpisal, jak mialam infekcje pochwy.
No ale wizyta 120 zl plus badania. W pierwszej polowie ciazy uwazam jednak ze nie dalabym rady chodzic na NFZ i nie miec robionego USG.
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
Tak zrobilam w ciazy z antkiem ;p
jak bylam juz po genetycznym i wiedzialam ze rozwija sie dobrze, to chodzilam prywatnie raz na jakis czas i na nfz. ;p mialam tym sposobem sporo skierowan nfz-towskich, choc prywatnie pelen szacunek, opis, ekran z usg przed moimi oczami itd, a na nfz "cos pani dolega?" "nie?""to nie bedziemy sie badac, prosze zrobic mocz", tutaj skierowanie.
taka gadka.
Dobra ide umyc zeby i do spania

- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

co do usg u nas jest super prywatne...wszystko dokładnie sprawdza krzyczy sobie 150 lub 200 ale jest naprawdę warty....dwa monitory i ja oglądam i mąż

- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mam jakieś dziwne kłucia po prawej stronie i lekkie bóle podbrzusza, okres miałam, więc nie wiem o co chodzi