BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #540068 przez chłopek
daria ładne zaproszenia
sebek siedzi ale jak sie mu pomoże usiąść, z pleców na bruch sie nie obraca ale z brzucha na plecy, nie raczkuje ale dzisiaj cos próbował

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #540069 przez Olga
My po spacerku (-8),zupka pomidorowa zjedzona z całymi kawałkami ryzu,soczek wypity,3 wielkie chrupki do tego wciągnięte i spi :lol:

majowka Ignaś zje prawie cały duży sloiczek-190g,nie raz troszkę zostawi,jak je normalną zupkę,to już mam miarke w oczach i też tyle w miseczkę mu nalewam :)

krecik nocnik około 2 lat :ohmy: ,do tego czsu,to ja chcę zapomnieć,co to są pampersy :lol: niedługo zaczynamy zapoznawać się z nocnikiem i po malutku przyjdzie czas na naukę ;)

Daria śliczne zaproszenia,wielki dzień zbliża się :lol: tymek taki radosny za Tobą-na każdym zdjęciu piękny uśmiech :kiss:

Ignaś zapiera się nogami o szczebelki i próbuje wstać :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #540071 przez anszka
Daria - bardzo ładne zaproszenia, ale i tak masz minus, że nie chcesz nam kiecki pokazać, wszak my to nie pan młody :laugh:
I nie martw się, Wojtek też nie siedzi i się na brzuch nie przekręca, ostatnio nauczył się z brzucha na plecy, ale to chyba dlatego, że nadal nie lubi zbytnio na brzuchu leżeć, więc stwierdził, że ta umiejętność bardziej mu się w życiu przyda :lol:
A z tym siedzeniem to się nie martwię, bo my z bratem późno siadaliśmy i mąż też, więc mały ma po kim być ruchowym leniuszkiem ;)

Tymi jak zwykle powala :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #540072 przez chłopek
ja uwielbiam zdjecia Tymka zarąbisty jeste:)
olga a nie boisz sie ze Ignas moze sie zrazic do nocnika? ja uwazam ze na kazde dziecko przychodzi pora zeby sie załatwiało do nocnika

12 lata 3 miesiąc temu #540073 przez mama89muminka
chlopek dlaczego mialby sie zrazic?

A Miro jak obudzil sie wczesnie rano tak do tej pory mial tylko 20 minutowa drzemke i nawet nie mam kiedy sobie ugotowac cos... ehh

12 lata 3 miesiąc temu #540079 przez chłopek
moja kolezanka na 7 mesiecy sadzała dziecko na nocnik i sie zraził nie chciał później sie załatwiać do nocnika jak był starszy

12 lata 3 miesiąc temu #540082 przez mama89muminka
to pewnie duzo od dziecka zalezy, moja mama nas sadzala jak tylko zaczynalismy siadac sami i nic sie nie dzialo

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #540083 przez Olga
chlopek ja uważam,że mniejszy się szybciej nauczy,niż taki dwulatek.Wiadomo,każda mama robi po swojemu,ale ja zacznę szybko,tym bardziej,że siedzę w domu i spokojnie mogę tego dopilnować.Córki po roku robiły na nocnik bez problemu :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #540086 przez chłopek
Ksawery panicznie bał sie nocnika i nie sadzałam go bo tylko był krzyk, ma ponad 2 lata i dopiero teraz zaczyna mi sikac do nocnika

12 lata 3 miesiąc temu #540097 przez chłopek
olga mi tak ksawcio robil juz próbował stac sebek sie nie zabiera za takie rzeczy on jest calkiem inny

12 lata 3 miesiąc temu #540100 przez Daria23
Dziękujemy za komplementy:)

M89M- Tymi to Tymoteusz:):):)wszyscy nam się dziwili że takie daliśmy długie imię bo Tymek już długie nazwisko ma :) Tymoteusz Huszczanowski- będzie miał czego się uczyć :)

Anszka-ja bym wam pokazała ale jakoś się boje że wam się nie spodoba bo ona nie jest taka zarąbista jak MM kiedyś pokazała:) a i na innej babce jest ta kieca ale jak bardzo chcecie to moge wam wstawić fote:)

12 lata 3 miesiąc temu #540105 przez mama89muminka
Daria widzisz, ja chcialam mojemu dac Tymon dlatego pytam. ALe mojego meza kuzynka stwierdzila ze jak bedzie drugie dziecko to bedzie Pumba... Glupia. To mialam druga opcje Miron (jak Bialoszewski, bo lubie jego dziwna poezje :D ) ale z kolei jest niepoprawnie w finskim wiec zeby uniknac nieporozumien zostalo finskie Miro... A Tymoteusz tez mi sie podoba, co z tego ze dlugie :)

12 lata 3 miesiąc temu #540108 przez Olga
Daria ja bardzo chcę zobaczyć i napewno jest piekna :) ja ogólnie lubię skromne sukienki :)

12 lata 3 miesiąc temu #540110 przez anszka
Daria - no weź... palnąć Cię za takie głupoty? Ja myślałam, że ty myślisz, żeby nam tu w maju wstawić foto, żebyśmy na maksa oniemiały, a Ty takie dyrdymały mi tu prawisz.
Myślę, że nam się to nawet należy, zwłaszcza, że się trochę w ten przyjemny temat zaangażowałyśmy i jeszcze nie raz będziemy Cię za język ciągnąć :)
No dalej...

12 lata 3 miesiąc temu #540113 przez mama89muminka
Daria wstawiaj, nie marudz! ;) :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka