BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #597834 przez Daria23
Kamyczka -mały stresik jest boje się tego kościoła i tych wszystkich ludzi patrzących i że pomyle sie przy mówieniu przysięgi:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #597994 przez anszka
Hejka :)
Dzidzia śpi, więc postanowiłam zajrzeć i oczom nie wierzę, odwiedził nas Szymuś :woohoo: śliczniutki jest, oczka mu chyba pojaśniały trochę? Też mamy takie bodziaki :)
Saiko - ja sprawa z domem się potoczyła? Zaglądaj do nas czasem.
cdn.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #598054 przez Anna77
Bidol o kurcze, ale Kamilka sztywno stoi. Pięknie :) Czy mi się wydaje, czy masz lustro nad wanną :unsure: Jak sobie z nim radzisz? No i dzięki za info o granulkach - oby nas nie zalało ;)

Daria nie pomylisz się :) No i zdrówka również dla Was :kiss:

Olga Top Model nie oglądam, ale przypomniało mi się że pytałaś o serial o Annie German. Też oglądam i bardzo mi się podoba.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #598090 przez Majowka
ojeny!!!! Mateuszek przeslodki!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
cudowny filmik!
ale chyba nie wlozyl sobie jedzonka do buzi, nie? ja tez juz czytam na necie o takowym podawaniu jedzonka maluchom. Zaczne po skonczeniu 9m chyba, no i mowia, zeby wykladac na stolik (bez talerzyka)...tak sobie dzis czytalam :kiss:

hehehe, a jak raczkami to mietolil :laugh:

Lucasek jak tylko mi kropla zupy spadnie, od razu rozmazuje raczka :laugh:

Bidolku! super Lazienka! a Kamilka extra!!! pieknie stoi!!!! :kiss:

Kamyczka, ramke z wczorajszym fejsbukowym zdjeciem :silly:

Daria, duzo zdrowka dla Tymusia!

no to faktycznie u was mega zimno, brrrrrr :( :( :(

ja sie umowilam w piatek na depilacje laserowa (nogi i bikini) :woohoo:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #598102 przez Olga
Spacerek godzinny zaliczyliśmy.Ignaś maił rsdochę,bo przed wózkiem szedł kilka metrów gołąb,ale był szczęśliwy,a jak odfrunął,to aż westchnął :)

Anna super zabawa z jedzonkiem,muszę też tak zrobić,tylko Ignaś to napcha sobie pewnie całą buźkę :) Mi też się bardzo podoba serial o Annie German,obie z Mariką się wciągnęłyśmy ;)

bidol,ale super Kamilka stoi :ohmy: jak się ładnie trzyma wanny :blink: a Sebuś to maly przystojniak :silly:

Głowa mnie dzisiaj boli :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #598349 przez daners
dooobry :)
rany dziewczyny u nas kafastrofa normalnie... maly gorączkuje i jeczy,płacze calymi dniami- tak mi go szkoda bidulek;/ wczoraj dał mi pospac całe trzy godziny..ciekawe co bedzie dzis... ech te zabkowanie;/

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #598386 przez Olga
daners biedny maluszek,a to na pewno zęby?

My po malutku wychodzimy z kataru,ale przeszło tydz.się męczymy.Dzisiaj też w nocy nie spałam,bo już mu na noc nie zakropliłam,to nie mógł wcale spać,dopiero przed 5 zasnął porządnie w naszym łózku :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #598429 przez bidol
Ania - ale Mateuszek cudny !¡! Jakie oczka piekne i jaka sliczna skórę ma. Jest idealny wprost!!!!! A jak sie krzywił słodko :) no i Kubus sie przewinął :) ale urusł nie pkznala bym go. Na buzi okraglutki sie zrobił :) slicznych masz chłopakow :)
Co do lustra tak jest nad wanna ale w takiej wnece. Wiec tragedii z myciem nie ma a efekt jest super :)

Olga - ja tez ogladam Anne German :)

Daners - wspolczuje kochana. Mi lekarka polecila nutofen forte na noc :) pomaga :) buziaczki dla Filipka :)

Majowka - ale Lucasik slodki machoo :) piekny a jakie słoneczko :)

12 lata 1 miesiąc temu #598433 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #598442 przez Anna77
U nas też nie jest wesoło. Mati od 17 (po 25 minutowej drzemce) cały czas płacze. Rośnie mu temperatura do tego. Nie mogę go zdjąć z rąk. Zasypia na rękach na zmianę z płaczem. O 18.15 w końcu poddaję się, napuszczam wodę do wanny. Kąpiemy się płacząc dwie minutki. Piżamka, mleko w butli z odrobiną kaszki - na zjedzenie kaszki łyżeczką nie byłoby szans. I z trudem go uśpiłam. Obudził się już po 20 i znowu to samo. Cycek i zasypianie na rękach. Ryczy niemiłosiernie. O 21 80ml wody. Zasnął dopiero ze mną na rękach w naszym łóżku z uchylonym, a właściwie rozszczelnionym oknem. Świeże powietrze póki co działa. Oj nocka będzie ciężka :huh:

Majówka No cos tam próbował wkładać do buźki, ale raczej by się tym nie najadł, he he :laugh: Ta metoda jedzenia to BLW. Tu macie link do polskiej stronki babyledweaning.pl/ I o ile się nie mylę można próbować już po 6 miesiącu. A dla dziecka to na pewno dobra zabawa. Poza tym, co miał w miseczce, podawałam mu jeszcze obiadek łyżeczką oczywiście.

Daners spokojnej nocki i dla Was

12 lata 1 miesiąc temu #598454 przez daners
Olga a co to moglobybyc jak nie zeby?
na bank zeby bo na dole to wyczuwalne ma pagórki;] i jeden juz sie przebił ale jeszczse malusi wiec chyba niedokonca albo w nocy urosnie :):):):)
wlasnie sie obudzil i juz mi tu majstruje

12 lata 1 miesiąc temu #598523 przez Majowka
dzieki :kiss:

no pogoda dzis dopisala, sloneczko i 17stopni...ale nie na dlugo, bo jak rodzice beda to deszczowo ma byc...zobaczymy

Daners, wspolczuje i trzymam kciuki, aby sie jak najszybciej skonczyl ten bol Filipkowy :kiss:

Anna, ciekawe wlasnie, drogie to bardzo, mam nadzieje, ze na zawsze sie pozbede tych okronych kudlow
Dzieki bardzo za stronke!!!!

..u nas dzis byla szpinakowa z makaronem :laugh: zjedzona!!! :woohoo: ...maly popej nam rosnie

12 lata 1 miesiąc temu #598548 przez daners
dzieki dziewczyny:)
własnie zasnol ciekawe na jak długo hmm co ja sie nanosilam te kg jego hehe rany nieczuje rak ani kregoslupa ;/ no to ide spac raptem 3 godz przedemna.....zyc nie umierac ;) hehe
Dobranoc mamusie ;]

a Majówka widze szalejesz z róznorodnosciami:) moj ost ma zatwardzenie po moich zupach cos radzicie?

12 lata 1 miesiąc temu #598574 przez AniaiFilip

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #598632 przez anszka
Cześć dziewczyny,
widzę, że jakaś plaga z tymi niespokojnymi nockami nas prześladuje, u nas też było kiepsko, mały teraz odsypia, a ja muszę się ogarnąć :huh:
Anna - ale z Mateuszka mały odkrywca :laugh: Wojtek najbardziej lubi samodzielnie jeść banany.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka