BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 tydzień temu #635379 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #635387 przez Majowka
dzieki sloneczko :kiss:
Lucasek tez sie czasami przestraszy kogos, ale mija mu szybko...pewnie taki okres, minie mu!

Bidoku, taka strojna, jak tradycja przykazuje :)

AiF gratuluje! my caly czas tylko 2 dolne jedyneczki....

My teraz cale dnie na dworze tez spedzamy, do domku idziemy na jedzonko, albo zabieramy ze soba jak gdzies dalej, dzis do 20h20!!! bylismy na placu zabaw...tak cieplo bylo o tej porze i dzien jeszcze! ...lucasek poznaje portugalki i furore robi wszedzie bo on blondynek, wiec co chwila nas ktos zaczepia ;) :laugh:

M-M, kurcze co tam sie dzieje Oliwierkowi...? :S

12 lata 1 tydzień temu #635390 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu #635398 przez Olga
AiF my mieszkamy w malym miasteczku,więc zazwyczaj jedzonko zawsze jest w domu,lub tak jak dzisiaj,słiczek z obiadkiem Ignaś zjadł u babci na leżaku :silly: czasami też danonka zje w wózku,ale reszta zazwyczaj w domku.I staram się też,żeby jedno spanie miał normalne w łóżeczku,to w południe.Jak przyjdą upały,to akurat te najgorsze godzinki prześpi,a juz drugie spanko ma na powietrzu :silly:

Anna gratuluję nowych umiejętności Mateuszka :) buziaczek dla niego :kiss:

U nas też nadal dwa ząbki i ani śladu innych :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #635405 przez Majowka

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #635408 przez AniaiFilip

Ok dobrej nocki wszystkim

12 lata 1 tydzień temu #635450 przez daners
witam sie z rana ;]

wsumie chyba niemam nic ciekawego do napisania lol ;] wiec zeby niebylo ze nie zagladam ;]

My tez ciagle na spacerze dwa badz trzy spacery i jak Majówka bez problemu zajadamy na polku .... na powietrzu lepiej smakuje :silly:
dopijam kawke i ide sie zbierac na polko bo potem do job;/ wiec idziemy sie pohustac;]

Milego dnia

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 1 tydzień temu #635473 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu #635480 przez bidol
Doberek

Kamyczka
- buziaczki dla solanizanta - Dominiś kończy dziś 9 miesięcy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

M89M - buziaki dla Miro - też kończy dziś 9 miesięcy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Słoneczko - wczoraj pisałam - chyba nie zdążyłaś przeczytać więc edytuję :blink:

Sloneczko - witaj. Moze to skok rozwojowy. W tym wieku dzieci zaczynaja sie wstydzic i odczuwac lęk. Ja mam podobnie. Mala wszedzie za mna chodzi bo boi sie ze znikne jak banka mydlana ;)

U Nas nocka super- Kamila już całkowicie oduczyła się picia herbatki w nocy. Praktycznie raz do niej wstałam poprawić ją bo siadła i usnęła :ohmy: :lol:

Majówka -
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Daners - i tak ma być :lol: no jak nie masz co pisać - jak w pracy??

Olga - no to też ciepło. U Nas 2 dni temu było upalnie. krótki rękawek i krótkie spodenki :lol: Już doczekać się nie mogę takiego ciepła - nakupiłam masę letnich rzeczy dla Kamki :lol: :lol: :lol:

Daria -ojj ojj- już blisko :ohmy: a jak Tymuś i Ty - już Wam przeziębienie przeszło??

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #635514 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu #635516 przez mama89muminka
Hej

U nas dzis nocka byla straszna, Miro plakal prawie cala noc, a wieczorem wcale nie chcial isc spac, zadnej drzemki... :dry: Dobrze, ze maz zrobil wiecej kawy niz zwykle, to bede sie teraz "budzic".

Kolejny zebol przeoczony, tym razem gorna jedynka.

I teraz to co pamietam:

Bidol Dzieki, ze mi przypomnialas :P Tak spojrzalam na dzisiejsza date i cos mi sie kojarzylo, ale nie wpadlo by mi chyba do glowy, ze moj syn konczy 9 miesiecy :ohmy: :S A tacie zyczymy zdrowka :kiss: Nie potrafie sobie wyobrazic, przez co ty przechodzisz, zawsze cos sie dzieje u was :(

Dziewczyny, jakos nie potrafie sobie wyobrazic, ze nasze maluchy niedlugo beda mialy roczek :ohmy: Juz sie cieplo robi, do lipca tak nie daleko...

Sloneczko tobie zycze duzo sily i zdrowka :kiss:

Majowka super, sredniowiecze to moj ulubiony okres z historii, udanej zabawy

I tyle, junior ostatnio szaleje i nie da mi nawet usiasc na chwile. Wasze dzieci tez tak raczkuja po calym domu i placza jednoczesnie? Moj tak ma, biega za mna i ryczy, juz nie wiem o co mu chodzi :dry:

12 lata 1 tydzień temu #635526 przez Majowka
czesc dziewczyny

m89m i Kamyczka gratulujemy 9miesiaczkow!!!! Buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Bidolku, nie moge! siadla i usnela hahahaha..lucasek juz druga noc z rzedu tez ladnie spi... ale caly czas mam feeling ze mu jakies zaki ida... :dry:

Dziewczyny, jak te filimki wstawic? dajcie jakies wskazowki te co wstawialy, mozna bez youtuba?

12 lata 1 tydzień temu #635547 przez bidol
Majowka napisał:

czesc dziewczyny

m89m i Kamyczka gratulujemy 9miesiaczkow!!!! Buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Bidolku, nie moge! siadla i usnela hahahaha..lucasek juz druga noc z rzedu tez ladnie spi... ale caly czas mam feeling ze mu jakies zaki ida... :dry:

Dziewczyny, jak te filimki wstawic? dajcie jakies wskazowki te co wstawialy, mozna bez youtuba?

Majówka - a no przez youtuba. Ale trzeba mieć konto tam założone no i filmik jak długi i b.dobrej jakości to trzeba przekonwertować, chyba że masz super łącze :) bo potrafi się nawet godzinę ładować :dry:

a Kamila ostatnio często takie rzeczy dziwne czyni podczas spania - potrafi siąść - złożyć się w pół i usnąć tak z głową między nogami - albo twarzą na siatce od łóżeczka :P

M89M - ooj aż się boję o dzieciaki - oby tych genetycznych chorób nie odziedziczyły - choć już jeden lekarz powiedział mi że ja dzieci mieć nie powinnam :( liczę jedynie na szybki postęp medycyny :cheer:

co do raczkowania i płakania jednocześnie - o taaak mam tak samo - to chyba taki etap i mam nadzieję że szybko minie :lol:

Kamyczka - po majówce już do pracy wraca?? ooo to znaczy że z oczkiem chyba ok??

12 lata 1 tydzień temu #635555 przez Daria23
hej Kochane przywitam sie na chwile...Za tydzień wesele a ja zamiast sie, cieszyć to mam doła:(Tymek od początku tygodnia jest nie do zniesienia nie wiem co w niego wstąpiło:(wciąż krzyczy wyzywa a jak przychodzi pora spania to jest prawdziwa masakra rzuca się w łożeczku i tylko na rękach by chciał.Ostatnio musiałam sama go wykapać i jak go zostawiłam na chwile samego żeby przynieść wode to wpadł w taki szał tak sie darł dosłownie że nie szło go opanować ogólnie jest zdrowy ale widze dwie dwójki na wylocie i chyba one go tak drażnią masakra naprawde mam dosyć chodzimy z Michałem jak trupy bo nocki są straszne...W dzień jest uśmiechniety itp ale tylko się zbliża drzemka to zaczyna się to wszystko:(
Boje sie ze ta dziewczyna co ma go pilnować w noc weselną nie da rady z nim w takim stanie jego:(załamka.....

12 lata 1 tydzień temu #635560 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka