BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 4 tygodni temu #635573 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #635580 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #635588 przez Anna77
Ale poszalałyście :ohmy: Dwa razy sprawdzałam czy jestem na dobrej stronie :) ?U nas dzisiaj rewelacyjna nocka - pierwsza taka. O 19 tradycyjnie kaszka, o 23.10 180 ml mleka, a pobudka o .... 5.45. Normalnie nie wierzyłam, jak spojrzałam na zegarek. Może to wreszcie znak, że idziemy w dobrym kierunku :)

Kamyczka no tak jakoś wyszło. Mateuszkowi jeszcze dzisiaj rano dałam cycuszka, przyssał się od razy, ale jak zobaczył tatę z butlą, to zmienił źródełko, he he. Jutro rano dam mu ostatni raz troszkę. No i super, że mąż wraca już do pracy :) Gorące uściski dla Dominiczka od nas :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Olga moje starsze chłopaki same się odstawiły. Żadnego problemu nie było, bo to tak powolutku, samo się stało, więc nie pamiętam nawet problemów z piersiami. Teraz też jest bez problemu. A ja w weekend zjem tatara może, albo jakieś carpaccio no i pójdziemy na sushi, bo mąż mi już suszy głowę (choć on lubi bardziej niż ja :silly: )

Słoneczko myślę że to taki etap po prostu. Przejdzie, bądź cierpliwa i będzie na pewno znowu dobrze. Mati w porządku, coraz sprawniejszy.

Bidol jestem, jestem. Kurcze, znowu tata ... nawet nie wiem już co napisać, więc po prostu mocno przytulam :kiss: :kiss: :kiss:

Majówka u nas póki co też tylko dolne jedynki mamy. My jemy tam, gdzie jesteśmy i tyle. Przed wyjazdem tak jak Ty, pakuję torbę i tyle. Wczoraj przedpołudniem dostał jogurcik, potem wyjeżdżaliśmy najpierw na zakupy, potem do koleżanki na kawkę i ploteczki z dzieciakami. Obiadek i deserek poza domem. W ogóle się tym nie przejmuje.

M89M moc buziaków dla Mira :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Daria Tymek jakoś się poukłada do ślubu, może ząbki już wyjdą. A Ty się tym nie stresuj, bo on będzie czuł Twoje zdenerwowanie. A opiekunce, nawet jak popłacze, to po prostu ona będzie nie wyspana i tyle. Krzywda mu się nie stanie :blink:

No nic, idę zrobić kawkę i zabieram się za prasowanie. Bo powoli dzieci nie mają w czym chodzić :lol:

12 lata 4 tygodni temu #635591 przez Daria23
AniaFilip-będzie 75 osób bo pare nam odmówiło...stresuje się tym Tymkiem bo wiem że będe sie martwić na weselu o niego:(

Majówka-gratki z powodu "chrzcin":)
Słoneczko-głowka do góry napewno to chwilowe zachowanie dzieci tak maj,a na pewnym etapie

12 lata 4 tygodni temu #635596 przez mama89muminka
Kurcze nieprzytomna jestem chyba :dry: Miro wreszcie zasnal. Znowu mam tyle roboty, a mi sie nie chce, sloneczko ladnie swieci, posiedzialabym na dworzu... Moze wezme sie za to wszystko wieczorem :S

Dominis :kiss: :kiss: :kiss:

Bidol u nas tez jest sporo chorob, w postepie medycyny nasza nadzieja. Rozumiem cie ze sie boisz o dzeiciaki..

Daria mam to samo, tylko ze w ciagu dnia tez :angry: juz nerwowo wysiadam.

Anna super, ze Mati tak ladnie spal :) Jak tam malowanie?

12 lata 4 tygodni temu #635615 przez mloda_mamuska

12 lata 4 tygodni temu #635620 przez bidol
Kamyczka - ojj jest tego tyochę.

Mama zmarła na raka jelita grubego - bardzo częsta choroba no i jak najbardziej genetyczna.Miała też usuwaną macicę. Moje rodzenstwo już się badało - kolonoskopia, gastroskopia - za jakiś rok - dwa ja muszę już - i tak co ok 4 lata max kolejne badanie. i tak do końca życia.
Tata - białaczka i rak prostaty - w dodatku coś jest na śledzionie - jest bardzo powiększona i jak tylko unormuje prostatę to operacja na usunięcie śledziony bo w każdym momencie może pęknąć.
wszystko to przechodzi w genach - :(

Daria - jak ja Ci współczuję tych nocek. Tobie i M_M - :kiss: :kiss: :kiss:

Ania - :kiss: :kiss:

12 lata 4 tygodni temu #635643 przez Kamykowa84

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #635659 przez Majowka
udalo sie!!!! :laugh:

zobaczcie jak stoi!...i jeszcze tv oglada, hehe..w samych skarpetkach

12 lata 4 tygodni temu #635665 przez Kamykowa84

12 lata 4 tygodni temu #635671 przez AniaiFilip

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #635674 przez Majowka
Daria, dokladnie, dzien dniu nie rowny, ani tydzien tygodniowi, zobaczysz, wszystko bedzie dobrze! tez mysle jak AiF, ze Tymus po harcach weselnych padnie w porze spania jak kawka i bedzie smacznie spal do rana

Jeszcze Wa pokaze wczorajsza hustawke:

slychac w tle zegar koscielny, ktory wybija 20h00!!! a to jeszcze dzien byl! to taki ewenemet portugalski, bardzo dlugie dnie, ogromna roznica w porownaniu z PL

no i kosi kosi, jak zaczal robic:

:laugh:

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #635683 przez AniaiFilip

12 lata 4 tygodni temu #635688 przez słoneczko
czesc dziewczyny no mam nadzieje ze mu to przejdzie bo mam juz dosc ze nikt niemoze nawet podejsc domnie bo inaczej placz jest:@

Bidol przykro mi z powodu taty:(

M89m, Kamyczka caluski z okazji 9 m-cy

Daria niemartw sie Tymusiowi nic niebedzie glowa do gory

Moj Pawlo tez mi daje w kosc w nocy co chwile sie budzi bo zabki mu wychodza, ale za to w dzien jest grzeczny wkladam go do lozeczka i daje zabawki i bawi sie sam najlepiej to lubi moja suszarke, w lozeczku wstaje i sobie chodzi po calym lozeczku;)

12 lata 4 tygodni temu #635693 przez mama89muminka
Majowka, AF - to co ja mam powiedziac, u nas w lato mamy biale noce! :lol: slonce swieci 24/7

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka