BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 tydzień temu #635700 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #635708 przez mama89muminka
AF my mamy szczebelki, co prawda nie upada juz jak wstaje, ale jak budzi sie i sie wierci to sie obija, a obicie zdjelam bo i tak zdejmowal je od dawna. Czy mam na to jakas rade? Nie. Pooboija sie i tyle. Jak ja bylam dzieckiem to rodzice nie mieli zadnych kojcow, tez drewniane lozeczko ze szczebelkami, ile razy sie w nim obilam to moje, o moim bracie adhd nie wspomne. Jedyne co nam zostalo to glupota, ale przed tym chyba nie da sie uciec :P :lol:

12 lata 1 tydzień temu #635711 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu #635714 przez mama89muminka
af no bezsennosc czesto doskwiera. A to juz niedlugo, bo od czerwca...

12 lata 1 tydzień temu #635722 przez AniaiFilip

12 lata 1 tydzień temu #635724 przez słoneczko
AiF ja tez mam szczebelki ale mnoj maly nauczyl upadac na pupe niespada na glowe ani na plecach , ochroniaczy zadnych niemam

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #635726 przez Majowka

12 lata 1 tydzień temu #635729 przez mama89muminka
z zamknietymi oczami? a to ci dopiero :D dobrze ze moj za smoczkiem nie jest :P

12 lata 1 tydzień temu #635740 przez mama89muminka
Majowka Lucas sobie radzi, niedlugo bedzie biegal :D

Miro chyba chce zebym sie z nim bawila, bo probuje odlaczyc kabel od internetu... :dry: Wezme go na spacer i pozniej do roboty sie biore bo jak bedzie spal jak wczoraj to nic znowu nie zrobie...

12 lata 1 tydzień temu #635880 przez MamaEmilki

12 lata 1 tydzień temu #635914 przez Olga
Hej dziewczynki.

kamyczka,m89m buziaczki dla chłopaków :kiss: :kiss: :kiss:

Ja tak na chwilkę,w porze spania małego.Na 16.30 idziemy na basen,więc lepiej,żeby się porządnie wyspał. :)
Jak tak piszecie o tych nockach i o wojnach przy karmieniu,to ja chyba nie mam co narzekać.Nocka 12 godz,a czasem i 13 bez pobudki,no może jedynie jak mu się gdzieś smok zapodzieje,to tylko mu podam,ale przez sen,on się nie rozbudza :) Z jedzeniem też żadnych problemów,jak do tej pory.Lubi wszystko,a od wczoraj podłapaliśmy muszelki od lodów i je kilka dziennie-najlepszy uspokajacz,siedzi wtedy w wózku grzecznie,czy w domu jak coś robię,tylko trzeba później go domyć :silly:

majówka Lukas widzę podobnie rozwija się jak Ignaś,zaczyna od chodzenia,nie od raczkowania :silly: a wstanie sam w łóżeczku :unsure: Filmiki są super-mi najbardziej podoba się ten z kosi kosi :silly:

ME tak mi przykro z powodu choroby mamy-ale wszystko będzie dobrze,zobaczysz :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 tydzień temu #635931 przez lusiamamanikosia
Majówka - filmiki super :) a zwłaszcza to gdzie Lucasek sobie stoi :)

M89M i Kamykowa - gorące buziaczki dla Waszych chłopców :*

Mówie Wam ale wczoraj miałam akcje z Małym , wracaliśmy do domu od babci i w połowie drogi Mały tak się zaczął drzeć , myślałam że to ząbki ale okazało się że nie :P Nikoś zrobił tak wielką kupę że tak mu dokuczała że on się opanować nie mógł i trzeba było się zatrzymać i zmienić pieluszkę a po zmianie wsadziłam go do fotelika i się rozgadał i był taki szczęśliwy :D Dziś spacer nam się nie udał wieje i zaczęło kropić ... udało nam się 40 minut pochodzić ale zimno było brrr ... a u nas już widać te górne jedynki ale coś przebić się nie mogą i dokuczają mu bardzo ...

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #635964 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu #635971 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #636116 przez mloda_mamuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka