BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #636771 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #636777 przez maksiumama
Witam sie i ja po dluzszej nie obecnosci ale jak widze nikt za mna nie tesknil :/
mam nadzieje ze mi wybaczycie ta moja nie obecnosc, nie wiem jak to bedzie z weekendem majowym chyba sie do tescia wybierzemy bo jest nie za wesolo, w srode maz po pogrzebie pojechal na cmentarz to ponoc nie mogli go z cmentarza sciagnac, wiec zeby sie nie zalamala wezme malluchy i pojedziemy na kilka dni bedzie mial wnukow to moze bedzie inaczej,
A tak to u nas ok wczoraj musialam kupic sobie zakiecik czarny, a jeszcze musze kupic sobie jakies spodnie i bluzeczke bo nie mam nic specjalnego nie stety :(
Nie doczytalam was kochane moze mi sie uda i podczytam we wtorekk jade z maksem na wizyte do osrtopedy prywatnie zobaczymy co tam wyjdzie

AiF zdrowka dla naszego 9 miesieczniaka:) nie wiem czy ktos jeszcze ma dzis swoje swieto jak tak to buziaki :kiss:
Majowka lucas jest bombowy:D

A ja jak dostaniemy kase to chyba sie do fryzjera wybiore i niech mi cos zrobi z tymi moimi wlosami bo juz mi sie nie widzi ten moj kolor

co do maluchow to moj babel zaczyna stawac pprzy czyms ale zeby sam ustal to malo sie zdaza ale ja mu sie nie dziiwe bo on po tej punkcji wiec ma oslabiony kregoslupek, A i buziaki dla matiego z okazji 10 miesiecy

12 lata 1 tydzień temu #636802 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu #636806 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #636810 przez mloda_mamuska

)

12 lata 1 tydzień temu #636820 przez Anna77
Hej, u nas ok, nocka w miarę, Mati wypił mleczko przed północą i potem ok trzeciej (ale to B wstawał, więc nie pamiętam, he he - podoba mi się taki układ coraz bardziej :lol: )

Maksiu tęskniłyśmy, ale pojawiałaś się na fb na szczęście :kiss:

Bidol przestań mi tak zwracać uwagę non stop Babo jedna. Wczoraj przecież byłam (tu powinnam tupnąć nogą :evil: )

No i dziękujemy Wam z Mateuszkiem za pamieć ciotki kochane :kiss: :kiss: :kiss:

Wieczorem wyjeżdżamy do Kołobrzegu. Wrócimy pewnie 1.05. Nie wiem czy dam radę być online non stop, więc już się usprawiedliwiam na wszelki wypadek. A teraz spadam, bo mam masę roboty i do tego pakowanie.

12 lata 1 tydzień temu #636887 przez bidol
A my już po śniadanku, posprzątane, podłogi pomyte, kilka aukcji wystawionych, altanka przygotowana do grillowania :lol: zaraz lecę balkony pomyć, bo Kamila zrobiła mi dzisiaj test białej rękawiczki - i aż wstyd się przyznać - oblałam :silly:

Maksiu - biedny teść - współczuję. Mój tata po śmierci mamy dostał depresji, oj ciężko było :( :( :( :(

Anna - :silly: :silly: :silly: :silly: :lol: :lol: :lol: no już nie gniewaj się na mnie :kiss: powinnaś się cieszyć - po prostu brakuje mi Twojego towarzystwa :lol: :kiss:

M_M - łał - gratulacje - kolejny ząbek - Oli idzie jak burza :ohmy: i tak w ogóle to słodki jest :cheer:
Dzięki :kiss: :kiss: :kiss: - wiesz za co :woohoo:

AF - to taka chusteczka - bardzo fajna i tania - może być pod szyjkę lub na główką :lol:

ME - ja mam już multum ubranek na lato - już doczekać się nie mogę :lol:

Luisia - jak nie wieje bardzo - to ja bym nie zakładała bodziaka :lol: przecież to 24 stopnie :ohmy: a gdyby wcale nie wiało to krótki rękawek a może i krótkie spodenki. U Nas wczoraj za wiatrem było 25 stopni i było upalnie. Kamilka w gererkach za kolanko i krótkiej bluzeczce była, ale na wietrze już w kurteczce i długich spodniach :(

Kamykowa - no właśnie - ten wiatr :angry: za wiatrem skwar się z nieba leje na wietrze chłodno :angry: :angry: :angry:

a wczoraj wieczorem było cudownie. wiatr ustał i o 20 zlazłyśmy z balkonu. było super :lol: :lol: :lol:

Mój tata już jest po biopsji - bardzo go boli :( ale ma dziś wyjść do domu :) wyniki za 3 tyg :dry:

12 lata 1 tydzień temu #636923 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

U nas byla dzis pobudka bardzo wczesnie, 5h, ale juz po drzemce.
Dzis jedziemy na kawe z kolezanka I dzieciaczkami.

Wszystkim zycze duzo zdrowia!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #636942 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu #637029 przez bidol
Kamykowa84 napisał:

dziękuję :kiss:
ja niestety tak łatwo się nie opalam :(

12 lata 1 tydzień temu #637038 przez Olga
Witam.

Buziaczki dla naszych dzisiejszych solenizantów :kiss: :kiss: :kiss: i gratulację dla Oliwierka za kolejnego ząbka :kiss:

Nie mam czasu nawet coś napisać,bo całe dnie na dworzu :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 tydzień temu #637043 przez maksiumama
AiF kochana ty pytalas kiedys co ze sluchem Błażeja, kochana no wiec nie wiem czy pisalam wam juz ale maly nie slyszy na lewe uszko i byc moze bedzie miec wszczepiony implant do uszka zobaczymy co bedzie w Warszawiue, mamy wizyte na 4 pazdziernika wiec bede wiedziec wiecej

Kamyczka jak tam dojechac?? ja bede sie kierowac na suawalki augustow, kurde jade tam pierwszy raz powiedz mi cos wiecej na tremet dr kaltun bodajze

12 lata 1 tydzień temu #637065 przez Olga
maksiu na kiedy masz wizytę-na październik :ohmy: :ohmy: :ohmy: rany boskie,a do tej pory nic nie można zrobić :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 tydzień temu #637094 przez maksiumama
Olga no moze i mozna ale prywatnmie a na taka wizyte to mnie raczej nie jest stac u nas sama droga do warszawy nas uczyni ponad 200zl

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637109 przez Olga
Wiem,że to strasznie kosztowne leczyć prywatnie,tylko że przez pół roku to mały może mieć później problemy z wymową itp.Szkoda,że są takie długie terminy,z takimi małymi dziećmi żeby tyle czekać,a znów dużo ludzi starszych nie dożywają wyznaczonych terminów :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka