- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Filip, Mati buziaki dla was

ME zdrowka dla mamy. Z tymi lekarzami to czlowieka cos trafia...

Maksiu jezeli chodzi o wizyty prywatne to ja jestem za, nawet jezeli sa drogie, moja mama jezdzi na kardiologie do Krakowa, droga tez nas tanio nie wychodzi, ale za to opieka duuuuuuuzo lepsza niz w panstwowych szpitalach czy u lekarzy. Tu juz nie chodzi o pieniadze, tylko o zdrowie.
U nas Miro cos swiruje nocami ostatnio, budzi sie z panicznym placzem, nie wiem co mu jest. Mam nadzieje ze to czasowe.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W maju maz ma urodziny, a ja nie mam pojecia co mu sprawic, prawie wszystko ma. Mysle i mysle, ale nic nie przychodzi do glowy.
To tyle u nas, pogoda nie za ciekawa, roboty pelno, a mlody wcale nie pomaga

Zmykam brac sie za zmywanie, poki teraz spi. Milego popoludnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
I nie dane mi nic zrobic, mlody sie obudzil i marudzi teraz...

- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

bidol super Kamcia, taka mala modnisia

mm gratuluje kolejnego zabka, fajnie ze Oliemu podoba sie na placu, my tez godzinami jestesmy na hustawce.
Filip, Mateusz buziaki dla solenizantow

Nie mam czasu was niestety doczytac do konca, a co dopiero zapamietac, jutro wolne, ale jedziemy na zakupy, bo nie mam sie jzu w co ubrac

Kurde wlasnie sie zapisalam na cytologie, i mam troche stresa bo nigdy tutaj nie bylam badana ginekologicznie, nawet w ciazy, a po ciazy nie bylasm u ginka bo tu zeby pojsc do ginekologa to trzeba miec skierowanie,wszystko robi lekarz rodzinny, cytologie bedzie robic pielegniarka. Normalnie juz zapomnialam jak to jest

m&m wlasnie doczytalam o urodzinach twojego meza, moj ma urodziny w czerwcu i tez juz myslalam co mu kupic no i wymyslilam ze zasponsoruje mu tatuaz, na rece od lokcia do dloni na wewnetrznej stronie bedzie napis kacper i data urodzin i jakies tlo do tego, dzisiaj mu o tym powiedzialam i jest zachwycony

Olga niesttey masz racje z wysatkami na dzieci, ale zdrowie najwazniejsze, dobrze ze tu w uk leki dla dzieci do 16 roku sa za darmo i do szkoly nic kompletnie sie nie kupuje zadnych ksiazek , cwiczen czy zeszytow, zeszyty dzieci dostaja w szkolach takie jak za czasow prl-u

- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
Kurde chcoialam przetrzymac blazeja do 19 ale nie dalam rady wykompalam go i nawet bez mleka mi zasnal juz:) taki zmeczony az chrapie teraz:) ale od 13 byl na nogach i nie spal czy wasze maluchy tez juz mniej w dzien spia?
U nas jest tak jak wstanie o 7 tak jak dzis to poszedl spac o 9 i spal godzine i potem mi zasnal o 12 znowu na godzine i potem chcialam go jeszcze tak o 16 uspic ale juz sie nie dalo niby spiacy byl ale zasnac nie mogl plakal a jak maks przyszedl to sie rozbudzil i koniec
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Maksiu zrobisz jak uwazasz, wiem ze lekko nie jest. A moj to w dzien prawie wcale nie spi, wiec i tak masz dobrze

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- anszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
ależ się za Wami stęskniłam.
Nie mam niestety czasu i kompletnie się pogubiłam, bo mam do nadrobienia ponad 50 stron i raczej nie podołam temu zadaniu.
Może napiszecie mi w telegraficznym skrócie, co u Was i Waszych maluszków słychać, bo umieram z ciekawości.
Buziale
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
W telegraficznym skrocie dzieje sie duzo