BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637891 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637895 przez Olga
Hej dziewczynki.

No ja tam stawiam na sztywne buciki na pierwsze kroczki,ze skórki,ze sztywną zapiętką i w tej kwestii nie oszczędzam.Włąśnie na stawianie pierwszych kroczków są takie potrzebne :silly: ale każdy kupuje jak uważa oczywiście.Sandałki też mamy z bartka i jeszcze takie jak wczoraj na zdjęciach miał-lekko powycinane.Reszta to trampeczki,ale to przeważnie jak wiem,że będzie siedział w wózeczku i adidaski kilka par.No i w domu już od paru mies.chodzi tylko w kapciuszkach ze znaczkiem "zdrowa stopa" .

Nie wiem,czy lecieć z małym na basen,bo śpi jeszcze i nie wiem,czy go budzić,czy nie :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 tydzień temu #637953 przez AniaiFilip
Olga- co to za kapciuszki, zainteresowała mnie? Po domu tez maja byc buty/ kapcie czy mogą byc skarpetki np antyposlizgowe?

12 lata 1 tydzień temu #637966 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu #637974 przez mloda_mamuska

12 lata 1 tydzień temu #637979 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637990 przez AniaiFilip

12 lata 1 tydzień temu #637999 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu #638021 przez MamaEmilki

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #638033 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #638072 przez km
hej dziewczyny ja wlasnie wrocilam z zakupow ciuchowych, nie bylam w miescie ponad rok :) obkupilam sie :lol: patrzylam tez na buty dla malego wlasnie jak zacznie juz dreptac. Mi to sie troche wydaje ze bardziej to sie placi za firme i metke niz za buta, bo dla mnie to troche przesada zeby placic tyle kasy za buty ecoc czy nawet clarksa , gdzie i tak wiadomo ze wszystko idzie z Chin :silly: Naprawde mozna znalezc dobre buty tez z wszystkimi atestami za rozsadna cene, tak naprawde to one sa tyle gdzies na 3 miesiace bo tak szybku maluchy rozna. Wczoraj w tkmaxsie widzialam extra buty dla malego ze skorki za 10 funtow, ale nie bylo jeszcze sensu kupowac, znalazlam tez strone polska ze zdrowymi butami bardzo tanimi, moze nie sa one desaignerskie, ale chyba maluchom i tak jest wszystko jedna co na sobie maja, ale to tylko moje zdanie :) :) to ta stronka :
www.obuwiedzieciece.com.pl/poniemowlece-1826-c-26.html

one sa takie bardzo dzieciece, ale ja na przyklad lubie jak dziecko wyglada jak dziecko a nie jak dorosly :lol:

na pewno zamowie malemu te sandlaki i trampki

www.obuwiedzieciece.com.pl/01065p050-sun...-p-2240.html#content
www.obuwiedzieciece.com.pl/0112p040-spee...-p-2095.html#content
www.obuwiedzieciece.com.pl/022128-trampk...-p-1917.html#content

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #638081 przez Olga
My po domku zakładamy kapciuszk,mamy z befado i zetpolu,mają usztywnioną zapietkę,a mały cały dzień spaceruje i widzę,że stabilniej mu w kapciuszkach.Dopóki nie chodził,to też był w skarpetkach :) Właśnie o ten znaczek zdrowej stópki mi chodzi,o którym pisze km.

Basen mamy zaliczony,jeszcze 1-2 lekcje i zaczynamy nurkować :ohmy: :ohmy: :ohmy:

ME buziaczki dla naszej księżniczki :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #638083 przez km
znalazlam jeszcze fajne buty bartka za 49 zł i chyba je kupie malemu juz na jesien

www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/2007/t-9110400v.html

Olga weszlam wlasnie na strone tej firmy zetpol i befado i maja super butki i naprtawde tanio, nepwno cos tam kupie :) te mi sie bardzo spodobaly i jaka cena :)

sklep.zetpol.pl/?id=1064&action=product_desc&item=66
sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=7051
sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=6024

szczegolnie sa fajne tej firmy befado :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #638088 przez Olga
Te z BEFADO są fajniejsze,ale troszkę droższe od ZETPOLU.My mamy teraz 19 z zetpolu i 18 też mieliśmy dwie pary i super się małemu nosiło po domku,18 to już wstawiłam na sprzedaż,bo jak nowe,miał tylko parę razy,jeszcze wtedy nie chodził.Ja już muszę 20 po malutku kupić :)

Ignaś po domku w takich śmiga. sklep.zetpol.pl/?id=1064&action=product_desc&item=72
i takie też mamy
sklep.zetpol.pl/?id=1064&action=product_desc&item=73

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #638089 przez Majowka
Kupilam ciuszki w zarze, al z butkami ciezko.... :(
Te z geoxa moge zapomniec Bo nie usztywniaja kostki, a w chicco sa tylko jedne jedyne....okropne

www.chicco.pt/ProdutosChicco/SchedaProdo...3000000/Default.aspx

Chyba je kupie, Bo tylko te trzymaja kostke I maja dziurki.... :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka