BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 tydzień temu #637446 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #637631 przez bidol
witam wieczorem :lol:

KM, M89M, Kamyczka - ja to tradycjonalistka jestem i tatuaże raczej ani w moim ani w meża stylu :laugh: ale umówiłam sie kiedyś z jednym chłopakiem i okazało się że ma 5 tatuaży - i to było Nasze pierwsze i ostatnie spotkanie :lol:

Maksiu - Kamila śpi więcej :lol:

M_M - u Nas Kamila odkąd śpi w dzień w łóżeczku śpi duuuużo dłużej :lol: wcześniej max 30 min a teraz 1- 1,5 godz 2 razy dziennie :lol:
Czyli pogodę macie lepszą??

Anszka - nareszcie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: U Nas chyba nic nowego. prócz opalenizny :lol: z resztą sama oceń :)
A co u Was?? zdjęcia Wojtusia poproszę :lol:
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #637675 przez Majowka
Cudowna Kamcia! :kiss: :kiss: piekna, wakacyjna!

Anszka, u nas z nowosci, lucasek lapie rownowage I sam juz stoi bez trzymania, przez chwile tylko, ale to dopiero poczatek! :laugh:

12 lata 1 tydzień temu #637752 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu #637764 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637767 przez AniaiFilip

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637784 przez Majowka

12 lata 1 tydzień temu #637792 przez AniaiFilip

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637793 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu #637800 przez Majowka

12 lata 1 tydzień temu #637822 przez mloda_mamuska

12 lata 1 tydzień temu #637827 przez mama89muminka
Hej

Kamyczka dzieki, juz lepiej z nia, jak jest w domu to ona do mnie dzwoni na skype, jak jej braklo na kilka dni to juz nie mial sie do mnie kto odezwac :dry: Jakis wirus w powietrzu panuje podobno, dlatego byla w szpitalu, odwodniona, z biegunka, wymiotami, kaszlem i katarem. juz kilka osob zachorowalo na to samo co moja mama. Wiec uwazajcie na siebie dziewczyny!

Ja dzisiaj tez sie nie nalepiej czuje, boli mnie gardlo i chyba mam goraczke :(

Majowka my mamy z H&M trampeczki, bardzo fajne sa i latwo sie zaklada (szczegolnie, ze o 2 rozmiary za duze :P ) Duzo nie dalam, bo chyba 10 euro. A tak z off topic - jaka macie walute w Portugalii :S

Dzisiaj jestem nie do zycia, czekalam wieczorem na meza, wrocil o 24 i poszlismy spac ok. 2, pol godziny pozniej obudzil sie Miro z placzem i nie mogl zasnac :angry: I jeszcze na dodatek czuje sie okropnie :dry:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637863 przez Majowka
Dziewczyny, zara h&m, to firmy ktore stawiaja w swoich kolekcjach na design, a nie na jakosc. Nie ma zadnych watpliwosci, Ze ich buty sa ladne ale jakosciowo beznadziejne...wiem po sobie, jak czasem tam buty kupie, strata pieniedzy.
Zobaczcie jak tu jest to pieknie opisane wlacznie z komentarzami czytelnikow
ladygugu.pl/pierwsze-buty/

M89M, euro mamy

12 lata 1 tydzień temu #637870 przez mama89muminka
Majowka wiadomo, ze design u nich jest na pierwszym miejscu, mnie sie wydaje, ze te buty co kupilam raczej sa wygodne (jak to trampki), a czy zalezy mi na tym, zeby sie nie rozlecialy? Nie, bo wiem, ze dlugo w nich nie pochodzi, Miro rosnie szybko i mnie nie stac na to, zeby kupowac mu buciki za 50 euro tylko po to, zeby pochodzil w nich przez kilka tygodni. Tymbardziej teraz mi nie zalezy na tym, skoro i tak jeszcze nie chodzi sam. Jak zacznie chodzic to wtedy bede sie martwic :)

12 lata 1 tydzień temu #637884 przez Majowka
mama89muminka napisał:

Majowka wiadomo, ze design u nich jest na pierwszym miejscu, mnie sie wydaje, ze te buty co kupilam raczej sa wygodne (jak to trampki), a czy zalezy mi na tym, zeby sie nie rozlecialy? Nie, bo wiem, ze dlugo w nich nie pochodzi, Miro rosnie szybko i mnie nie stac na to, zeby kupowac mu buciki za 50 euro tylko po to, zeby pochodzil w nich przez kilka tygodni. Tymbardziej teraz mi nie zalezy na tym, skoro i tak jeszcze nie chodzi sam. Jak zacznie chodzic to wtedy bede sie martwic :)

No, mi chodzi tylko o buty do chodzenia, Bo Lucas juz chodzi przez wieksza czesc dnia podtrzymywany pod pachy lub za raczki...lub Sam przy meblach.
A odnosnie jakosci, to nie mialam na mysli tego jak dlugo wytrzymaja, tylko jaki beda mialy wplyw na rozwoj stopy dziecka. Ale jesli Miro nie chodzi to masz jeszcze czas, my mamy kilka par butkow z Zary "na pokaz" :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka