BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 dni temu #639411 przez Daria23
Olga-nam camilia nie pomogła:( teraz zauważyłam że uspokaja się po maści dentinox-bardzo dobra maść...

A i Tymek ma PIĄTEGO zęba:):):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 dni temu #639415 przez Daria23
Bidol-jak tam wasza rocznica si,e udała?:)

12 lata 6 dni temu #639435 przez mama89muminka
Hej dziewczyny, znowu was nie nadrobie.
U nas jak zwykle duzo sie dzieje malo ciekawych rzeczy. Ja zajeta prawie caly czas, jak nie Miro to maz i tak to jest wychowywac male i duze dziecko.
Wczoraj bylisy w ikei kupic mlodemu materac do lozka (bo stary zasikal nasz glupi kot, a pozniej rozdrapal, wiec nie bylo szans). A pozniej poszlismy na festyn, Miro byl na mini-LondonEye. A raczej TurkuEye. Mialzaciesz jak nigdy :) A ja zawal z moim lekiem wysokosci.

Bidol widze ze rocznica byla? No moje gratulacje! :kiss: Nam do 6. rocznicy (zareczyn, a nie slubu) brakuje jeszcze 2 lata, dlatego podziwiam pary z dluzszym stazem :D

Eh no nic, wracam do pracy, staram sie obrobic jeszcze raz ten tatuaz dla meza, wczesniejsza stopka mi sie nie podobala i robie od nowa :P Ciekawe tylko czy wypali
Milego popoludnia

12 lata 6 dni temu #639439 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 dni temu #639440 przez Anna77
hej Kochane, nie wytrzymałam, musiałam zajrzeć. Przeczytałam wszystko, ale nie dam rady poodpisywać - baaardzo dużo pisałyście :P

U nas w porządku, pogoda taka sobie, ale na szczęście nie pada, więc tragedii nie ma. Mateusz całkowicie odstawiony od cycuszka. Zaczął pięknie spać. Dzisiaj wypił mleko ok. 1 w nocy i spał do .... 8 rano :ohmy: To jego absolutny rekord. Tutaj mamy prysznic, więc chłopaki wczoraj razem w brodziku się kąpały. Chyba z pół godzinki tam siedzieli.

Olga niesamowicie Ignaś wsuwa ten serniczek.

Buciki mamy 19, choć myślę że kolejne to już raczej 20 kupimy. Stópkę ma tak 10,5 cm mierzone 3 tygodnie temu, musiałabym sprawdzić niedługo.

Bidol Wielkie gratulacje dla Was z okazji rocznicy ślubu :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: To już szmat czasu!

My mamy nocnik najzwyklejszy w domu, wczoraj kupiliśmy drugi żeby był już tu, w Kołobrzegu. A nie mam krzesełka do karmienia, więc większość posiłków je na nocniku, he he.

Daria jeszcze tylko kilka dni, ale Wam zazdroszczę. Ściskam Cię mocno.

Lusia jak zielone, to podjechałabym do lekarza, bo to znaczy że jakieś bakteryjki mu szaleją.

Chłopek już myślałam, że o nas zapomniałaś. U "Was" na forum :unsure: Chyba u NAS :woohoo:

Kurcze, przeglądarka nie wpuszcza mnie na kolejną stronę 1950. Pojawia mi się taki komunikat:

Niebezpieczeństwo: złośliwe oprogramowanie.
Google Chrome zablokował dostęp do tej strony na www.zapytajpolozna.pl .
Na tej stronie została umieszczona treść od dzidziusiowo.pl – znanego dystrybutora złośliwego oprogramowania. Wejście teraz na tę stronę najprawdopodobniej zainfekuje Twój komputer złośliwym oprogramowaniem.
Złośliwe oprogramowanie powoduje straty finansowe, trwałe usunięcie plików, a także może posłużyć do kradzieży tożsamości.

Postaram się zaraz wstawić jakieś fotki :)

12 lata 6 dni temu #639484 przez Anna77
No to na stronkę 1950 nie wejdę póki co :( Zawirusowane. Nie wiem kiedy zajrzę, może z komórki mi się uda. Póki co fotki z dzisiejszego spaceru :
Załączniki:

12 lata 6 dni temu #639555 przez Olga
AiF pediatra mi mówiła,ze u chłopców mogą być często bakterie w moczu i dlatego jak wtedy jak miał pół roczku i tak marudził,był niespokojny,a nie było objawów,że to zęby,to też mi kazała zbadać mocz,na szczęście to były zęby,a teraz miałam stare skierowanie i sobie sama zrobiłam i powiedziała,że bardzo dobrze zrobiłam ;) ale już teraz jestem pewna,że to zęby,ale zbadać mocz nie zaszkodzi,przecież to małego nie bolało,a ja będę pewna :silly:

Anna tak wam zazdroszczę tego Kołobrzegu,kocham go.Może się tam kiedyś spotkamy :silly: Fotki świetne,ale dzieciaczki mają super :)

bidol no ja właśnie też przechodzę pierwsze bolesne ząbkowanie u dziecka-u dziewczyn było bezobjawowo :silly: Gratulację z okazji rocznicy,to już szmat czasu :silly: :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 dni temu #639720 przez chłopek
chyba tylko anna mnie zauważyła:( mi tez wyskakuje wirus
buzka miłej nocy

12 lata 5 dni temu #639769 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 dni temu #639901 przez Olga
kamyczka mały dostał wiczorem temperatury :( oj już się zaczynam martwić ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 dni temu #639924 przez Kamykowa84

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #639944 przez AniaiFilip

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #639970 przez Misiowa
Hej dziewczynki:) Napisałam mega posta i się skasował:(:( W weekend byliśmy u teściowej i dziś wróciliśmy. Hania znów uderzyła się w główkę(już chyba 8 raz) i nie wiem jak mam temu zapobiegać. Wszyscy za nią biegamy ale nie zawsze da się ją upilnować i martwię się żeby sobie krzywdy nie zrobiła.
Czytałam was na bieżąco ale niestety z pamięcią słabo i już nie wiem co chciałam komu odpisać.
Przeszukując stronki w poszukiwaniu jakichś ciekawych butków natrafiłam na świetną ofertę butków Elefanten i kupiłam na teraz:) Mam nadzieję że się sprawdzą:)Generalnie to później planuję kupić Befado bo słyszałam że pediatrzy je polecają no i cenę mają rewelacyjną:)

Ogromne spóźnione buziaki dla wszystkich solenizantów :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Kamyczka jak tam nastrój? Lepiej już troszkę? Hania też jeszcze nie staje:)

Lusia zdrówka dla Nikosia:)

Mm jak tak dalej pójdzie to do roczku Oliwierek wszystkie zęby będzie miał;) Gratulacje:)

Bidol gratulację! Mam nadzieję że miło spędziliście rocznicę :) Zdjęcia Kamilki cudne:)Bawcie się dobrze na majóweczce:)

Olga zdrówka dla Ignasia:* Mam nadzieję że szybciutko mu minie.

Anszka super że jesteś:)

Słoneczko mocno Cię ściskam! Trzymaj się dzielnie kochana i nie podłamuj się. Zwalczysz tą chorobę i wszystko wróci do dawnego porządku. Jesteśmy z Tobą! A o Pawełka się nie martw na pewno mu minie, Hania też się troszkę bardziej wstydzić zaczęła także to pewnie taki etap i musimy go przeczekać:)

Anna super Mateuszek się prezentuje na plaży:) Udanego wyjazdu wam życzę:)

Daria gratuluje kolejnego ząbka! Idziecie jak burza:) My nadal tylko 2 mamy:)

AniaIFilip chodziło chyba o sernik?? Mniam! Z chęcią bym zjadła:)

Chłopek no wreszcie jesteś! Już myślałam że zupełnie o nas zapomniałaś:(

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #639973 przez Majowka
Anna, piekny Mateuszek, super wypad!

Daria, gratuluje zabka! tylko 3 dni! swietnie!

Zdrowka dla wszyskich chorych dzieciaczkow :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Antonio mnie dzis zawolal i powiedzial, ze lucas zrobil pierwsze kroki, nie powtorzyl przy mnie, wiec nie liczy sie :( jakos mi sie wierzyc nie chce bo on sie jeszcze mocno chwieje, ale z tym samodzielnym staniem nas zaskoczyl, wiec moze uda mu sie "chodzic" 4-ego maja....jak tatusiowi, w dniu 9miesiecy :laugh: :laugh: :laugh:
ja tam w takie rzeczy nie wierze, ale moze, kto wie

AiF, ja jeszcze mam butelki do mycia i naczynia z kolacji... :dry: :( :dry:

12 lata 5 dni temu #639975 przez Misiowa
Majówka no to gratulacje dla Lucaska:) Zdolniacha mały:) Moja mała jeszcze nawet o stawaniu nie myśli a co dopiero o chodzeniu:) Na razie raczkuje i jest wszędzie na raz i nie umiem sobie wyobrazić co się będzie działo jak zacznie chodzić:)

A tu Haniula na huśtawce. W końcu zaczęło jej się podobać:)
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka