BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 dni temu #639981 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #639982 przez Majowka
Misiowa, super Hania!
slicznie wyglada na hustawce!

...lucasek nie raczkuje jeszcze, to pewnie dlatego rozwija co innego. Nie ma czego gratulowac, ja nic nie widzialam, moze tatus zmeczony po pracy i mu sie przewidzialo :laugh:

AiF, u nas to samo, na 5cm nie mozna sie odsunac, caly czas rece w pogotowiu i maksymalna czujnosc...meczace strasznie, taki etap...

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #639985 przez Misiowa
AniaiFilip no mam nadzieję że nic się nie stanie:) Wiem że nie dam rady jej całkowicie uchronić ale zawsze jak upadnie na główkę to jestem mega zła na siebie...
Jak Filipek staje to dopiero musisz się stresować. u nas na razie upadki tylko z poziomu siedzenia więc nie tak wysoko;)

Majówka oka przyjmijmy że gratulacji nie było;) Jak mamusia zobaczy na własne oczy to będziemy gratulować, tatusiowi na pewno się przewidziało:D

Uciekam spać bo jutro znów czeka mnie pobudka o 6:30. Po kim ta moja mała tak wcześnie lubi wstawać to nie wiem;) Dobranoc:)

12 lata 5 dni temu #640022 przez bidol
doberek :lol:

pytałyście o rocznicę - hmmmm :dry: już dawno się tak nie kłóciłam i nie wnerwiałam :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: ale to pewnie zasługa zbliżającej się @ :P więc rocznica do bani - ale mam nadzieję że Jędrula zrekompensuje się na wyjeździe :lol:

Pogoda kiepska się zapowiada :(

Kamilka ma katar - leci jej ciurkiem - a mi jak zwykle kuleczki się kończą bo Sebkowi dawałam :( a w aptece brak :( :angry:

wystawie jeszcze kilka aukcji i lece dalej się pakować :)

Ania - ale piękne zdjęcie Mateuszka - :lol: super miał na tym piasku :lol: :lol: :lol: widać że zadowolony :lol:

Olga - i jak Ignaś?? - zdrówka :kiss: :kiss: :kiss:
widziałam wczorajsze filmiki Ignaś boooski - hahaha - Kamila to przy tym by się darła jak opętana a on po cichutku zasuwał serniczek :)

Daria - Odliczamy?? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :ohmy: gratulacje dla Tymcia - 5 ząbek już- łał :ohmy: :kiss: :kiss:

Misiowa
- ale Hancia słodka- nie poznał bym jej :ohmy: piękniutka - super się huśta :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lusia - jak samopoczucie?? :kiss:

Chłopek - no a ile można wzywać. Pojawiaj się częściej - bo zdaje się że Ty też o Nas zapomniałaś :silly: :kiss: Buziaki dla Sebcia :kiss: :kiss:

Majówka
- łał :ohmy: pierwszy krok Lucaska :ohmy: :ohmy: :ohmy: łał :ohmy: super - gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: A jaka u Was pogoda, bo podobno śnieg w hiszpanii spadł :ohmy: B)

AF - Sernik - mniam mniam :P Ty to się masz z Filipkiem :lol: będziecie mieli co na stare lata wnukom opowiadać :lol: Tata już wrócił?? kiedy mama przylatuje??

KM - ja też jestem w szoku - ale Kacperek szaleje - urwis słodki :lol:

12 lata 5 dni temu #640026 przez krecik
hej dziewczyny:)
wieki mnie nie było, zdołałam przeczytać dwie ostatnie strony

u nas się działo, wyjazd do rodziców się wyjątkowo szybko skąńczył, bo po dwóch dniach z samego rana tatuś po nas przyjechał i wylądowaliśmy na rota w szpitalu,ogólnie maly bardzo dobrze znosił, bo nie miał wymiotów i tylko gorączkę i lekką biegunkę, ale nic nam nie chcial jeśc i pić, więc nie mieliśmy wyboru. wczoraj wyszliśmy, mnie oczywiście też złapało- żebym czasami nie miała za dobrze. Mam nadzieje, że dzisiaj maly będzie grzeczny, bo jeszcze źle się czuje, a mąż ma pilną sprawę do załatwienia i jestem sama

Daria
, tuż tuż- nie stresuj się, czekam z niecierpliwością na fotki- miła odskocznia od papek i kupek na forum:D

widzialam na fb jakie wszystkie dzierciaczki super:D

chlopek
, wróciłaś:)

no nie poodpisuje, bo już zapomniałam, ale teraz już będę na bieżąco:)

12 lata 5 dni temu #640029 przez bidol
krecik napisał:

hej dziewczyny:)
wieki mnie nie było, zdołałam przeczytać dwie ostatnie strony

u nas się działo, wyjazd do rodziców się wyjątkowo szybko skąńczył, bo po dwóch dniach z samego rana tatuś po nas przyjechał i wylądowaliśmy na rota w szpitalu,ogólnie maly bardzo dobrze znosił, bo nie miał wymiotów i tylko gorączkę i lekką biegunkę, ale nic nam nie chcial jeśc i pić, więc nie mieliśmy wyboru. wczoraj wyszliśmy, mnie oczywiście też złapało- żebym czasami nie miała za dobrze. Mam nadzieje, że dzisiaj maly będzie grzeczny, bo jeszcze źle się czuje, a mąż ma pilną sprawę do załatwienia i jestem sama

Daria
, tuż tuż- nie stresuj się, czekam z niecierpliwością na fotki- miła odskocznia od papek i kupek na forum:D

widzialam na fb jakie wszystkie dzierciaczki super:D

chlopek
, wróciłaś:)

no nie poodpisuje, bo już zapomniałam, ale teraz już będę na bieżąco:)

Krecik - kochana - biedactwa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: mi nifuroksazyd pomagał - miałam często taki skutek uboczny przy Sebka pobytach w szpitalu :(
buziakuję Was :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: (tylko mnie nie zaraźcie :silly: )

M_M - znalazłas już strój na chrzest dla Olinka ??

12 lata 5 dni temu #640068 przez maksiumama
Hej ja tak na szybkiegool z telefonu. u nas ok podczytam was jak wrocimy z olsztyna bo jade dzis z maksen prywatnie na. noxki ciekawe co mi powie.

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #640071 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 dni temu #640101 przez lusiamamanikosia
Hej Mamusie też wczoraj nie mogłam jakoś wejść na forum :/
Ja się czuje fatalnie ale na 16 się zapisałam do lekarza ... i chciałam Małego zapisać do jego przychodni gdzie chodziliśmy ale nie było miejsc , ale udało się go zapisać do mojej przychodni do rodzinnego niech go obejrzy bo z nosa mu się dalej leje raz jest jasna wydzielina a raz zielona ... i dziś doszedł kaszel suchy nie wiem czy to przez katar ... no ale wole żeby go jednak ktoś obejrzał ...

12 lata 5 dni temu #640106 przez chłopek
hej chłopcy chorzy maja katar taki żółty:( mamy problemy dlatego nie zagladam, mój nadal nie ma pracy miał ale tylko na 2 tygna okres próbny no i go zwolnili, teraz idzie na bezrobocie no i musze załatwic w banku zeby kredyt odroczyli bo nie mamy za co go spłacać

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #640113 przez bidol
ojjj

do du..... :dry: :dry: :dry: :dry:

Zmarł dzisiaj mój wujek :( co prawda miał 87 lat i miał raka płuc więc wiedzieliśmy że prędzej czy później... no ale nie zmienia to faktu że przykro :( :( :(

i wyjazd wisi na włosku bo Kamilce leci z noska jak z kranu i ma troszkę gorączki. Dziś na szczęście idziemy do alergolog to powie nam co i jak. Plusem wyjazdu jest że chcieliśmy z dzieciakami na tężnie pochodzić i na zabiegi różne.

AF
- tak :) pakuję się już kilka dni ale mówiąc pakuje mam na myśli porobienie prania, prasowanie itd
dla dwójki dzieci musowo mieć sporo ubrań no i na różne warianty pogodowe.
Jedzenie też jakieś bierzemy bo większość sklepów zamknięta. Ja małej będę jeszcze gotowała więc sama widzisz.. :)

chłopek - :kiss: :kiss:

lusia - no masz rację nie ma co bagatelizować :kiss:

Maksiu
- trzymam kciuki :kiss: :kiss:

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #640119 przez AniaiFilip

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #640144 przez Majowka
czesc dziewczyny!

u nas nocka tragiczna, skonczylo sie przejazdzka samochodem po 3h w nocy...nie mam pojecia, zeby pewnie... :dry:

Bidolku, u nas ochlodzenie, ale do sniegu to jeszcze duzo brakuje, hahahaha
zobacz:
www.accuweather.com/en/pt/lisbon/274087/...74087?monyr=5/1/2013
U nas nigdy nie pada snieg, a szkoda, moglo by troche spasc w zime...
Ogolnie w Portugalii pada snieg, ale na polnocy.

Nie przyjmuje zadnych gratulacji, dla mnie to nie byly pierwsze kroczki :silly: :P :P

Krecik, duzo zdrowka dla Stasienka :kiss:
No i wogole dla wszystkich chorych dzieciaczkow :kiss: :kiss: :kiss:
Powiem Wam, ze Lucasek jeszcze nigdy nie byl chory, nawet katarku nie mial, nic! zadnej goraczki, tfu tfu tfu... :)

Jade zaraz do dentysty na wybielanie zebow, do centrum hand na male zakupy i do ambasady przetlumaczyc dokumenty do chrztu. Milego dnia dziewczyny!

12 lata 5 dni temu #640259 przez lusiamamanikosia
dam napewno znać jak wrócimy od lekarza...
A ja właśnie bawiłam się z Nikosiem w łaskotki i patrze ... ząbek nam się przebił górna jedynka :D

12 lata 5 dni temu #640309 przez Olga
lusia jeszcze raz gratulujemy-bo to już dwa chyba z tego co wyczytałam na fb :silly:

bidolek przykro mi z powodu śmierci wujka :( u nas w rodzinie też tragedia,mojego Rafała kuzynki córka-15 lat zasłabła w szkole miesiąc temu,coraz gorzej ją powykręcało,na mowę padło.W końcu po trzech rezonansach i masie jeźdzenia po lekarzach jest jakaś diagnoza(bo stawiali na guza mózgu,ale móżg był tak obrzęknięty,że aż trzy razy robili rezonans w odstępach czasowych).To jakaś choroba na 98 % umiera,nie wiadomo kiedy to może nastąpić,w każdy razie lekarz powiedział rodzicom,że lepiej,zeby to był nowotwór niż to co jej jest.Rodzina załamana :( :( :( coś strasznego,nie wiadomo kiedy może nas cokolwiek dotknąć :(

chłopek cięzko u was z pracą widzę,chyba jeszcze gorzej niż u nas na Kujawach :( będzie dobrze ;)

maksiu trzymam kciuki za wizytę ;)

majówka u nas po 4 nockach koszmarnych w końcu dzisiaj się wyspałam,tylko raz wstałam,bo nie mógł Ignaś smoka znaleźć :silly: może ta Camilla coś pomaga i dałam mu jeszcze ibum zamias paracetamolu,chyba też lepsze,bo jednak przeciwzapalne na dodatek :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka