BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #638674 przez Kamykowa84

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #638676 przez lusiamamanikosia
no solom psikam , chyba pójdę po nasivin do apteki... Mój nie chce spać przez ten katar :(

12 lata 1 miesiąc temu #638680 przez Kamykowa84
Lusia znam to :( nasivin powinien pomoc,jak maly mial katar to dostal tez dicortineff ale na recepte(on jest niby do oczu i uszu,ale lekarzw przepisuja na katar tez :blink: )

12 lata 1 miesiąc temu #638685 przez lusiamamanikosia
o mam dicortineff mamy bo na oczka dostaliśmy :) szkoda że one tylko miesiąc ważne po otworzeniu a ile kropel tego dicortineffu się daje ??

12 lata 1 miesiąc temu #638690 przez Kamykowa84
lusiamamanikosia napisał:

o mam dicortineff mamy bo na oczka dostaliśmy :) szkoda że one tylko miesiąc ważne po otworzeniu a ile kropel tego dicortineffu się daje ??

My dawalsmy po kropelce do kazdego otworka noska

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #638705 przez Olga
Bo te krople to chyba antybiotyk jest-czy mi sie wydaje?

My juz po obiadku u babci,mały tak się wyjadł klopsików i jak mi się uda,to wam wstawię filmik,jak wcinał babciny sernik :silly:

u nas się robi pogoda :lol: :lol: :lol: super :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #638721 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #638723 przez lusiamamanikosia
fajnie wcina :) my drugi dzień w domu :( pogoda beznadziejna ... wczoraj zimno i wiało, a dziś leje :( i mnie coś bierze bo gardło boli ;((

12 lata 1 miesiąc temu #638731 przez Kamykowa84

12 lata 1 miesiąc temu #638733 przez Olga
Bo ta pogoda jest najgorsza-taka zdradliwa.Dlatego ja się zawsze boję małego porozbierać za mocno-Marika mnie nie raz wyzywa,bo rozbieram i ubieram co chwila ;)

Ignaś to wszystko je,więc jak sernik zobaczył,to nie dalo się go niczym innym zajac :lol: i zjadł całkiem sporo,ale najbardziej podobało mu się zgniatanie go,dlatego ma taki bałagan na stole i talerzyku :ohmy:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #638895 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #638916 przez AniaiFilip

12 lata 1 miesiąc temu #638923 przez mloda_mamuska

12 lata 1 miesiąc temu #638926 przez lusiamamanikosia
niestety złapał katar i dość mocno mu leci ale jakoś daje radę w spaniu najgorzej w ciągu dnia leje mu się z nosa i z dodatkowo z buzi ślina jak by ktoś kran odkręcił :P i z jedzeniem ciężko teraz przez te zęby mało je ... dziś mi Mały tak uderzył buźką o swoją zabawkę - babcia nie zdążyła go złapać - że aż mu z buźki krew poleciała ale skąd ta krew nie wiem nie dał pokazać ale po chwili zaczął się śmiać :) a z tym karatem jest nie fajnie bo Mały jak widzi krople albo fride to albo krzyk albo ucieczka i żeby cokolwiek zrobić to potrzebne są dwie osoby ... ale co mnie cieszy że ma dobry humor przy tym katarku ... ale za to mnie coś kurde bierze ból gardła taki że nic nie mogę przełknąć :( jak do jutra nie przejdzie ... będę próbowała dostać się do lekarza a Małego podrzucę do sąsiadki ... a puki co Nikosiowi nocnik się nie podoba wcale nie chce na nim usiąść chociaż na chwilkę ... może mu na nim nie wygodnie bo on ma taka Małą tą dupinkę hehe ... a jaki rozmiar pampersów noszą wasze maluszki ??

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #638936 przez Olga
lusia Ignaś od dłuższego już czasu nosi 4 ;)

AiF my mamy z Disnaya,zwykły,ale fajnie wyprofilowany,wygodnie sobie w nim siedzi :silly: bez melodyjek,bo mnie one denerwują w nocnikach :silly: no i podgrzewny też nie jest :lol: Wysadzam go zazwyczaj jak widzę,że będzie kupka,u nas zawsze pryki ją poprzedzają,a siku jest zawsze przy okazji.Latem kupię jakiś zwykły do babci i na działce będzie nauka na całego ha ha :lol:

Ignaś pospał do 19,pojechaliśmy po pampersy do biedronki i na szczęście przed 22 usnął,ale już zaczyna fikać po całym łóżeczku-nie wiem,czy to są zęby :unsure:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka