BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 dni temu #640839 przez daners
aaaaQQ mamunie :):):)

u nas zycie płynie na spacerkach :) Filipiors drepta przy łóżku badz regale i zaczol sie "puszczac" :blink: i dosc dlugo potrafi stac ;] wiec hmmm... "obawiam sie że wkrótce zaczną sie boleci kregoslupa hehehe tzn zacznie chodzic a mamusia będzie za nim latac :silly:

ide nadrabiac lekture :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 dni temu #640965 przez Misiowa
Kamyczka nie zapomnij o kurtce zimowej i cieplych portkach;) cieplo moze nie bedzie ale miejmy nadzieje ze slonecznie:)

AniaiFilip Hania tez pokazuje charakterek...ale ja ciagle licze na to ze jej przejdzie:)

Daners no to powodzenia dla Filipka:)i cierpliowsci dla mamusi;)

12 lata 5 dni temu #640974 przez Kamykowa84
Misiowa napisał:

Kamyczka nie zapomnij o kurtce zimowej i cieplych portkach;) cieplo moze nie bedzie ale miejmy nadzieje ze slonecznie:)

AniaiFilip Hania tez pokazuje charakterek...ale ja ciagle licze na to ze jej przejdzie:)

Daners no to powodzenia dla Filipka:)i cierpliowsci dla mamusi;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #640975 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 dni temu #640982 przez lusiamamanikosia
no ja ją podziwiam a ona sama nie wierzy jak to się stało że dała rade :D a na zdjeciach Mały wyglada na 3-4 miesieczne dziecko :P
no i już napewno przebiły się dwie jdynki górne i zaraz na dniach wyjdzie gorna dwojka :D

12 lata 5 dni temu #640993 przez Olga
lusia to słychać u was te ząbki górne,bo u nas na dziąsełkach są te kreski pęknięte,ale do póki nie usłysze ząbka łyżeczką,to nie uważam,że to zęby :silly: Muszę to usłyszeć ha ha :lol:

My dzisiaj mieliśmy mały wypadek na placyku przy koniku,troszkę się krew polała,bo mały sie uderzył w rączkę do trzymania :( ale szybko płacz minął :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #641011 przez MamaEmilki

12 lata 5 dni temu #641014 przez Misiowa
Kamyczka no ja mam wiosenna bardzo cieniutka i nie za bardzo sie na wiatr nadaje, wiec ubieram zimowa ale ona raczej z tych cienszych:) Jesli uznasz ze jest zimno to zalozysz dodatkowa warstwe ubran pod kurteczke wiosenna i bedzie super:)

Lusia podziwiam Twoja kolezanke...sie dziewczyna musiala niezle wymeczyc.

Uciekam spac bo padnieta jestem:) dobranoc:)

12 lata 5 dni temu #641016 przez Majowka
ooo, ile dzieciaczkow juz probuje chodzic! gratulacje!!!

Olga, przykro mi, ale to dopiero poczatki..ile jeszcze bedzie podobnych upadkow, stluczen, oj...az sie boje :dry:

AiF, hehe, nie pozwol sobie..ja tez trzymam sie mojego "nie"... przy sciaganiu okularow, dotykaniu tv, etc...musimy byc twarde hehehehe

lucasek juz spi, my po kolacji i nadszedl czas na herbatke i kolejny odcinek masterszefa hahaha
uwielbiam ten wieczorny relaksik :laugh:

12 lata 5 dni temu #641027 przez MamaEmilki

12 lata 4 dni temu #641038 przez daners
witam sie z rana :) świeto dzis wiec pewnie z tej okazji dzieci daja Wam pospac co ;) :silly:

MoJ spi wiec szybka kawka ;] a potem zabawa :)

najlepsza to własnie szarpanie kabli uderzanie o tv i dekoder grrr u mnie tez stanowcze NIE malo skutkuje czasami nawet klaps ale Fifi smieje sie nam w twarz - co za łoter ;] Wczoraj mąz podwiesil tv na sciane wiec jeden malutki problemik z glowy :)

dziewczyny Wasze maluszki zasypiaja ładnie na wieczor czy nie tylko moj tak widziwia ;)

Emilka gratki no lada chwila a bedziesz dawala czadu :)

Ignas twardy chlopaczek wiec pewnie juz zapomnial ze sie uderzyl:)

Moj asekuracyjnie ładnie spada tzn najpier sobie przykuca a potem bęc na pupe:)

Milego dnia zycze :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 4 dni temu #641052 przez AniaiFilip

12 lata 4 dni temu #641106 przez Kamykowa84

12 lata 4 dni temu #641107 przez Olga
Hej w maju :lol:

AiF ja myślę,że on jest jeszcze za mały na spanie tylko godz.chyba spanie w dzień nie ma nic wspólnego z zasypianiem,tylko zależy o której wstaje z ostatniego spania.Ignaś jak wstanie najpóźniej o 19,to o 22-22.30 i tak już śpi :silly: To zależy od dziecka,a on potrafi spać w dzień dwa razy po 2-3 godz. :blink:

Pogoda u nas kiepska,nie wieje,ale chyba w nocy kropiło :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #641125 przez Majowka
hej,

Mama Emilki, pieknie!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

AiF, dokladnie tak jak pisze Olga, im dluzej spi w dzien, tym lepiej spi w nocy.

Kamyczka, ja do masterszefa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: daj spokoj, nie ma dnia zebym czegos nie rozgotowala, przesolila, jednym slowem spieprzyla hahaha

u nas jakos nienajgorzej, ale juz kolejna z rzedu nocke 3 pelne butle mleka wylewam do zlewu :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka