- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Majówka ma rację tyle razy się na szybko czyta i potem tak wychodzi. Mam nadzieję że się nie gniewasz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kurcze tylko takie łóżko na piętrze chyba nie jest bezpieczne dla takiego Twójka bo mi chodzi o to że ja bym chciała kupić takie łóżko już na teraz. A tę na piętrze mają jakieś barierki? No i chciałabym żeby tymi mógł sam z niego schodzić i do nas przychodzić już sama nie wiem jakie. Bo chyba chyba w takim pojedynczym nie zmieszcze się z nim żeby go uśpić
- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Olga zmierzylam mojego z ciekawosci i ma 87

AiF ale ochrzan sie dostal...coponiktorym hehehe tez sie poczulam...

moj dziewczyny ma duza nozke ;] mierzylam cm i ma 15cm

kombinezon mam na 92 wiec chyba przetrwamy ;] ale moze cos zobacze uzywanego w razie "W"
JUZ NIE WSPOMNE O BUTACH LOL;;]
Daria no naprawde ciekawy przypadek z tego Twojego Tymusia ;] boi sie sam czy woli byc blisko was ale czemu wariuje w nocy
lozko tylko takie widzialasm,a przynajmniej o takim bede myslec niebawem
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Dzisiaj miałam latany dzień ha ha

daners,ale to łóżeczko fajne-też kiedyś małemu podobne kupię

AiF i co znalazłaś trochę śniegu dla Filipka,czy nic

daria ja nie pomogę,bo już dawno w dziecięcych mebelkach nie siedziałam.Ja najpierw dla Mariki miałam taki fotel rozkładany i on był razem z meblami,tak fajnie wmontowany,a po przeprowadzce kupiliśmy im dwa pojedyncze łózka,z miejscem na pościel,ale tam mamy pozapychane ciuchami,a pościel zaścielają ładnie i przykrywają kapą.Olga miała 3 latka jak zaczęła spać na takim łóżku,już całkiem sama

Anna super,że w końcu jeteś

majówka mam trzecie dziecko,ale z tego powodu,że ja lubię jak tv jest włączony,to u nas często chodzi,a już na pewno po południu,jak tata jest w domu,bo on to kinomaniak

bidol co to się zrobiło tej Kamilce-oby tylko samo jej to minęło

Nad dniem babci i dziadka jakoś teraz nie myślę-miała byś antyrama ze zdjęciami wnuków,ale nie wywołałam zdjęć,więc na szybko coś mojej mamie i dziadkowi kupię-tamtym drugim nie zamierzam,bo oni o Ignasiu nie pamiętają,mały nawet ich nie zna

Mój synek dzisiaj zasnął sam w łóżeczku( z misiem którego z Mariką nazwał Jaś). Rafał boi się,że mu znów spadnie z łóżka,bo ostatnio tatuś zasypiał szybciej od syna,więc zdecydował,że dzisiaj zasypia w łóżeczku.Nie wiem ile to trwało,bo bałam się wejść,żeby go w razie co nie rozbudzić,ale teraz jak weszłam,to każdy w swoim łóżku,więc było ok.

- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Wiesz dlaczego bo codziennie jak go usypiam u nas i odkładam do jego pokoju to w nocy wydaje mi się że taki szok przeżywa i potem płacze mocno itp wolałabym go usypiać u niego w pokoju na jego łóżku żeby jakoś bezpieczniej się poczuł w tym pokoju. A jakie to te łóżko z pojemnikiem? Bo nie kojarze jakie to
Mi sie wydaje ze wystarczy tylko fotel, czy jakies krzeslo w pokoju dziecka. Bo niby powinno sie odkladac do lozeczka I ewentualnie usiasc poczekac, lub wychodzic, wracac, uspokajac I znowu wychodzic, az sie uspokoi I zasnie.....
Taka teoria, ale wiele moich znajomych osiagnelo sukces....
....ja tam nie jestem gotowa na taka strategie....boli mnie ten rozpaczliwy placz....ale jakos sobie radze z odkladaniem do lozeczka...
Lucas sie w nim dobrze czuje I czesto woli byc odlozony niz mi lezec w ramionach...W srodku nocy oczywiscie, nie przy usypianiu.
Ostatnie dwie noce, wybudza sie krzyczac, jakby mial koszmary...ide do niego, wystarczy tylko pogaskac I wracam.
Po wypitym mleku, nawet rozbudzony, odkladam do lozeczka I wychodze....tylko tak srednio 5 razy chodze w nocy....
AiF, U mnie inna sytuacja niz u Darii, Bo Lucas spi, tylko nagle budzi sie z placzem, ale szybciutko zasypia znowu. Idzie spac pozno. A z drzemek go wybudzam, wiec nie czuje Ze nie jest zmeczony....cos innego jest na rzeczy....nie wiem co....
Nie wiem jak z tym u Was, ale u nas zmiana pieluchy to mega zadanie. Czasami idziemy dwoje

Tak sie wierci, wykreca...jejku! Kiedy mu to minie!!!
Wasze dzieciaczki spia z poduszka w nocy????? Ja sie tak zastanawiam czy moze to pomoc w nocy....Bo Lucas caly czas na plasko, przykryty kocem, ale I tak rzadko, Bo nie lubi byc przykrywany

Olga, dzieki!
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja już po fryzjerze-obcięłam się na krótko ha ha

AiF idę z Mariką jako opiekunka

- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
AiF to czekamy na fotki ;] ale tak to jest z dziecmi nieusiedza....a Twoj Fifek to juz wogole

co do lozka pokazalam jakie mi wyskoczylo;] wiec niewiem czy to moj typ ;] hahahaha
Olga czekam na fotosy Fryzurki i podczas zabawy ;]
Bylam w tesco i kupilam sniegowce z wyprzedazy Olga numer 23 ;] palec mi wchodzi wiec chyba wystarcza co sadzicie czy jednak 24 a tam juz wejda dwa hmmmm to chyba juz za duzo co? bo przecA nie bede zas nowych kupowac

Majowka my od ho ho spimy z podusia;] jakos mi szkoda bylo go ze lezy tak na plasko .
Kmykowa a ty gdzie hmmmm pewnie wińsko sączysz hmmm

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Af - wiesz no tak bywa. Ja kiedys podobnie reagowlam ale juz mi przeszlo.
Np z ostatnich dni napisalam ze wielce prawdopodobne ze Kama bedzie miala zabieg pod narkoza i tylko Dari i Olga to zauwazyly

Spoko nie mam do nikogo żalu - no tak bywa ze gdzies sie pominie

Co do sesji to mam nadzieje i licze na to ze nas zasypiesz zdjeciamo i to nie tylko Filipka ale i Waszymo bo baaaardzo ciekawa jestem jak wygladasz

Daria - bardzo Cie przepraszam ale calkiem nie mialam kiedy

Co do usypiania to ja jestem bardzo konsekwentna

Wiem zolza jestem ale jak tylko widze ze Kama chce mi wejsc na glowe robie wszystko aby jej okazac ze to jej sie nie uda. Najmniejsze potkniecie i zaczyna sie wyczuwanie drugiej osoby i wchodzenie na glowe

Majowka - podziwiam Cie ! Masz tyle wyrozumialosci

Olga - no koniecznie fota !!!!!obiecaj !!!! Ignas strasznie duzy jest !!!! Mamy kombinezon tej samej firmy i ten sam rozmiar i jest na Kame o wiele za duzy

Udanwj zabawy. Pilnuj mlodziez bo bedziesz za mame chrzestna chodzic

Daria - a pamietasz jak mi sie kiedys wydawało ze Ty mnie nie lubisz a Tobie ze ja ciebie

Km- hmm to ty czy Af pidalas?? 5 to jest 21 a nie 22 chyba

Ale macie imprezek i Kacperel tez duzy bardzo jest

Co do nocnikowania to slyszalam gdzies ze czesto bywa tak ze dzieci zaraz po 2 roku zycia same wolaja

Daners - ze ile ma tej stopy???? O boze to Kama 21 dopiero nosi !! Tez fuze chlop Ci rosnie

My bylismy u tesciow na imieninach - henia

- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ledwo żywa,ale jestem