- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #233639 przez vestusia
Cześć Kochane 
Ivuś, gratuluję!!! No i jednak Nadzia, a nie Vanesca
Ślicznie imię, no i jaka duża dziewczynka
Pokaż nam jakąś fotkę swojej Księżniczki 
Empka - Natalka cudowna, no i te włoski. Taka "mulatka" wyszła na tym zdjęciu
Jest przesłodka 
Ja wczoraj nie miałam już siły do Was wejść.
Empka - nacierpiałaś się Kochana przy tym porodzie, o zgrozo. Ale dobrze, że masz już to za sobą, pomimo wielu godzin w męczarniach... dobrze, że wszystko skończyło się dobrze
Ja wczoraj załatwiłam Mamci sprawy na mieście, a potem poszłam z koleżanką - z października - Anetą27 i jej Michaśkiem na spacerek. Potem jeszcze na kawkę do niej. Jejku, zakochałam się. Michaskiem wczoraj skończył 3 tygodnie a taki malusi był, że nie mogłam się napatrzeć. A jednocześnie poczułam takie obawy, czy ja dam radę opiekować się takim maleństwem
Już zapragnęłam Zuzi, ale jej ani się śni wychodzić na drugą stronę brzuszka.
Wróciłam po południu i usiadłam przed tv i tak do wieczorka. Nie miałam siły na pisanie
No i słuszna uwaga - jeśli bym rodziła, NA PEWNO bym Was o tym poinformowała
Więc spokojnie moje Kochane 
Ja co prawda brzuchol mam wiszący między nogami od ponad tygodnia, skurcze codziennie, czasami trwają ponad godzinę, ale nic się więcej nie rozwija. Więc nawet nie wbijam sobie do głowy, że urodzę przed czasem. Czekam cierpliwie, aż Zuzia postanowi wyjść.
Właśnie wróciłam z badań, jutro do odbioru. Na szczęście to już ostatnie badania przed wypakowaniem
Nio a apropos urodzenia - ja urodziłam się w niedzielę
Malina, ja też chętnie zmienię wątek na jakiś o słoniach. Z tym, że w moim przypadku nie tyle termin to sugeruje, co mój wygląd. Chciałam Wam wkleić fotkę, ale jak zobaczyłam na kompie, jaka ze mnie wielka bambaryłka, to aż mi wstyd. Wy takie seksi Mamuśki. Ja chyba zrobię fotki, ale przerobię je w Photoshopie i może będę się wtedy prezentować. Po prostu szok, jaka gruba jestem.
Wczoraj jeszcze spotkałam moją babcię na mieście. I ona też do mnie (całkiem szczera), że ja bardzo gruba jestem i jak ja wyglądam. Nosz kuźwa. A jak ma wyglądać wieloryb, który zaraz się ocieli? he, he, he
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No a co do gazowanego, to Ci powiem Luska, że we wcześniejszym okresie ciąży miałam takie parcie na colę, że praktycznie codziennie puszeczkę musiałam wypić. Nie umiałam się oprzeć i tyle. Teraz mi minęło, ale jakbym miała tutaj butelkę, to nie omieszkałabym się napić
No a Wy wstawać śpioszki
Ja wezmę się za porządki.
A no i od wczoraj chyba odchodzi mi czop. Piszę chyba, bo momentami nie wiem czy to są gęste upławy (ale wcześniej takich nie miałam, raczej wodniste) no i mam takie grudki "śmietankowego budyniu". Nie są to powalające ilości dlatego nie jestem pewna i oczywiście nie nakręcam się na nic. Jutro u lekarza może dowiem się więcej. Ciekawe jak moja szyjka. Pewnie nadal wszystko trzyma
poskaczę dziś na piłce znowu

Ivuś, gratuluję!!! No i jednak Nadzia, a nie Vanesca

Empka - Natalka cudowna, no i te włoski. Taka "mulatka" wyszła na tym zdjęciu

Ja wczoraj nie miałam już siły do Was wejść.
Empka - nacierpiałaś się Kochana przy tym porodzie, o zgrozo. Ale dobrze, że masz już to za sobą, pomimo wielu godzin w męczarniach... dobrze, że wszystko skończyło się dobrze

Ja wczoraj załatwiłam Mamci sprawy na mieście, a potem poszłam z koleżanką - z października - Anetą27 i jej Michaśkiem na spacerek. Potem jeszcze na kawkę do niej. Jejku, zakochałam się. Michaskiem wczoraj skończył 3 tygodnie a taki malusi był, że nie mogłam się napatrzeć. A jednocześnie poczułam takie obawy, czy ja dam radę opiekować się takim maleństwem

Wróciłam po południu i usiadłam przed tv i tak do wieczorka. Nie miałam siły na pisanie

No i słuszna uwaga - jeśli bym rodziła, NA PEWNO bym Was o tym poinformowała

Ja co prawda brzuchol mam wiszący między nogami od ponad tygodnia, skurcze codziennie, czasami trwają ponad godzinę, ale nic się więcej nie rozwija. Więc nawet nie wbijam sobie do głowy, że urodzę przed czasem. Czekam cierpliwie, aż Zuzia postanowi wyjść.
Właśnie wróciłam z badań, jutro do odbioru. Na szczęście to już ostatnie badania przed wypakowaniem

Nio a apropos urodzenia - ja urodziłam się w niedzielę

Malina, ja też chętnie zmienię wątek na jakiś o słoniach. Z tym, że w moim przypadku nie tyle termin to sugeruje, co mój wygląd. Chciałam Wam wkleić fotkę, ale jak zobaczyłam na kompie, jaka ze mnie wielka bambaryłka, to aż mi wstyd. Wy takie seksi Mamuśki. Ja chyba zrobię fotki, ale przerobię je w Photoshopie i może będę się wtedy prezentować. Po prostu szok, jaka gruba jestem.
Wczoraj jeszcze spotkałam moją babcię na mieście. I ona też do mnie (całkiem szczera), że ja bardzo gruba jestem i jak ja wyglądam. Nosz kuźwa. A jak ma wyglądać wieloryb, który zaraz się ocieli? he, he, he

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No a co do gazowanego, to Ci powiem Luska, że we wcześniejszym okresie ciąży miałam takie parcie na colę, że praktycznie codziennie puszeczkę musiałam wypić. Nie umiałam się oprzeć i tyle. Teraz mi minęło, ale jakbym miała tutaj butelkę, to nie omieszkałabym się napić

No a Wy wstawać śpioszki

Ja wezmę się za porządki.
A no i od wczoraj chyba odchodzi mi czop. Piszę chyba, bo momentami nie wiem czy to są gęste upławy (ale wcześniej takich nie miałam, raczej wodniste) no i mam takie grudki "śmietankowego budyniu". Nie są to powalające ilości dlatego nie jestem pewna i oczywiście nie nakręcam się na nic. Jutro u lekarza może dowiem się więcej. Ciekawe jak moja szyjka. Pewnie nadal wszystko trzyma

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez vestusia.
Temat został zablokowany.
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #233670 przez Batmanik
Witam,
no jestes Vestusia bo takie znikanie nie podobne do Ciebie - zawsze tu jestes:)
a ja mam dzis podly nastroj:( wsciekla jestem- Igor od 2 do 4 nie spal a pozniej i tak sie krecil i od 6tej juz na nogach:( co za dziecko mi sie trafilo:)
ach lece cos porobic do pozniej
no jestes Vestusia bo takie znikanie nie podobne do Ciebie - zawsze tu jestes:)
a ja mam dzis podly nastroj:( wsciekla jestem- Igor od 2 do 4 nie spal a pozniej i tak sie krecil i od 6tej juz na nogach:( co za dziecko mi sie trafilo:)
ach lece cos porobic do pozniej
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 6 miesiąc temu #233693 przez luska
hej laseczki.
Vestusia to babcia walneła komplement
i dawaj na tu fotki a nie ściemniasz a co ty tydzień przed rozpakowaniem , chcesz wyglądać jak miss
ja muszę tez mojego poprosić o forteczki ale muszę się ogarnąć heheh.
No i kto wie może jednak będziesz tuliła Zuzie szybciej niż myślisz
Mila fajnie , że dała znać.A nie bylismy jeszcze w Manekinie my przeważnie do Metropolis , ale ostatnio to my tak często wychodzimy , ze wiesz......
Obiecał mi w sobote kino( czytaj.wczoraj mu podziękowałam ,że mnie zaprosił , zrobił oczy ale nic nie powiedział tylko się uśmiechnął
)
Vestusia to babcia walneła komplement

No i kto wie może jednak będziesz tuliła Zuzie szybciej niż myślisz

Mila fajnie , że dała znać.A nie bylismy jeszcze w Manekinie my przeważnie do Metropolis , ale ostatnio to my tak często wychodzimy , ze wiesz......

- sarna_ask@o2.pl
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #233712 przez sarna_ask@o2.pl
Ale nastukałyście przez te noc!
Ja wyjątkowo wczesnei poszlam spac to teraz bede czytec milion stron:P
Lusia-mali pomocnicy sa the best! Więcej z tej pomocy problemów, smiechu i sprżatania-ale co tam hehe niech się ucza
przed chwila Domis chcial wyniesc siuski z nocnika do kibelka-i polowe wyla na dywan :/
Dorcia-dziekuje moj Domiś to amorek idealny-piękna buzka, bląd loczki i okrągła pupcia haha wszystkich łąpie za serca. Co do tych dni tygodnia-ojniestety spełnia się to i to bardzo! Tzn co do nieszczesnej soboty i niedzieli :/
Lusia-faktem jest ze dzieci musza się bić, no ale nie o totu chodzi. Starszy gówniarz wykorzystuje sytuacje a Twojmaluszek niewiele mysląc i rozumiąc tez zaczyna bic-ciekawe kto go tego nauczyl, czy w domu tez sie zalatwia sprawe biciem? Moze dlatego on przychodzi do was i wyzywa sie na Olku? Lusia mi sie wczesniej brzuch tez obizyl i to bardzo! Ale nagle wyskoczyl spowrotem do gory i ciagle tak sie trzyma:( co do gazowanego to ja nie przepadam, wiec malo pije ale jak widze mirinde!!! To litrami normalnie ją pije, czasami pepsi -z Domisiem tez pilam i bylo ok:) przynajmniej beka sie zdrowo i za wszystkie czasy:P
EMILKA JAKA CUDNA NATALCIA!! KURUSZYNKA CUDOWNA! A JAKIE MA WŁOSIWO!!!
Olcia-bikinie tez woskowalas? Ja bikini zawsze depilatorem jade, ale teraz z brzuchem sie jakos boje:/ w sumie Ty już po porodzie, nie pamietam tylko czy mialas cc? Bo moj połóg traw tak długo zemoglam sie ogolic dopiero po 2 miesiacach:/
Milla-i bardzo dobrze ze zareagowali na Twoj „krzywy” wzrok-a jak bedzie trzeba to powtorz to bez zastanowienia heheh!!
Suari-dziekuje bardzo:P w swoim i Domisia imieniu-hehhe zdjecia sa z naszych tegorocznych wakacji-to byl akurat tydzien na gospodarstwie na mazurach u cioci męża-potem pojechalismy natydzien na morze, swietnie bylo
Vestusia wlasnie mialam pisac do Ciebei smsa-dobrze ze napisalas heheh
A co do fotek to wrzucaj bo Cie dorrrrweeeee
a tu na ogrzanie poranku-noski eskimoski:D
Ja wyjątkowo wczesnei poszlam spac to teraz bede czytec milion stron:P
Lusia-mali pomocnicy sa the best! Więcej z tej pomocy problemów, smiechu i sprżatania-ale co tam hehe niech się ucza

Dorcia-dziekuje moj Domiś to amorek idealny-piękna buzka, bląd loczki i okrągła pupcia haha wszystkich łąpie za serca. Co do tych dni tygodnia-ojniestety spełnia się to i to bardzo! Tzn co do nieszczesnej soboty i niedzieli :/
Lusia-faktem jest ze dzieci musza się bić, no ale nie o totu chodzi. Starszy gówniarz wykorzystuje sytuacje a Twojmaluszek niewiele mysląc i rozumiąc tez zaczyna bic-ciekawe kto go tego nauczyl, czy w domu tez sie zalatwia sprawe biciem? Moze dlatego on przychodzi do was i wyzywa sie na Olku? Lusia mi sie wczesniej brzuch tez obizyl i to bardzo! Ale nagle wyskoczyl spowrotem do gory i ciagle tak sie trzyma:( co do gazowanego to ja nie przepadam, wiec malo pije ale jak widze mirinde!!! To litrami normalnie ją pije, czasami pepsi -z Domisiem tez pilam i bylo ok:) przynajmniej beka sie zdrowo i za wszystkie czasy:P
EMILKA JAKA CUDNA NATALCIA!! KURUSZYNKA CUDOWNA! A JAKIE MA WŁOSIWO!!!
Olcia-bikinie tez woskowalas? Ja bikini zawsze depilatorem jade, ale teraz z brzuchem sie jakos boje:/ w sumie Ty już po porodzie, nie pamietam tylko czy mialas cc? Bo moj połóg traw tak długo zemoglam sie ogolic dopiero po 2 miesiacach:/
Milla-i bardzo dobrze ze zareagowali na Twoj „krzywy” wzrok-a jak bedzie trzeba to powtorz to bez zastanowienia heheh!!
Suari-dziekuje bardzo:P w swoim i Domisia imieniu-hehhe zdjecia sa z naszych tegorocznych wakacji-to byl akurat tydzien na gospodarstwie na mazurach u cioci męża-potem pojechalismy natydzien na morze, swietnie bylo
Vestusia wlasnie mialam pisac do Ciebei smsa-dobrze ze napisalas heheh
A co do fotek to wrzucaj bo Cie dorrrrweeeee
a tu na ogrzanie poranku-noski eskimoski:D
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #233720 przez vestusia
No ja już ładnie posprzątałam w mieszkaniu 
Naczynka, kuchnia lśni, kurze pościerane i poodkurzane
Muszę Mamci wysłać paczkę do .de. Czy któraś z Was wysyłała cokolwiek kurierem? To się na pocztę idzie? Bo szczerze mówiąc nigdy wcześniej tego nie robiłam i nie mam pojęcia, jak to zrobić, aby wysłać kurierem??
Idę teraz do łazienki wykąpać się ładnie, bo spociłam się jak dzika świnka na wybiegu
Nabrałam powera jak nie wiem co
Pranko wstawione, słonko pięknie świeci, nic tylko żyć i rodzić
Od czwartku zapowiadają ochłodzenie. Niech lepiej Zuzia się spieszy, bo kurka nie mam zimowej kurtki i nie wiem jak przeżyję te ostatnie dni
Sarna, ten Twój Smyk naprawdę uroczy. No i pozazdrościć męża, który chętnie robi Ci sesje zdjęciowe. Mój tak, jak wspominałam - nawet go już nie proszę.
Jak się wykąpię i odpicuję, to strzelę fotki, bo może być tak, jak napisała Suari - że odłożę na "za chwilę" i coś mnie weźmie i urodzę prędzej

Naczynka, kuchnia lśni, kurze pościerane i poodkurzane

Muszę Mamci wysłać paczkę do .de. Czy któraś z Was wysyłała cokolwiek kurierem? To się na pocztę idzie? Bo szczerze mówiąc nigdy wcześniej tego nie robiłam i nie mam pojęcia, jak to zrobić, aby wysłać kurierem??
Idę teraz do łazienki wykąpać się ładnie, bo spociłam się jak dzika świnka na wybiegu

Nabrałam powera jak nie wiem co

Pranko wstawione, słonko pięknie świeci, nic tylko żyć i rodzić

Od czwartku zapowiadają ochłodzenie. Niech lepiej Zuzia się spieszy, bo kurka nie mam zimowej kurtki i nie wiem jak przeżyję te ostatnie dni

Sarna, ten Twój Smyk naprawdę uroczy. No i pozazdrościć męża, który chętnie robi Ci sesje zdjęciowe. Mój tak, jak wspominałam - nawet go już nie proszę.
Jak się wykąpię i odpicuję, to strzelę fotki, bo może być tak, jak napisała Suari - że odłożę na "za chwilę" i coś mnie weźmie i urodzę prędzej

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #233724 przez madziaska
Dzien dobry 
Sarna sliczne zdjecie
Luska ja gazowanego wogole nie pije, w coiazy mi sie nie zdazylo. A to dlatego, ze nie lubie. Pije wode...
Milla no w koncu sie odezwalas... WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE
Wczoraj pierwszy raz w zyciu mialam zgage
Vestusia no to masz sporo objawow. Ja skurczy mialam wiecej w 30 tyg niz teraz. Na dzien dzisiejszy moze ze trzy mi sie zdarza wieczorem... Sporadycznie w nocy mam bol jak na @... ahhh przyjdzie kiedy ma przyjsc
ps. moj szymek wlasnie pojechal obczaic gdzie jest szpital, w ktorym bede rodzila...

Sarna sliczne zdjecie

Luska ja gazowanego wogole nie pije, w coiazy mi sie nie zdazylo. A to dlatego, ze nie lubie. Pije wode...
Milla no w koncu sie odezwalas... WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE

Wczoraj pierwszy raz w zyciu mialam zgage

Vestusia no to masz sporo objawow. Ja skurczy mialam wiecej w 30 tyg niz teraz. Na dzien dzisiejszy moze ze trzy mi sie zdarza wieczorem... Sporadycznie w nocy mam bol jak na @... ahhh przyjdzie kiedy ma przyjsc

ps. moj szymek wlasnie pojechal obczaic gdzie jest szpital, w ktorym bede rodzila...

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez madziaska.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #233732 przez Malina86
Czesc Dziewczynki,
Dziekuje za slowa otuchy... oby bylo tak jak piszecie i Michaśka w koncu wylezie
Brzuch mnie nadal tak masakrczynie swedzi, ze w nocy sie budzilam i smarowalam. Lekarska kazala mi fenistilem smarowac, wczoraj pomaga, a dzisiaj ni cholery.
emkapl84 sliczna Natalcia, mala czarnulka
Vestusia jak chcesz zamowic jakiegos DHL-a, UPS-a czy innego kuriera to wejdz na strone, poszukaj numeru i zadzwon tam i powiedz, ze chcialas zamowic kuriera i przyjada po paczke.
Sarna sliczne foteczki!
Trzeba wstawac jakies sniadanie zjesc.
Udanego dzionka!
Dziekuje za slowa otuchy... oby bylo tak jak piszecie i Michaśka w koncu wylezie

emkapl84 sliczna Natalcia, mala czarnulka

Vestusia jak chcesz zamowic jakiegos DHL-a, UPS-a czy innego kuriera to wejdz na strone, poszukaj numeru i zadzwon tam i powiedz, ze chcialas zamowic kuriera i przyjada po paczke.
Sarna sliczne foteczki!
Trzeba wstawac jakies sniadanie zjesc.
Udanego dzionka!
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #233762 przez emkapl84
hejka
mala dala mi dzisiaj popalic w nocy...budzila sie co poltorej godzinki i musialam ja karmic...ale tak ja uwielbiam, ze nawet wstawanie w nocy jest ok...teraz sobie spi..niedlugo powinna przyjsc polozna, zeby sprawdzic czy wszystko jest ok...mam nadzieje, ze karmienie dobrze mi wychodzi i ze mala baedzie przybierac na wadze...
a co do wagi...to zostalo 10 kg do zrzucenia
....jeszcze mam obrzeki po porodzie..nogi spuchniete ale za to buzia wreszcie nie jest taka pucolowata

Mowie wam jakie Natka robi fajne minki jak nie spi!!!cudowna jest!!!!
mala dala mi dzisiaj popalic w nocy...budzila sie co poltorej godzinki i musialam ja karmic...ale tak ja uwielbiam, ze nawet wstawanie w nocy jest ok...teraz sobie spi..niedlugo powinna przyjsc polozna, zeby sprawdzic czy wszystko jest ok...mam nadzieje, ze karmienie dobrze mi wychodzi i ze mala baedzie przybierac na wadze...
a co do wagi...to zostalo 10 kg do zrzucenia

Mowie wam jakie Natka robi fajne minki jak nie spi!!!cudowna jest!!!!
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #233768 przez aniaa_
Dzień dobry mamusie
)
Vestusia no w końcu sie odezwałaś
my tutaj myaślałyśmy, że już rodzisz 
Luśka ja nigdy ie lubiłam gazowanego i w ciąży piłam tylko wodę i soki, ale od jakiegoś czasu jak widzę cole i jeszcze taka zimna z lodówki to nie moge sie powstrzymać
jak nie ja
bo cola zawsze była dla mnie za słodka i tego nie piłam, a teraz mniam
, też miałam ostatnio wyrzuty sumienia
no ale tak mi po niej dobrze było 
W ogóle w ciąży polubiłam słodycze, bozekolad, wcześniej nie przepadałam, zawsze był w szafce pełno czekolad, bo teściowa przywoziła i lezały, chyba że ktos przychodził z dziecmi w odwiedziny to dawałam dla dzieciaczków, no i mąż wcinał, ja to czekolade przez miesiac potrafiłam jeść, a wczoraj o mało całej nie zjadłam przu kawie
opanowałam sie chociaz, miałam ochote na wiecej 
Ja to też już trace nadzieję że cos sie u mnie ruszy z tym porodem, po tej nidzieli nic mi nie jest
a już myślalam, że coś zacznie sie dzieć i dupa blada
chociaz tez zauważyłam u mnie taka dziwne gestą wydzieline tylko, że ona biala jest to chyba nie czop
juz mi wszytsko jedno kiedy urodze, wg OM mam na 12, wiec myśle, że w przecięgu 2 tygodni zostane mamą. Dlatego nie mam już parcia na teraz, zawsze to 2 tygodnie a nie 40 

Vestusia no w końcu sie odezwałaś

Luśka ja nigdy ie lubiłam gazowanego i w ciąży piłam tylko wodę i soki, ale od jakiegoś czasu jak widzę cole i jeszcze taka zimna z lodówki to nie moge sie powstrzymać

W ogóle w ciąży polubiłam słodycze, bozekolad, wcześniej nie przepadałam, zawsze był w szafce pełno czekolad, bo teściowa przywoziła i lezały, chyba że ktos przychodził z dziecmi w odwiedziny to dawałam dla dzieciaczków, no i mąż wcinał, ja to czekolade przez miesiac potrafiłam jeść, a wczoraj o mało całej nie zjadłam przu kawie

Ja to też już trace nadzieję że cos sie u mnie ruszy z tym porodem, po tej nidzieli nic mi nie jest

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #233781 przez vestusia
Malina dzięki za to info odnośnie kuriera 
Empka jak ja zazdroszczę nawet tego wstawania
Już też bym chciała tulić Zuzolka mojego 

Empka jak ja zazdroszczę nawet tego wstawania

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez vestusia.
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #233802 przez emkapl84
vestusia wydaje mi sie ze brzuszek juz niziutko wiec pewnie niedlugo.....
aniaa ja tez tak z cola mialam pod koniec ciazy ciagle musialam miec cos zimnego i gazowanego w lodowce chociaz nigdy wczesniej tego nie lubilam...a co do czopa to ja myslalam,ze mi odchodzi kawalkami od 36 tyg ciazy....ale jak bylam na porodowce to mi chyba dopiero czop odszedl...biala wydzielina z krwia...wczesniej to pewnie tylko wieksza ilosc sluzu byla..a wogole to chyba przegapilam w szpitalu odejscie wod plodowych bo w pewnym momencie polozna mi powiedziala, ze wody mi juz odeszly bo jak mnie badala to nic nie czula...nie mam pojecia kiedy to sie stalo...chyba jestem jedyna kobieta, ktora przegapila cos takiego
aniaa ja tez tak z cola mialam pod koniec ciazy ciagle musialam miec cos zimnego i gazowanego w lodowce chociaz nigdy wczesniej tego nie lubilam...a co do czopa to ja myslalam,ze mi odchodzi kawalkami od 36 tyg ciazy....ale jak bylam na porodowce to mi chyba dopiero czop odszedl...biala wydzielina z krwia...wczesniej to pewnie tylko wieksza ilosc sluzu byla..a wogole to chyba przegapilam w szpitalu odejscie wod plodowych bo w pewnym momencie polozna mi powiedziala, ze wody mi juz odeszly bo jak mnie badala to nic nie czula...nie mam pojecia kiedy to sie stalo...chyba jestem jedyna kobieta, ktora przegapila cos takiego

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #233815 przez Aleksandra
Cześc dziewuszki 
Nam dzis nocka upłynęła nawet spokojnie. Standardowo między 23 a 1 Natalka nie dała nam spac bo nie mogło sie jej odbic po jedzeniu a jak się juz odbiło to chciała drugiego cyca.
Emka jeszcze raz gratuluję. Masz już to za sobą, a Natalka bedzie przybierac na wadze, zobaczysz
Vestusia piekne brzucho
Sarna śliczne zdjęcia. Co do woskowania bikini to kiedyś to robiłam ale nie sama - wolałam iśc do kosmetyczki albo koleżanka mnie tam woskowałą, ale tylko tak do majtek, bo dalej to wole maszynką - aż taka hardcorowa nie jestem
Teraz wchodzi w grę maszynka ale nastepnym razem umówię się do kosmetyczki. Ja miałam cc, brzuch mi już spadł na tyle, że mogę tam sonie działac
W poniedziałek ide na wizytę do gina, więc muszę mu udostepnic dostęp, bo przecież nie będzie się kobita przedzierała przez te zarośla

Nam dzis nocka upłynęła nawet spokojnie. Standardowo między 23 a 1 Natalka nie dała nam spac bo nie mogło sie jej odbic po jedzeniu a jak się juz odbiło to chciała drugiego cyca.
Emka jeszcze raz gratuluję. Masz już to za sobą, a Natalka bedzie przybierac na wadze, zobaczysz

Vestusia piekne brzucho

Sarna śliczne zdjęcia. Co do woskowania bikini to kiedyś to robiłam ale nie sama - wolałam iśc do kosmetyczki albo koleżanka mnie tam woskowałą, ale tylko tak do majtek, bo dalej to wole maszynką - aż taka hardcorowa nie jestem

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #233855 przez Malina86
Vestusia tez mi sie wydaje, ze brzuszek masz niziutko i, ze moze juz niedlugo Zuzanka bedzie wychylac czupryne
No i faktycznie babcia przesadzila, bo to, ze masz ciazowy brzuszek nie oznacza, ze jestes gruba!
emkapl84 daj znac po wizycie poloznej.

emkapl84 daj znac po wizycie poloznej.
Moderatorzy: ilona